SEB Banka

Esmu Unibankas klients .Velejos parskaitit pa internetbanku lielaku naudas summu(20000eiro)-izradijas,ka esot limiti-ka man jaiet uz savu filiali lai lugtu palielinat so limitu-attiecigi tas jau atkal maksaa-pa velti tie jau to nedaris, kaut gan sava internetlapaa tie baugi raksta,ka var parsutit lidz pat 50000eiro eiropas robezas-bet par limitiem nekas nebija teikts-limits parsutisanai izradijas 1000ls-gribi vairak-piemaksa un ej uz filiali.Sapratu, ka nevar viniem ticet, jo ir visadi iznemumi-kas viniem vien ir zinami. Maksaju pie viniem ari sev pensijai-tagad domaju -kas to zin, varbut ari pensijas noteikumos ir kaut kadi mistiski iznemumi un limiti par kuriem nezinu?Klientu apkalposanas serviss beigas vairak netbildeja uz maniem meiliem.Esmu loti neapmierinats ar attieksmi -kaa pret pastavigu klientu. Meklesu jedzigaku banku.

Komentāri (2)

S santa 23.05.2008

Par limitu palielināšanu nav jāmaksa!!! Palasiet cenrādi pirms runāt!Mazāki limiti ir jūsu pašu drošībai, ja ir nepieciešams palielināt, tad to ir iespējams darīt.

A Aldis 22.01.2009

Tiešām limiti ir drošība, jo zinot, kā cilvēki glabā paroles un kodu kartes nekādu atbildību no klienta nevar gaidīt un ja pazudīs nauda no konta, ķērktdams atskries uz banku ar vārdien, kas jums tā par banku, ka nauda pazuud no mana konta.
Cilvēks nekad ne pie kā nejuutas vainīgs vienmēr vainīga ir banka ar "neaizsargāto internetbanku", "slikto attieksmi" utt.
Kamēr cilvēju saprašana nebuus atteicīgajā līmenī 100 Ls/dienā, 500 Ls/mēnesī. UN VISS.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes