www.sudzibas.lv Saules Veselības Centrs Ginekoloģe Viktorija Rezņika Martinova

Saules Veselības Centrs - Ginekoloģe Viktorija Rezņika Martinova

Meitenes un sievietes, lūdzu ja Jums ir svarīga Jūsu veselība. Lūdzu nekad neejiet uz šo tā saucamo "saules veselības centru"!!!
Kad es atnācu pie ginekoloģes Viktorijas Rezņikas Martinovas uz konsultāciju viņa bija piedzērusies vai salietojusies kaut kādus narkotiskos līdzekļus. Tās bija tīrās šausmas. Viņa visu darīja neadekvāti - runāja, rakstīja utt. Man bija tik sāpīgi viss ko viņa darīja.
Nekad dzīvē nebiju iedomājusies, ka ārsts var turpināt strādāt šādā stāvoklī.

O

Komentāri (3)

S signjuks 24.10.2013

Ja reiz tu redzi, ka ārsts ir šādā stāvoklī, kāpēc tu vispār ļāvi veikt sev kādas procedūras un apskati. Vairāk izskatās, ka te ir kaut kāda cita lieta, ko varbūt daktere neizdarīja pa prātam...

retas_sudzibas 24.10.2013

Tiešām...ja es manītu, ka ārsts atrodas kkādu vielu reibumā, es neļautu pirkstu sev piedurt, bet tulīt ziņotu attiecīgām iestādēm!

A Agruma 26.10.2013

Rezņika-Martova nav tā labākā ārste. Biju pie viņas vienreiz, jo mana ģinekoloģe bija slima.Šī daktere patiešām ļoti dīvaini runāja un rakstīja, bet pa cik biju stāvoklī, Viņa nekādu dižo apskati neveica, tikai noklausījās bērnam sirspukstiņus.Man viņa ļoti dīvaina likās

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes