www.sudzibas.lv SEB Banka bankomātu lokācija

SEB Banka - bankomātu lokācija

Esmu sašutusi par SEB bankomātu skaitu Rīgas centrā.
It kā nepietiek ar to, ka centrā ir uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi izmaksas bankomāti; ar naudas iemaksu ir vēl trakāk. Tuvākais naudas iemaksas bakomāts sanāk Galerijā Centrs. Un lielākais stulbums - sapratu, ka pretēji jebkādai loģikai, bankas filiālē, kur pēc idejas vajadzētu būt pieejamiem Visiem bankas pakalpojumiem, Nav šī paša nelaimīgā Iemaksas bankomāta.

S

Komentāri (4)

K Krishinjsh 10.12.2013

Viens ir origo.. ;)

G13 10.12.2013

Banka nav muļķis, tā zina, ka apkārt ir citi bankomāti, kuros SEB bankas klienti var izņemt skaidru naudu bez komisijas, tāpēc jaunu bankomātu atvēršana vienkārši nerentējas (it sevišķi nabadzīgajā Latvijā). Uz šodienu pēc manām domām galvenā bankomāta nozīme ir naudas izņemšana, tāpēc 99% cilvēku būs vienalga, kuras bankas bankomātu izmantot, ka tikai bez komisijas un pēc iespējas tuvāk. Pietam, SEB bankomāti ir lēnīgāki un nav ērti lietošanai. Ja esi no tiem cilvēkiem, kas vēl joprojām maksā komunālos caur bankomātu vai kas nevar nekad atcerēties savu naudas atlikumu uz kartes, tad diez vai banka uzklausīs tavu bēdu.
Tāpat arī par iemaksas bankomātiem, nav jēgas uzstādīt liekus aparātus, bankai galvenās iemaksas notiek pa citiem ceļiem, un tie lati, ko tu vai vēl kāds, tur ik pa laikam iemaksāsi, ir peles mīziens jūrā. Pietam bankās nav loģika, bet gan aprēķins.

Likumsargs 10.12.2013

Bankas neliks papildus iemaksas bankomātus uz vienu mēnesi! Kā jau Latvijā pieņemts, visu atstāt uz pēdējo brīdi un tagad cilvēki skrien kā aizsviluši un veido rindas tur, kur tās nav jāveido!
Laiku vajag plānot un darīt visu savlaicīgi, tad nebūs jāčīkst par sīkumiem!
Kāpēc mums ir tāda mode sava slinkuma un muļķības pēc vainot citus, bet savu stulbumu kaunamies atdzīt!?

S smīkņa 10.12.2013

Atradis par ko ņerkstēt. Aizbrauc uz ārzemēm, tur bankomātus (t.sk. "parastos" - izmaksas) reizēm vispār stundām jāmeklē, Latvijā to ir kā sēņu pēc lietus, kur nu vēl Rīgas centrā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes