SEB Banka - kartes

Esmu Unibankas kliente jau 10 gadus, vienmēr esmu izmantojusi maksājumu kartes un internetbanku. Šobrīd jūtos tā it kā man nezinot no mana maka velk naudu laukā zagļi. Situācija sekojoša - šajā bankā bija 2 kartes - 1- algas 2- piešķirtais kredīts. Maija mēnesī neviena no šīm kartēm sāka nestrādāt. Protams, gāju uz banku un lūdzu, lai noskaidrotu, kas ir noticis. Meitene nezināja neko sīkāk paskaidrot, taču kartes atbloķēja. Pēc nedēļas atkal mana algas karte nedarbojās - (veikalā pateica, ka karti neņemot pretīm) . Kārtējo reizi atkal devos uz banku un jautāju, kas par iemeslu, bet pie reizes arī pārbaudīju piešķirtā kredīta karti, - atbildēja, ka arī šī nedarbojoties un ieteica abas kartes atjaunot bez maksas. Taču šodien, apskatoties savu kontu ieraudzīju, ka par abām kartēm kopsummā novilkti 14, - lati!!! Turklāt SEESAM karti vēl pievienojuši otru gab., kuru jau man pagājušā gadā piešķīra.
Pārējiem gribu ieteikt - esiet uzmanīgi ar šo banku!

I

Komentāri (4)

G gunta 22.05.2008

Piekritu ar šo banku jābūt uzmanīgiem! Man arī karti nobloķēja, bet kad devos uz banku uzzināt kas par lietu no kartes bija pazuduši 30 Ls Rakstīju iesniegumu bankai, bez rezultāta( nauda esot no kartes noņemta atvainojiet) Tagad izmantoju PREX banku nekādu problēmu!

K kkk 23.05.2008

Nevar par, saskarsmē ar vienu nekopmetentu darbinieku, spriest par visu banku! Varbūt cilvēks jauns, nostrādājis bankā pāris dienas. Nepatiesi paņemtu komisijas maksu var atgriezt atpakaļ, ja uz rokas saglabājušies parakstīti dokumenti.

S Samija 05.09.2008

Nu tā gadās, ja esi tāda zoss. Karšu daļā tak neviens nevar izzīlēt, ka Tev viņas bez maksas vaig atjaunot. tāpēc iesniegumā šo info vajag norādīt. Bet par kartēm gada maksas ir jāmaksā - 12Ls par kredītkarti, 2Ls par norēķinu karti. Arī Seesam karte derīga uz konkrētu laiku - tik pat, cik kredītkarte, tādēļ arī to Tev atjaunoja!

E Esmu Es 25.04.2014

Nav tiesa, ka viena darbinieka dēļ tagad jānomelno visa banka, vai tad viens darbinieks un jebkurš cits var tā prosta paņemt un novilkt lielāku komisijas maksu??? Protams, ka nē...
Mana situācija bij šāda: man ir SEB VISA Electron studentu karte, kur gadā jāmaksā par viņu 4, LVL...
Biju strādājusi un katru mēnesi man no konta algas dienā tika norauti 2.50 LVL un tā veselu pus gadu...
Parēķināsim cik man tā karte gadā izmaksā: =15.00 LVL???
Biju aizbraukusi uz banku, kur man pateica: Jā, par gada maksu mēs noņemam automātiski no konta, Jums tā ir summa 4, Latu apmērā..
Kad pajautāju kur tad pārējā nauda palikusi, man neko neatbildēja, nomainīja tēmu uz sms banku, vai nevēlos pieslēgt kur varu pārbaudīt savu atlikumu kur par 1 sms rauj 0.06 LVL...
Kur ir loģika??? Kur ir attieksme? Spēja atbildēt uz klientu vēlmēm, jautājumiem???
Pilnīgi nekādas. Šeit un arī visur citur cilvēki, kas iejutušies savā jomā, sāk taisīt visādas mahinācijas...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes