www.sudzibas.lv Serveriem.lv - Dmitrijs Golubevs Rēķini par neeksistējošiem pakalpojumiem

Serveriem.lv - Dmitrijs Golubevs - Rēķini par neeksistējošiem pakalpojumiem

Lūdzu, iesakiet ko darīt - neizmantojam šīs firmas pakalpojumus, bet viņu sūta mums rēķinus. Es reālā šokā. Rakstu viņiem, zvanu, nekādas reakcijas jau gadu!!!Paldies.

S

Komentāri (3)

Z zumm77 27.03.2015

Man ir tā pati problēma. Kādu laiku izmantoju viņa pakalpojumu, kad tāda vajadzība vairs nebija, kā bija minēts līgumā, nosūtīju e-pastu, ka atsakos no serveriem.lv pakalpojumiem, lai atsūta man galīgo aprēķinu, ko samaksāt. Tas bija vairak kā pirms gada... Nekādu atbildi nesaņēmu, tikai kārtējos ikmēneša rēķinus un atgādinājumus par neapmaksātiem rēķiniem. Sakontaktēties ar viņu pa telefonu, skype vai e-pastu nav iespējams, nosūtīju ierakstītu vēstuli uz norādīto juridisko adresi, pat tā man atnāca atpakaļ.. Es nezinu pie kā lai vēršas šādā gadījumā :(

Latviešu tautas 27.03.2015

дебилы!

O oskars_gr 27.03.2015

kā bija minēts līgumā

kas par minetu? galigi jukusies? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes