SENČU KROGS - ĒDIENS

Vakar biju ar draugu aizgājusi paēst, viss sākās ar to, ka viesmīle bija tik ļoti nelaipna. Draugs paņēma kartupeļus frī un pelmeņus, es pasūtīju pus porciju karbonādi franču gaumē un kartupeļus frī. Draugam atnesa laicīgi, man bija kāds laiciņš jāuzgaida...jau sākumā viesmīle bija sajaukusi un man atnesa parasto karbonādi (lētāko porciju), teicām, ka to nepasūtījām lai samaina, labi, gāja mainīt...man jau apetīte lēnām sāka zust...atnesa otro porciju, beidzot īsto...bet pēkšņi skatos karbonādē iecepies palielāks ods :/ Gājām pie saimnieka, viņš atnāca, ieraudzīja, tiešām ods...gāja mainīt jaunu porciju...ar draugu jau smējāmies...interesanti kas tad tagad būs iecepts...bet nu ar trešo piegājienu beidzot bija viss kā vaig, tikai mīnuss tāds, ka ēst vairs negribējās...viesmīle nāca un bļaustījās, ka mēs speciāli gribot viņu iegāzt, līdz ar to apkalpošana drausmīga...beigās sapratām, ka nav vairs kā bija agrāk..Tagad viss tur ir mainījies. Labāk iesaku aiziet uz kādu citu krodziņu, kur var labi paēst un bez liekām problēmām :)

Z

Komentāri (3)

E Eseseseseseseses 10.07.2010

katram jau, protams, sava gaume, bet pelmenju+kartupelju frii kombinaacija - c'mmon! taa nav civilizeeta paeesana krodzinjaa, bet gan prasta kungja piebaasana...

to vietu zinu - sensenos laikos, kad veel imantaa dziivoju un uz darbu ar vilcienu braucu, tad sad tad vakaros sanaaca tur iegriezties - eediens tur toreiz bija garisiigs, pat paarsteidzosi garsiigs taadai nomaljai vietai, baarmeniisi arii bija jauki, bet saimnieks...saimnieks bija interesants. taads panervozs; ne vienu reizi vien naacaas redzeet kaa skaidrojas ar klientiem par lietaam, par kuraam vispaar nevajadzeetu. arii man vienreiz pienaaca klaat un taujaaja, ko es biju domaajusi sakot baarmenim, ka sodien jums laikam cits pavaars - tipa mekleeja iespeeju savaakt suudziibas par savu personaalu...taapeec nav briinums, ka personaals tur taads nervozs, jo prieksnieks ir tiraans...peec tam, kad vienreiz, kad seedeeju pie baara, vins man galiigi nevietaa uzbrauca, pat neatceros par ko, neesmu tur vairs bijusi.

V Viktors 18.04.2011

Saimnieku labi pazīstu. Dzīve viņam nav viegla, varat man ticēt. Nevienam to nenovēlu, ja kāds nopietns grupējums ir noskatījis jūsu kafejnīcu vai veikalu un grib pie tā tikt... Varu tikai novēlēt saimniekam izturību un censties saglabāt veselību, cik nu tas ir iespējams šādā situācijā. Bet šo kafejnīcu apmeklēju un apmeklēšu, gatavo ļoti labi, bet vieta, īpaši vasarā - miljons.

S Spechuks 03.12.2018

Veca sūdzība, kas vairs neatbilst patiesībai.
Vakar bijām ar draugiem aizgājuši pa seniem laikiem pasēdēt aliņus padzert. Diezgan laba alus izvēle, apkalpošana laba, ēdiens super garšīgs un pa lētām naudām. Parunājot ar bārmeni izrādās, ka jaunais čalis ir arī saimnieks krogam, tāpēc viss ir mainījies uz labo. Ļoti patika, tāpēc nolēmu ielikt kādu labu vārdu pretim briesmīgajām lietām, kas šeit sarakstītas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes