www.sudzibas.lv Sia A-Skola Autodinamika Negodīga rīcība, krāpšana

Sia A-Skola Autodinamika - Negodīga rīcība, krāpšana

Gribam informēt tos, kuri vēlas iegūt autovadītāja apliecību, iestājoties šajā skolā. Atklātāku krāpšanu, naudas kāri un cilvēku maldināšanu neesam piedzīvojuši.
Jau pirmajā nodarbībā, kad maksājām visus nepieciešamos maksājumus, netika izsniegti ne čeki, ne kvītis. Tā vienkārši, pat nepavaicājot, vai tie nepieciešami. Teorētiskie kursi pagāja ar nepārtrauktu dienu mainīšanu. Tie, kas strādā, visu laiku bija spiesti mainīt savus darba grafikus, lai apmeklētu kursus. Teoriju gan nokārtojām ļoti labi. Tad sākās interesantākais. Lai iegūtu apmācības karti, obligāti bija jāsamaksā 51.00eur, pretējā gadījumā kartes nebūs. Tas tādēļ, lai noteikti mācītos braukt pie viņu instruktoriem, kuri ir tikai divi. Kad pieteicāmies katrs pie sava instruktora, domājām, ka būs jau labi. Bet nekā. Varam apgalvot, ka speciāli tika vilkts laiks, lai izkrāptu naudu pēc iespējas ilgāk, to par braukt mācīšanu nevar nosaukt. Abi instruktori-gan juris, gandainis neveic ierakstus braukšanas kartēs par nodarbību skaitu un paveikto ar atrunu-ai, tagad nē, vēlāk kaut kad! Naudiņu gan savāc, bet atkal ne čeku, nekā! Tagad aizgājām pie citu autoskolu instruktoriem mācīties, bet kā dabūt ierakstus no šiem krāpniekiem-nezinām. Domājam, ka šis dainis ir arī autoskolas īpašnieks un viņa sieva daiga balode, kas kārtoja visus papīrus-līdzīpašniece.

O

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes