www.sudzibas.lv Autoliene Sia Klientu maldinasana

Autoliene Sia - Klientu maldinasana

Si automa ir atrodama SS.LV ar sadiem numuriem [slēpt]@inbох.lvEsat verigi,auto un cenas neatbilst realitatei.Auto slikta kvalitate,radio nestrada,nezinu ka citas bet musu masina nestadaja siltums,jumta iekseja apdare nokrita atverot luku.Un tie it tikai sikumu.drosibas naudu Jums neatdos ja masina bus netira.Pasutot konkreta diena,konkreta laika masinu.Mums nevis atdzina konkretu masinu.Bet gan atbrauca ar nokavesanos.mes ielidjam Latvija un gaidijam lidosta.Aizveda mus uz kaut kadam stavvietam un saka radit masinas.lai gan pirms tam visu biam izrunajusi ar e-pasta starpniecibu,kur mums tika solits,ka radio ieliks kadu vajag,letaka masina 10 euro d/n.Musu briivdienas tika ta maigi teikts sapistas.masinu mums iedeva vecu,ar beigtu radio un ka jau ieprieks mineju ar parejiem defektiem un par pavisam citu cenu ko biajm rekinajusies.Kapec piekritam jautasiet?Mums nebija uz to bridi citas iespejas.Ar bagazu,karsta saule,bez iespejas aplukot citas nomas un pazinam pa rokai.Mums nacas nemt to grabazu lai tiktu lidz majam.Esat ludzu verigi un sadarbojaties ar parbauditam vertibam.p.s pievienoju bildi,sim auto cena ir 15 euro.Ziniet ka mes samaksajam 25euro par passatu 82 gada.So auto JUS NEKAD nekad nedabusiet par tadu cenu.Iespejam 35 euro.Bet neko lidzigu vinu piedavata izvele no 20 lidz 30 euro es nemaniju!!!

L

Komentāri (8)

A automoto279 02.05.2015

SIA"AUTOLIENE" vai kbl.lv Sakarā ar to, ka mans auto ir remontā un ir nepieciešams turpināt pārvietoties ss.lv atradu sludinājumu par auto nomu.Pa telefonu izklausījās sakarīgi. Auto uz nedēļu par 80.00 eur + drošības nauda 50.00 eur. Ejot saņemt auto man paziņoja, ka drošības nauda tiks atgriezta pēc mēneša( ja nebūs sodi un fotoradari). Piebrauca auto, vizuāli viss ok. Sāku braukt un sapratu, ka auto ir pilnīgs lūznis - auto ir bez jebkādas riteņu savirzes - riteņiem esot taisni stūre ir sagriezta, sajūga pedālis strēgst, ātrumi pārslēdzas no 3-4 mēģinājuma un pēc skaņas ko dzird liekas, ka motors tulīt izjuks pa detaļām. Braucot jutu, ka auto pa ceļu "peld", apskatījos vai visi šķidrumi ir pietiekošā daudzumā un atklāju, ka motors viss eļļains - gar vārsta vāku pilnīgi pludo eļļa, un lielākais atradums bija plaisa pie amortizātora glāzes - atradu iemeslu auto "peldēšanai". Silti iesaku izvairīties no SIA"AUTOLIENE" vai www.kbl.lv, kas atrodas Rīgā, Lielirbes iela 17a-10, Tallinas iela 92a-2a, tel. 28681111, 26181111, 28661111 - tie ir pilnīgi app***ji!

A automoto279 02.05.2015

Krāpnieki!

M Madzs 28.06.2015

Man gadijas tiesi sada pati situacija ar so kompaniju! Pilnigi krapnieki un neliesi. Ja saja majas lapa kads pievers uzmanibu siem stastiem un komentariem, ludzu kads kautko meginiet darit lietas laba. Nesaprotu ka tada stulbenu kompanija var eksistet.!!!

A Alex1989 12.07.2015

Loši jūs esat, 6x ņēmu no kbl.lv auto uz nomu, nekādu problēmu man viņi nesagādāja, nevajag ņemt grabažas (protams viņiem ir tādi, atzīstu) bet nav jau jāņem tie letakie un sudigakie autiņi, tad arī problemu bus daudz mazak idioti...

о оруженосец 22.07.2015

Конченая, САМАЯ конченая фирма по прокату машин. Разными способами пытаются не возвращать залог.

covax 27.10.2015

Vel viena kantora /www.viens.lv/ pie šiem krāpniekiem.

Mašīnas šausmīgas un darbinieku attieksme vēl šausmīgāka. Biju liecinieks skandālam uz reizes ar diviem neapmierinātiem klientiem, bet mašīnu vajadzēja-dabūju,protams, ne to kuru "rezervēju" pa telefonu un par citu cenu. Mašīnai pat tehniskās nebija. Attieksme šausmīga! Skatos viss SS ir piedirsts ar viņu sludinājumiem, kā redzu sarkanu bruģi - izlaižu.

T Trapece 09.07.2016

Ieteiktu rakstīt iesniegumu policijai

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes