www.sudzibas.lv Saules zobārstniecība SIA Nekvalitatīva zobu higiēna

Saules zobārstniecība SIA - Nekvalitatīva zobu higiēna

Iegādājos īpašo piedāvājumu zobu higiēnai Saules zobārstniecība vienā no atlaižu portāliem. Pavisam nesen apmeklēju augstāk minēto iestādi un nevarēju neatstāt atsauksmi. Par cik pērkot atlaides kuponu vadījos tieši no šī fakta, ka nevarēju atrast nevienu atsauksmi.
Mīļie cilvēki, lūdzu, neapmeklējiet šo iestādi.
Jau ieejot ēkā, radās nelaba sajūta. Telpas piepīpētas. Administratores uzvedība, maigi sakot, neadekvāta un pārāk familiāra. Pirmajās piecās minūtēs radās iespaids, vai te netiek lietots alkohols?
Visu apmeklējuma laiku vienkārši gribējās tikt prom. Kabinetā durvis vaļā, jebkurš, kurš grib, nāk iekšā, uztaisa tēju.
Klientam principā jājūtas kā traucēklim
Pašas higiēnistes darbs bija ne tik kvalitatīvs, salīdzinot ar citiem šāda pakalpojuma sniedzējiem, bet uz visa cita fona normāls, viss pārējais bija vienkārši zem jebkādas kvalitātes latiņas un pilnībā sabojāja dienu.
Šāda veida zobārstniecības iestādi redzēju pirmo reizi dzīvē. Neatgrieztos tur, pat, ja man piedāvātu bezmaksas mūža abonementu visiem pakalpojumiem.

B

Komentāri (15)

L lielvarde 28.09.2015

Nevaru nepiekrist atsauksmei par šo zobu klīniku.Attieksme no administratores puses vienkārši drausmīga-familiāra, uzbāzīga, jauc klienta vārdus...Pati zobārste kaut aī jauna gados, bet jau žuļiks, mēģina labot zobus kuri ir veseli.Apskatot manus zobus pirms zobakmens tīrīšanas teica ka pāris zobi ir jālabo, kaut gan pirms tam biju pie sava zobārsta uz apskati, kurš teica ka vismaz pusgadu varu nerādīties pie viņa.Takā es arī neieteiktu iegriezties šajā klīnikā-no klīnikas tikai viens nosaukums, vārdu sakot ŠARAŠKINA KANTORA.

L lielvarde 28.09.2015

ŠARAŠKINA KANTORIS, biju iekritis uz kuponu akciju par zobu higiēnu.NEIESAKU nevienam, administratore vispār neadekvāta, tāda sajūta ka bērna prātā.Zobārste kaut arī gados jauna taisās labot veselus zobus, lai nopelnītu naudu, higiēnu arī veic vidējā līmenī.!!! Nekad uz turieni neejat!

E ELLIO 29.09.2015

Jocīgi cilvēki... Jums ir savs dakteris, bet skrienat ar kuponiem pa puspasauli...

U upmalis 01.10.2015

Piekrītu, šī ir traka vieta, savu bērnu uz turieni noteikti veirs nevedīšu, attieksme draudoša, ja nesēdesi mierā tev sāpēs utt. Jau pašās sākumā pateicu šai jaunajai ārstei STOP un devāmies prom. protams vēl pieprasīja naudu, bet bērnam jau tā bija trauma, negribējās vēl šīs sajūtas paasināt, tāpēc samaksājām, tādu summu, kādu būtu maksājuši par pilnu konsultāciju un devāmies prom.

R Righteye 18.11.2015

So mnoj sluchilasj takaja ze istorija, vse toze samoe, ja v shoke ushla, nadejusj menja ne zarazili cem nibudj, doktora kotorij delal gigienu zvali anna laganovska, ja ne uverena cto ona doktor. Na stene ne bilo ne odnogo diploma i sertifikata. NE HODITE TUDA!!! Administrator imeet serjeznie mentaljnie problemi. Eto vidno nevooruzennim glazom. I slishno po golosu tak ze.

R Righteye 18.11.2015

Люди не ходите туда если хотите остаться с зубами! Не посоветаю даже врагу такой ужас! Желаю этой клинике не существовать!

A Andrejs Morozovs 20.01.2016

Читаю и не понимаю!!! Я был на гигиене 14,01,2016, тоже по купону. Могу сказать, что качество гигиены отличное (уж тем более за такие деньги). Гигиену делаю далеко не в первый раз и имею небольшой/косвенный курс обучения по стоматологии (ввиду своей специальности). К сожалению, не могу назвать фамилию гигиениста (молодая приятная девушка), но результатом остался очень доволен. Хотя шел на процедуру настороженным, после прочтения вышеизложенных комментариев. Как-то они больше похожи на специальную антирекламу. По поводу обстановки, согласен, на поликлинику в общем понятии не похоже. Играет музыка, можно перед посещением специалиста, если позволяет время, попить кофе и поболтать с администратором на разные темы (от стоматологоии до жизненных-каждодневных).

M maraskore 23.01.2017

tu vienkārši vadītājai labākais draugs tāpēc raksta šeit labas atsauksmes

M Maruta G 18.03.2016

Labdien! Vakardien biju uz zobu higiēnu un tā kā iegādājos preci kuponos, tad arī pirms tam pameklēju sīkāku informāciju par šo zobārstniecību, redzēdama atsauksmes, gāju ar šaubām un nelielām bailēm uz turieni.
Varu teikt, ka higiēna bija tāda pati, kā pārējās vietās kur iepriekš biju bijusi - noņēma visu lieko, kas uz zobiem sakrājies, nopulēja un uzlika aizsargājošo pastu (nezinu, kā to medicīniski pareizi sauc), un izdiegoja. Viss aizņēma kādu pusstundu, man personīgi nav bijusi pieredze, kad higiēna tiktu veikta ilgāk.Šķita, ka zobārste bija lietas kursā par negatīvajām atsauksmēm, tāpēc, pirms ko sāka darīt, teica ko darīs, utt. Par pieminēto administratori - kā jau pierakstoties pa tel. varēja noprast, bija "interesanta" sieviete. Man atnākot runāja pa tel. tāpēc sagaidīja, ielaida pati zobārste un nekāds kontakts man ar viņu nebija. Pēc procedūras arī aizrautīgi runāja pa telefonu, manīja gan manu klātbūtni, bet turpināja runāt un pēc pāris minūšu turpinājuma saprata, ka tik ātri laikam saruna nebeigsies, paprasīja kuponu un sāka aizpildī kvīšu grāmatiņu, tad arī tel. saruna beidzās. Aizpildīja, es parakstīju, pāris vārdus pārmijām un viss. Katrā ziņā neko sliktu nevaru teikt.

J Jānis P@stars 01.04.2016

Tikko biju , ar viņiem viss kārtībā , var droši iet .

M maraskore 23.01.2017

Nevienam neiesaku Saules zobārstniecību!!!! Zobārsti par kvalitāti neatbild un negarantē. Ļoti neprofesionāla zobu ārstēšana un higiēna.

I Ingrīda Bondare 28.06.2018

es vakar biju . un ari mans bērns bija. man patika. gan priekštelpa. gan jocīgā administratore. gan zobārste.

K Kristīne 25.10.2018

Biju pāris dienas atpakaļ, nevaru piekrist negatīvajām atsauksmēm. Administratore, lai gan diezgan savdabīga sieviete, tomēr ļoti jauka un patīkama. Pati zobārste, jauna sieviete, arī patīkama, visu labi izdarīja, zobi tagad tīri, skaisti, ņemot vērā, ka man vēl ir reteineris, ap to arī visu kārtīgi notīrīja un ar rezultātu esmu apmierināta.

A Andrej22 29.07.2020

Saules zobārstniecība SIA - Administratore savdabīga, bet viss pārējais bija normāli. Biju uz zobu higienu 22.07.2020.

V Vampirins 01.04.2023

Ja gribiet palikt bez neviena zoba, tad ejiet uz šo kantori. Administratore veca alkoholiķe - un joprojām met tā, ka nemaz neliekas. Nav pilns 100 arī prātiņam. Nodzērusi visu naudu, ka pat nav spējīga nodokļus nomaksāt - nu jau ntos tūkstošos. Telpās ož pēc cigaretēm, ļoti nepatīkama vieta.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes