www.sudzibas.lv SEB Banka Klientu krāpšana

SEB Banka - Klientu krāpšana

Divus gadus atpakaļ biju paņemis Seb banka hipotekaro kredītu, bet apkalpošna bija vienkārši nožēlojama, regulāras kļūdas no banku darbinieka puses, regulāri pazūd nauda no konta- tas viss piespieda mani gadu atpakaļ nomainīt SEB banku un aiziet uz citu banku. Nu jau gads neesmu SEB bankas klients, parejot uz citu banku, biju lauzis visas saistības saistītas ar Hipotekāro kredītu, t.s. arī trešo pensijas līmeni un dzīvibas apdrošinašanu. Bet dažas dienas atpakaļ, pamaniju ka konta ir misuss 11, 73ls, kurus noskaitija par dzīvības apdrošināšnu. Pats dzīvoju Olaine, bet tomēr aizbraucu uz to filiāli un uzrakstiju iesniegumu par regulāra maksājuma atslēgšanu un iesniegumu par naudas atgriēšanu. Bankas darbinieki solijas šo problēmu atrisināt dažu dienu laika, bet, diemžēl ta arī nekas nemainijas, šorīt vēl saņemu brīdinājumu no bankas, ka konta ir mīnuss un nekavejoties jāapmaksa :(

Nevienam neiesāku šo filiāli, darbinieki ir bezatbildīgi un neprofesionāli .

Komentāri (6)

M MARCISROZENBERGS 18.07.2008

man ari vai nu es izvaksos no unibankas viniem esot radusas aizdomas un saka pa telefonu draudet ka saks ar mani kaut kas izrekinaties

A abc 25.08.2009

Tu raksti: parejot uz citu banku, biju lauzis visas saistības saistītas ar Hipotekāro kredītu, t.s. arī trešo pensijas līmeni un dzīvibas apdrošinašanu.
Lasot tālāk, redzu: Bet dažas dienas atpakaļ, pamaniju ka konta ir misuss 11, 73ls, kurus noskaitija par dzīvības apdrošināšnu. Pats dzīvoju Olaine, bet tomēr aizbraucu uz to filiāli un uzrakstiju iesniegumu par regulāra maksājuma atslēgšanu un iesniegumu par naudas atgriēšanu.
Tātad Tu nebiji PATS pārtraucis visas saistības, un banka TAVĀ VIETĀ to pati izdarīt nevar, pat nav tiesīga!
SEKOT vajag pašam, kādi līgumi noslēgti Tev ir, nevis savas aizmāršības pēc vainot citus!
Un par konta mīnusiem atbild viena bankas nodaļa, un tā nodaļa nevar zināt par jūsu iesniegumu citā filiālē!!!

I Ilgmārs 25.08.2009

Brīnums notika vel reiz, kaut arī biju rakstijis iesniegumu par atteikšanos no apdrošināšanas, nākamajā gadā atnāca kārtējais rēķins :D

I Ilgmārs 25.08.2009

Abc, Tu mani gan šokē, lasīt vajag uzmanīgāk ;) . Konts nebija slēgts toreiz. Bet visas citas saistības (minētas iepriekš) ir bijušas pārtrauktas.

Un vel mazāk saprotu Tavu rakstīto, ka viena banka (SEB) var nezināt kas notiek cita filiāle. Tas ir dažādas bankas jeb dažādas filiāles ?

A Anna 25.05.2010

Pilnīgi pareizi Jūs dariet. SEB Unibanka pēc mana kolēģa vārdiem ir sūda banka. Ieguldot naudu tu dabūsi kapeikas. Bet paņem no viņiem kādu kapeiku dabūsi tūkstošus maksāt. Viena pretīga banka.

1 1234567890 06.08.2010

Ilgmār! Abc visu pareizi uzrakstīja! Izlasi pats sevis rakstīto aplamību!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes