Sia Alpha personal - krāpšana

Krāpnieku aģentūra.Tika samaksāti 150 eiro par viņu darbā iekārtošanas pakalpojumiem,līgums tika noslēgts par darbu Vācijā,gaļas kombinātā uz desu pakošanu.kad Rīgā kāpām busā iekšā,mums pēķšņi paziņo,ka braucam uz Holandi,siltumnīcām,tomātu pakošanu.Atbraucām uz Holandi,dzīvesvieta bij,iekārtoja mūs dzīvoklī,kāda cita darbā iekārtošanas firma,kura strādā Holandē,līgumā un sludinājumā bij teikts,kad strādāt sākam 2.datumā,tā vietā mēs nedēļu vēl vnk nodzīvojām tāpatās,kamēr papīri tika nokārtoti,otrajā nedēļā daļa sāka darbu nedēļas sākumā,daļa nedēļas beigās......trešā nedēļa,tie,kuri sāka strādāt nedēļas sākumā,atlkl palika bez darba.....uz kādu laiciņu.....drīz darbs būs,viņi šo jautājumu risina.....kamēr viena kompānija domā,ko darīt tālāk,tikmēr uz Holandi atbrauc vēl viena cita grupa no Latvijas,arī caur šo pat firmu.....Daži no Latvijas brauc uz šejieni ne caur šo firmu,bet caur kādu cilvēku,viņi neko nemaksā,jo par dzīvesvietu atskaita no algas 60 eiro,un par ceļu arī 115 eiro......nevis 150 eiro par nepareiziem līgumiem un nepatiesu informāciju.....

Z

Komentāri (6)

č Čupakabra 16.03.2015

Apžēliņ, cilvēki, te ir pilns portāls ar sūdzībām par Alphu, bet, nē, atkal un atkal kāds uzraujas. Mācieties valodas, brauciet un paši meklējiet darbu caur vietējām aģentūrām, dzīvošanu sākumam var "nobukot" kādā hostelī caur booking.com. Nu, naudu sākumam vajadzēs.

A alpha_nee 16.03.2015

Čupakabra, tu nu gan isti neesi gudra. vai hostelis tev MENESII IZMAKSAAS 200 euro ???
nedoamaju gan.
un mekleet darbu menesiem ilgi un dzivot hosteli menesiem ilgi, tur jabut izcilai besmadzenei :D
a par alfha. nu jaa, ir aitas, ir cerpeeji hahaha

A alpha 23.03.2015

A tu vari savu kkadu kontaktu vai e pastu iedot Ka tur ir ar to darbu pie tomatiem vispar ir verts?

db 23.03.2015

Qbis.lv piedāvā darbu Holandē un Vācijā bez komisijas maksas. Darbi nebūs spīdoši personām cilvēkien pilnīgi bez pieredzes, sliktām angļu vai vācu valodas zināšanām. Bet principā tā būs loterija, jo viņiem bieži parādās jaunas vakances, un tad tev var vai nu paveikties un dabūsi darbu labā vietā, vai arī ne pārāk un tiksi pārsūtīts uz sliktu Holandes aģentūru, piemēram, b2works, lieta tāda, ja strādā caur viņiem, tad tev ir padtāvīgi jādzīvo viņu sniegtajās mājās vai dzīvokļos, jo tas būs galvenais ienākums no tevis 300 eiro mēnesī, neatkarīgi no cilvēku skaita istabā, visbiežāk tās būs 2x vietīgās vai 3x vietīgās istabas, par vienvietīgajām istabām vari aizmirst. Bet galvenais tas, ka viņi neļaus tev meklēt pašam savu dzīvesvietu. Tāpēc, ja šī lieta ir svarīga, tad qbis aģentus par to iepriekš jābrīdina.
Jebkurā gadījuma tas būs bezmaksas starts, lai dabūtu vismaz kādu darbu, un tad jau vēlāk, ja šis darbs neapmierina, sāktu jauna darba meklējumus, bet šoreiz jau atrodoties Holandē un jau ir iekrāta informācija par vietējo darba tirgu, kā arī iekrāta kaut kāda nauda, ja neiztērē visu naudu coffeeshopos un uz prostitūtām. Tuvāk vasarai tur darbu atrast patstāvīgi ir daudz vieglāk.

tiesi ta

O Oskars BBB 14.05.2019

Nu tas gan ir mulkibas ka b2works nelauj dzivot pasu iretos dzivoklos

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes