www.sudzibas.lv SEB Banka Mistiska veida pazud nauda

SEB Banka - Mistiska veida pazud nauda

Mistiska veida pazud nauda no kartes ibanka nevar uzreiz apskatit, kas pa ko kad novelk, kautkads sviests informacijas a nekadas iet uz to banku ... totala vissatlautiba un bardaks v..uz konta vispar nevar turet naudu vissu juaiznem ka tik nepazud vissa ta sistema vairs neviess uzticibu ...

M

Komentāri (11)

J Juris 18.03.2009

Bet tieši tā...es vienmēr uzreiz visu izņēmu, jo 2 manām paziņām no konta pazuda nauda un pierādīt neko nevar...

vien 18.03.2009

Ka no konta var pazust nauda?Apskatiet kartigi ibanka visas operacijas vai ari banka paludziet izdrukas, nekur ta pat nauda pazust nevar, bet ja ir aizdomas-jaiet uz policiju, nevis jaraksta bezjedzigas sudzibas

J Jānis 24.03.2009

Pirkumu summas vai citos bankomātos ņemtais var sākumā nonākt Rezervētajā summā. Un kad tas ir jau maksājumos (pārskatā), tad joprojām ir arī rezervētajā. Apmēram pirms pusgada bija tāda dīvaina sajūta, ka no konta it kā pazūd nauda, it kā daži maksājumi notiek dubultā, bet pārskatā viss ok. Nebiju pārliecināts, taču toreiz izmēzu ārā overdraftu, ar ko kopējā aina rādās vēl stulbāk un nesaprotamāk.
Nupat, pāris dienas atpakaļ, ieraugot pieejamo summu krietni par mazu, ne pa jokam pārskaitos, piezvanīju un pajautāju, kas ietilpst pārāk lielajā rezervētajā summā. Bankas darbinieces paskaidrojums bija ļoti lietišķs - tā ir sistēmas kļūda, un dienas laikā tiks izlabota. (Izlaboja.) Iesaku būt ļoti uzmanīgiem! Bankomātu drošības "akcija" TV jau dikti smuki izskatās.

D diana 07.05.2009

Tā problēma ir ne tikai SEB, arī Swedbankā pazūd no konta nauda un neviens nevar atbildēt, kā tas var būt, ja karte atrodās makā un kods nav zināms ne vienam citam, pat pašam tuvākam cilvēkam. Secinājums, laudis neturiet savu naudu šajās bankas.

E Elīna 29.06.2009

man ari jau 7 gadus ir konts seb banka... neilgu laicinju atpakal man nokonta pazuda visai paliela sumina ko itka esmu divkarsoti samaksajusi veikalaa... labi ka esmu iesakusi nemt visus cekus un bez maz vai pec katra pirkuma ar karti iet parbaudiit konta atlikumu bankomataa un tur vel panemt ceku ... tikai ar siem entajiem cekiem es pieradiju savu taisnibu un man 2 dienu laika ta nauda kas bija nonemta ka vini teica sistemas klumes laika man tika atgriezta

J jaanis 26.07.2009

man ari pazuda nauda, jā izrādijās ''iekritusi''rezervetajā kontā, devos uz filiāli, tur man saka ''nauda bus atpakal pec 2 nedelam!'', es protams gaidiju, ka nauda bus atrak, bet ne, iet jau tresaa nedela, un naudas vel nav.

man nauda bus pec 2 nedelam(varbut), bet tam pargudritim tai pat dienaa! godigi!?

bet kaa saka : pret katru klientu attiecamies individuali..

U Uģis riktigais 26.07.2009

Man ar brīžam viskas pazūd, bet es neliekos zinis, jo citādi traks var palikt!

G gudraa 27.07.2009

Takš pieslēdziet sms bankas pakalpojumu! Vienmēr zināsiet kā tikko tiek noskaitīta un pieskaitīta jūsu dārgā naudiņa! Un ibankā arī var redzēt, kur ir izlietota rezerevētā summa, kas gaida savu autorizāciju un prasa laiku- vienkārši uzprasiet bankā vai pa telefonu. Ja uzrausieties kādam ''jauniņajam'', tad varbūt un saņemsiet apjukušu skatienu un nepārliecinātu atbildi.
Un ļoti uzmanīgi lietojiet karti ārzemēs! Ja kāds oficiants vai taml. noskatīs jūsu Pin kodu, tad var arī sanākt, ka ''nauda pazūd..'' Krāpnieku pilna pasaule, navajag uzreiz bankām uzbrukt! Ir arī bijuši gadījumi, ka pašu mājinieki pa kluso paņem ''patērēt'', ja jau Pin kods nevienam nav noslēpums... Domājiet paši ar savu galvu!

V vika 18.12.2009

Naudu zog SEB tehniskā pārvalde.Tā ir viņu mazā peļņa.Man nozaga 3x par vienu pirkumu, bet tā kā čeks bija-dabūju atpakaļ.nabaga ļautiņi-jūs pat iedomāties nevarat, ko tur cilvēki, kas tās lietas čeko salaupa:-))
īpaši viņiem patīk zagt no ārzemēs veiktajiem pirkumiem, jo tad klients ir īpaši atslābis un aptīrāms.
Fakts!!! Pāsi bankā to ne apstiprina ne noliedz...

J jonne 22.02.2010

man arii pazud! vienreiz 20 ls. tad vel 2 ls...shodien vel 3. un galvenais, kad prasiju lai paskaidro kur pazud naudu, man stastija par kaut kadaam mistiskajaam komisijas naudaam... bet parasti komisijas naudas paradas konta izrakstaa, bet tee - nee. pie tam par ko maksaat komisiju ja nekadas operacijas netika veiktas?

H Hugo Djego 17.03.2010

Man arī beidzot problēmas ar SEB.Biju veicis pārskaitijumu, atmiņā, ka viss notika parasti-maksajuma apstrāde veiksmīga, naudu no konta atvilka.Šodien no otra gala zvana-kad būs nauda..? Teicu, kas viss ok!Atnaku majās pie kompja, ieslēdzu seb.lv un mēģini vēsturē atrast savu maksajumu-nekā nav taja vēsturē. Es tā nesapratu...kā man toreiz parādijās, ka viss notiek...
Tagad dabuju otru reizi skaitīt, visu dariju tapat-izdevās.
Tad vēl mani pārstedza tas, ka SEB par manu paša darbu, ka veicu pārskaitijumu sa savas Mastercard atvelk nost 1.01 LS- nu šitas man šoks+ vēl procenti par overdraftu jāmaksā!!!
Nabaga baņķierīšiem tak krīze :(((

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes