www.sudzibas.lv Satva meli -kraprieki

Satva - meli -kraprieki

Tiko atgriezos no Berlines darbs caur firmu SATVA.tadu elles menesi nekad dzive neesmu piedzivojusi.sakas ka nesagaidija laicigi,gaidiju 2 stundas autoosta bet bij cilveki kas gaidija i6 st .tad atskreja kautkada jociga izskata sieviete vards LENA .Pirmais kad gajam uz metro vina uz metro kapnem panema naudu itka par dzivosanu kautgan SATVA teica ka dzivosana 150 ,bet vina pieprasija uzreiz 250 ,ta man aizgaja visa nauda LENAI.TAD ar visu bagazu jozu pakal, jo vina nerekinsajas ar to ka bagaza un kapnes.aizbraucam uz dzivokli ,kur tikai 4 gultas un bez mebelem ,mantas staveja neizpakotas veselu menesi cemodana. tad LENA jau pirmaja vakara iejudza darba uz jautajumiem neko nepaskairojabija nakts mainas veco cilveku aprupe,pa dienu darbi viesnicas kafeinicas ,trauku mazgasana tad vel darbs pa majam uzkopsana,tikai no viena darba otra ta veselu nedelu ne gulejusi ne atputusies tikai mierinaju sevi es tak atbraucu nopelnit.TAD vinai uzradas pacients slimnica pi kura vajadzeja dezuret itka uz 8st bet izradijas nosedeju 2 sutkas ,jo redzeja ka labi tieku gala,atrunajas ka neesot cilveka kas aizvieto.Vel soks bija tas ka tika samelots ka esmu medmasa ar diplomu, paldies dievam ka medmasas pienakumi netika prasiti vajadzeja tikai kontroli pac. Teicu lai atgriez naudu lai tiktu majas tad vispar nozuda un zvanija tikai kads bus nakosis darbs un cikos jaierodas vairak sarunas neielaidas.Dokumenti netika kartoti pec nedelas veica tikai pierakstu i to cita adrese ,ne tur kur dzivojam.metro biletes japerk pasiem protams savas naudas nebija tapec pirka LENA un pirka nedelai kas protams ir uz pusi dargak ka menesa bilete. Telefona karte ari bij vajadziga par cik stradaju uzkopsanas darbus pa dzivokliem. ,vinai neinterese vai tu cilveks esi gulejis vaiedis galvenais vinas rikojumi,vel tada mode vinai nezvana pa dienu bet velu vakaros,vel labak ap 12 nakti.Ta es menesi iztureju lidz metro veseliba saskobijas.kad teicu ka esmu diezgan izturiga bet tadu slodzi i zilonis nevar izturet braucu majas tad sataisija tadu haju ,ka es noraujot visus vinas darijumus ,naudu teica ka nedos ,atteicos iziet darba ,tak apvainoja ka no Latvijas brauc pridurki kas negrib stradat.Ta man naudu neizmaksaja iedeva tikai lai no Berlines atbrauktu majas.Ja kad sakam runat par samaksu izradas ka solitas summas vina nemaz netaisa maksat,vinai galvenais apmulkot uz to momentu kad piesola darbu bet parejo baz tik sev kabata .TA BERLINES LENA DZIVO UZ SATVAS rekomendetiem stradniekiem.SATVA neko neizklausa kad prasu naudu atpakal par mulkosanu.

L

Komentāri (4)

J Jegors 09.05.2014

Jā, arī es pirms jau vairāk kā gada ar šo kantori braucu Frankfurti strādāt ķipa DHL oficiāli. Darbs gan bija, bet nevis DHL, bet gan pie servisa partnera, kur šefs kaut kāds ukraiņu krievs Vadims. Alga protams, ka neoficiāla, maksāja, bet regulāri kavējot termiņus. Pret latviešiem vēl tur izturējās daudz maz normāli, bet pats savus ukraiņus tur čakarēja pēc pilnas programmas.
Labāk ar šo kantori nekur nedoties, ja nu vienīgi galīgā bezizejas situācijā. Darbs tiek nodrošināts, taču ne tāds kā solīts un ne uz tādiem noteikumiem kā solīts.

A atriebejs 21.08.2014

caur firmu, Sattva taisijos braukt uz Vaciju, panema naudu 200 eiro, teica pec nedelas busot izbrauksana, bet kad pagaja nedela, tad pateica, kad Vacija taja fabrika esot reorganizacija, ta ari nesagaidiju kad beigsies ta reorganizacija, prasiju naudu atpakal, bija jaraksta iesniegum, tad teica 10 dienu laika varesot dabut naudu atpakal, kad pagaja 10.dienas, tad ta firma vispar pazuda un nodibinajas jauna firma ar nosaukumu Alpha Personnel, to atklaju tikai pec telefona numuriem, lai gan tad kad zvaniju uz to telefonu, tad ta sieviete pateica, kad vina neko nezin jo stradajot cita firma, tatad vina taja Alpha ir tikai darbiniece.Firma Sattva Recruitment ir dibinata uz Svetlanas Jevdokimovas varda, tikai nezinu uz kada varda ir ta nakosa firma Alpha Personnel, iespejams uz cita varda, luk ta darbojas krapnieki, tikai maina firmas nosaukumus un iespejams uzvardus.Vai tad tiesam ari musu Latvija Tu cilveks neesi pasargats no tadiem krapniekiem un vai varas iestades neko nespej izdarit?Man sirds sap par to sistemu, kas seit notiek, mes atbalstam melus, krapniekus.Es griezisos tiesa, ja ir vel kads, kas velas iesudzet sos cilvekus tiesa, rakstiet man uz e-pastu, [slēpt]@inbox.lv, vienreiz ir jaizbeidz si patvala.

S SWITBOY 06.11.2014

sveicināti!Lūdzu visus kas tika apkrāpti ALPHA PERSONNEL SIA darbiekārtošanas aģentūrā apvienoties!Es ar draudzeni arī tiku apkrāpts!Samaksājām 300 eur kā pāris, it kā viss ok!Dokumenti, līgumi, čeki!Arī licence viņiem ir izdota VALSTS NODARBINĀTĪBAS AĢENTŪRĀ!17.oktobrī bij norunāta izbraukšana no Latvijas uz Erfurti, 20 datumā pēc līguma bij jāsāk darbs(cīsiņu fasēšana, pakošana utt.).Nāca tuvāk laiks un tad sākās atrunas, ka darbs esot, bet nav kur dzīvot!Tad sāka piedāvāt citas vakances!Tad viņiem darba devējs esot atbraucis uz Latviju!Tad par dzīvošanu jāsamaksā uzreiz 500 eur utt.Man sāka likties, ka nav kkas kārtībā ar tām divām dāmītēm!
Nolēmu uzrakstīt VALSTS NODARBINĀTĪBAS AĢENTŪRAI par šiem tipiņiem!
Atnāca vēstule caur e-pastu ar paskaidrojumu ko darīt tālāk!Vēlos vienreiz nolikt pie vietas tos krāpniekus, bet vienam man tas nebūs pa spēkam!Lūdzu nebūsim vienaldzīgi un apvienosimies!
Rakstat uz e-pastu [slēpt]@inbox.lv!Pārsūtīšu jums VNA atbildes vēstuli!

E EJIETPASUUKAATMAN 10.12.2014

a ko jus visi auna pieres domajat??? ka jums ne par ko arzemees maksaas??? smadzenju pasiem kaa caaliem, pasi neko nejeedzat, jo rievu nepietiek. bet kaa, jums ubagiem, bomziem piedava savilkt galus, un vismaz kaut kadu darbu piedavaa, taa sudzibas.lv pilns ar debilajiem naudeklu txt. jums aju jebkurs darbs buus par gruutu. labi veel vecie nunnas var piiksteet bet sitie 20+ svabraki, ko jus vispaar naujiet? jus ko, vispaar APDALIITI ESAT??? ejiet ATsuukaat.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes