Sia Amicom - Krāpšana

CELTNIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!Vēršu Jūsu uzmanību-ka Bolderājā, Gobas ielā tiek būvētas sociālās mājas (ar Rīgas Domes akceptu) Ģeneraluzņēmējs Arčers u n tad vesela kaudze ar apakšniekiem- Konkrēti sia Amicom- tur pie stūres ir kaut kads čurbans melnais Jandijevs, tad vēl latviešu ieliktenis Jānis Pelēcis, mūžam visiem dodošā Olga ;) un jaunais bugors Roma,kuram liekas,ka ir baigais ērglis un visiem draud kā kaut kas ;)))- koroče Līguma nebūs un ja būs, to var sarullēt un iebāzt...., nauda tiek iedota tā pa 50- 100 latiņiem dzīvības uzturēšanai un kad nāk lielais raščots reizi 2 mēnesos, tad, konkrēti apjāj uz naudām!!!!! Pazaudēsiet visus nervus un vairāk nekā.

K

Komentāri (3)

A alpinists99 16.07.2013

Personīgi, es esu strādājis SIA Amicom, un varu pateikt, ka to ko viņi solījuši vienmēr ir izpildījuši, ar naudu arī vienmēr viss ir bijis kā sarunāts, tapēc nesaprotu kas tādas lietas var rakstīt, Ja Kakadu pašam rokas aug no nepareizās vietas, un darbu nevar veikt kā pienākas tad nevajag vainot citus, un meklēt vainīgos, jo man un vairumam manu kolēģu ar šo firmu problēmu nav.

K Kakadu 17.07.2013

Kad melo alpinist 99, vismaz pasmaidi, Amicom-ir krāpnieki reāli- ir tik daudz pēdējo mēnešu laikā safilmēts un safočēts un ieraxtīts uz vietas objektā, ka vajadzības gadījumā pietiks visām instancēm- sākumā valsts un pēc tam ja vajadzēs pārējām... ;))))) Tā, ka, par tām kakadu rokām..vēl ka nesanāk lūgt piedošanu... ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Turat muti smerdeļi un neatļaujaties melot vai arī nāksies turēt acis plaši vaļā!!!

kur ir ARČERS FIRMA TUR IR PROBLĒMU AR NAUDAS IZMAKSĀM!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes