Saules Veselības Centrs - Dr. Jekaterina kogane

Līdz šim neviens neko nav sūdzējies, bet man bija ļoti negatīva pieredze ar dr. Kogani.Pēc bērna noģērbšanas viņai pienākot klāt - bērns histēriski sāka raudāt (Tā nekad viņs nebija raudājis) - daktere šinī brīdī teica: var redzēt, ka jūsu bērns saprot, kurš ir nepazīstams cilvēks. Bērns histēriski raud un viņa cenšas viņu pārbaudīt - ko var pārbaudīt, kad bērns ir nervozs??? Atkal izraksta kaut kādas zāles. Uz jautājumu: vai šo pamperu ir kur izmest, daktere atbild: "ja bez kakas, tad jā, bet ja ar kaku, tad ne". Tas ir normāli???Neiesaku!!!

S

Komentāri (13)

S saule777 02.06.2015

Man bija līdzīgas gadijums. Mans bērns neraudaja, bēt drusku nobijas un kauterejies, daktere uzreiz pasaka savu vertējumu, kā var redzēt kā viņš ir neirotisks. Es megināju skaidrot, kā savu tris gadu vecumā viņš tikai paris reizes bija pie ārstiem un tāpēc nejūtas droši. Var būt kā tājā brīdī tiešam bija sanervozejušies, bet daktere bērnu pat nepaskatiejas, neparbaudija kā staiga, kādi ir reflkesi u.c . Ši daktere galīgi neprot komunicēt ar bērniem.

I Infernal Doll 03.06.2015

Daktere Kogane ir jauka. Mums ir pozitīva pieredze, ar trīs bērniem ejam pie šīs dakteres, l'oti palīdzēja atrisināt vairākas problēmas, kas radās dažādos vecumos. Bet mīl'ām histēriskām mammām ir jāsaprot, ka pamperis ar kaku smirdēs ārsta kabinetā visu dienu - tu aiziesi, bet ārstam jāstrādā.

I Inga369 20.07.2015

Dr. Kogane katru reizi kavē pieņemšanas laiku un tad vēl atļaujās aizrādīt ka bērns pārāk nemierīgs. Bet protams viņš būs nemierīgs ja ir piekusis tik ilgi gaidīt! Zāles izraksta visiem vienādas, acīmredzot vadās pēc viena šablona, ka tik kaut ko gudru pateikt, ka tik kaut ko izrakstīt. Par zālēm zinu jo pazīstu vairākas māmiņas, kas apmeklē šo ārsti un katrai dalās tikai ar negatīvu pieredzi. Vienai bērns pārāk atktīvs otrai pārāk mierīgs... Tāpat apmeklējo citus specieālistus (masieri, bobatu) tie par viņu atsaucās tikai negatīvi! Neiesaku šo ārsti!

O olive 13.11.2015

Тоже неприятный опыт с этим врачём. Очень небрежно осматривает ребёнка, неприятная в общении, на вопросы отвечает неохотно, постоянно выписывает какие то лекарства. После неё ходили к другому нейрологу, который умеет в отличии от Когане общяться с детьми и всё в порядке. Не тратье нервы себе и не мучайте своего ребёнка. Ищите хорошего врача.

O ociss 02.02.2018

Par dakteri Kogani varu teikt visu to labāko. Gāju pie viņas pati, kad biju bērns, palīdzēja un tagad trīs bērni arī pie viņas bijuši. Sirsnīga, gudra, palīdz atrisināt problēmas, iesaka labus risinājumus.

V Veronika. 22.03.2018

Vispār gandrīz nosirmoju. Bijām pie dakteres bērnam trīs mēnešu vecumā un uzstādīja tādu diagnozi, kas principā skaitās patoloģija un ir nopietni ārstējama ar sarežģītām operācijām un citàm manipulācijām. Bērns var palikt akls, kuras, ciest no skābekļa trūkuma un būt ar kustību traucējumiem. To, protams, uzzināju pēc vizītes, kad vairāk par uzstādīto diagnozi interesējoties pati. Daktere vispār neviena vārda par to nekomentēja, vien smaidīdams noteica - kādi tik mums medicīnā termini nav - un nosūtīja uz masāžām, kas vispār nav cēloņa meklēšana , bet cenšanās likvidēt sekas. Ari attieksme pret bērnu ne tā labākā - izmētāja pa pārtinamo virsmu kā gaļas gabalu, bez jūtām.
Pēc nedēļas aizgājām pie cita neirologa, kurš bērnu izmeklēja rūpīgi un ar lielu uzmanību. Neviena apliecinājuma iepriekšējam Koganam slēdzienam gribot neatrada. Arvienvārdsakot - ja negribat paši sevi traumēt, iesaku tomēr iet pie kāda cita daktera. Ar nopietnām diagnozēm nevajadzētu tā mētāties.

S Si 05.08.2020

Pie kādas neiroloģes pēc Koganes bijāt?

N Nataļja 15.08.2018

Vai Jūs gribētu, lai Jūsu kabinetā izmestu pamperi ar kaku? kāpēc pamperi ir jāizmet dakteru kabinetos? tie ir jāsavāc uz ir jāizmet kaut vai tualetes mīskastē. par mūsu bērniem ir jārūpējas mums pašiem un par vinu kakām arī.
Otrkārt, mēs arī apmeklējām bieži Jekaterinu. dāžreiz viņa ir stingra un tieša, bet es domāju, ka katram ir sava brīva griba apmēklēt to ārstu , kas viņam ir tuvāk un liekas objektīvāks. ja liekas, ka daktere neobjektīvi izvērtē, tad ir jāiet pie cita speciālista.
Treškārt, kā sapratu. labāk dakterei vispār atteikties no bērna apskates, ja viņš raud? come on! Bērni lielākoties vienmēr raud, jo dakteri viņiem ir sveši cilvēki . Ja viņa neapskatītu Jūsu bērnu, tad šeit būtu ievietots stāsts par to, ka viņa nepildīja savus pienākumus :)
Nav neviena pamatojuma ieliktajai atsauksmei.

F Foksaf 27.09.2018

Apmeklējām Jekaterinu Kogani un bijām ļoti apmierināti ar vizīti:
1. Daktere mūs pieņēma precīzi laikā.
2. Bezmaksas rinda bija gara, tāpēc gājām pa maksu. Pieņemot mūs, daktere brīnījās, kāpēc esam nākuši pa maksu - pateica, ka viņai citā ārstniecības iestādē ir vairāk kvotu, atdeva nosūtījumu un ieteica, lai nākamajā 6 mēnešu vizītē ejam tur - pieņems mūs ar nosūtījumu bez maksas.
3. Attieksme pret bērnu bija ļoti maiga un rūpīga. Bet mums bērniņš arī bija omulīgs un neraudāja. Teica, ka mazulis ir uzbudināts/nervozs, bet ne jau aizrādīja - vienkārši teica, kā fakta konstatāciju. Ja kādai liekas, ka tas ir kā pārmetums, tad tā ir kāda kārtējā histēriskā mamma, kura nespēj normāli un nepārapīlēti uztvert info.
4. Bērnam viss ir kārtībā, tāpēc mistiskas diagnozes neuzstādīja. Varbūt tām, kuras te sūdzās, ka sliktas diagnozes uzstāda, patiesībā tiek uzstādīta objektīva diagnoze un mammas, nespēdamas to pieņemt, sāk kritizēt ārsti un meklēt ārstus, kas tik spēs pateikt pretējo?

Lai vai kā - daktere man ļoti patika un atstāja profesionālu iespaidu.

Domāju, ka daudz atkarīgs arī no paša. Mēs ar draugu kā vecāki negaidām, ka ar mūsu bērnu apiesies kā ar sazin ko - nestresojam, ja kāds varbūt ne tik saaudzīgs ir, ja bērns raud vai ārsts mums ne tā uzsmaida vai ko pasaka. Varbūt dažām mammām reizēm noderētu atslābt un neņemt tik personīgi visu...

Un, jā, kāpēc mest kakainu pamperu pie ārsta mistkastē? Es vienmēr pēc noklusējuma netīros pampjus lieku somā un metu ārā mājās. Loģiski, ka pampis var smirdēt un ko tad dakterei pēc kattas vizītes jāmeklē cita atkritumu urna, kur to Jūsu pampi izmest?!

B bolna 06.06.2019

Mums, diemžēl, arī bija negatīva pieredze. Atnācu ar saviem diviem bērniņiem pie dakteres (aiz loga bija plus 34, pusdienlaiks, bērni saguruši) un bērniem lika izģērbties. Puikam 5 gadi, viņš pēc dabas ļoti mierīgs un ar svešiem cilvēkiem sarunās neielaižas, kur nu vēl izģērbties nepazīstamas svešas dāmas priekšā. Puika sāka ļoti raudāt, jo nobijās. Rezultātā mums ieraksts - uzvedība neatbilst vecumam! Kā var noteikt tādu diagnozi, kad bērnu redz 15 minūtes? Pēc tam lika izģērbties mazākajai meitai (3 gadi). Meita arī sāka raudāt, jo nesen tika šūta liela brūce un no dakteriem kopš tā laika bail, mēģināju dakterei izskaidrot, ka bērns vēl nav aizmirsis piedzīvotās sāpes, taču uz to sadzirdēju tikai, ka bērns ar mani mēģina manipulēt. Žēl, ka daktere izdara tādus nopietnus secinājumus tik īsā laikā, nemēģinot iedziļināties situācijā un izrakstot uzreiz bērniem nomierinošas zāles! Kad atbraucām mājās, izrādījās, ka neesam vienīgie, kam bijusi tik bēdīga pieredze. Izrādījās, ka draudzenes 2 gadīgam bērnam, kurš neesot runājis, viņa ir izrakstījusi nopietnas zāles un savukārt citai paziņai bērnam pēc 15 minūšu apmeklējuma ir noteikta diagnoze - nosliece uz dauna sindromu...!Labi, ka aizgāja pie cita ārsta, kurš pateica, ka ar bērnu pilnībā viss ir kārtībā.

S Si 05.08.2020

Pie dakteres Koganes bijām Saules veselības centrā. Izgāju ārā ar asarām acīs. Pēc tik īsas un brutālas pārbaudes bērniņam noteica, ka viņa ir nemierīga, re, kā trīcot rociņas. Un neesot brīnums, kāpēc tā- dzemdības ir bijušas ar vakuumu. Pēc viņas vārdiem sajutos vēl vainīgāka par to. Kā jau iepriekšējās atsauksmēs, ķēra rakstīt mikstūru, ko neiegādājos, jo bērns ir mierīgs. Arī mierīgu bērnu satrauks sveša vide ar cilvēku, kurš momentā ķeras klāt viņu visādi mētāt pa rokām. Noteicu viņai, ka ideālu bērnu nav un karam var kko atrast pie noteiktiem apstākļiem.
Šo ārstu noteikti neiesaku, jo labu vārdu var nesagaidīt, bet brutālu attieksmi gan. Plus šajā centrā, ja vēlies pabarot vai nomainīt pamperu bērniņu, tas ir jādara koridorī pie pārējiem apmeklētājiem.

J Juliette Fox 29.12.2021

Самый лучший доктор, все по делу никаких сюсю. За ребенком наблюдает видит как он себя ведет.

G Gulbenietis 30.12.2021

Ne par šo dakteri. Sīcim ir 4 gadi. Aizejam pie acu dakteres. Šī ir sliktā garīgajā un bļauj uz sīko randomā. Sāk prasīt krāsas, bet šis par viņu ierēc. Beigās saka, ka vairāk jāstrādā ar bērnu. Nē, dakteriem nedaudz ar savu psihisko stāvokli jāpastrādā. Šim tādus krāsu veidus samāca dārziņā, ka labi, ja batjka tiek līdzi..Kā izturēsies pret pacientu, tā izturēsies pret tevi. Protams, problemātiskie pacienti ir ikdiena, bet ne par to šoreiz runa :D.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes