Sandra Rute - krāpiecība

Nekad neizērējiet dzīvokli personai, kuru sauc SANDRA RUTE. Iespaidu rada diezgan pozitīvu, taču viss sākās pēc tam. Īres naudu nemaksā kā norunāts, visu laiku jāskrien pakaļ un jāklausās solījumi, ka pēc 4 dienām samaksās. Beigās ar lielu nokavēšanos samaksā. Tā padzīvo 3 - 4 mēneši, kamēr izdomā, ka ies prom. Un tad sākas pats labākais, jo elektrība nav samaksāta par visu periodu, ko tur dzīvojusi, lai gan stāstīja, ka esot samaksājusi + protams paliek parādā par pēdējā mēneša komunāliem maksājumiem. Protams sola, ka apmaksās rēķinu (jo pēc viņas vārdiem viņa tā nedarot), taču pazūd, uz telefona zvaniem un SMS neatbild u.t.t.
Ceru, ka kāds, kurš vēlas viņai izīrēt dzīvokli, pirms tam būs šo vārdu un uzvārdu pārbaudījis google, un viņai atteiks jau pašā saknē, lai neradītu sev liekas problēmas!!!

S

Komentāri (2)

B Beisbolzzz 29.07.2014

mani fascinē šie izīrētāji, kuri paši nedomā ar galvu un nekontrolē... un pēc tam vēl sūdzas...

M Māris Kaspardens 30.07.2014

Vai īres līgumā neatrunājāt soda sankcijas par līguma nepildīšanu?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes