www.sudzibas.lv Salons "Lize" Gēla nagi - Alisa Smirnova

Salons "Lize" - Gēla nagi - Alisa Smirnova

Šajā salonā "Lize" Āgenskalnā strādā patiesi šausmīga manikīre - Alisa Smirnova
Biju devusies uz šo salonu lai uztaisītu gēla nagu profilaksi. Taisīju visparastāko franču manikīru. Rezultātā pēc 3, 5h ilga darba ieguvu kroplīgus nagus un samaksāju 23Ls. Pat nekaunējās paprasīt tādu summu. Nākamajā dienā gāju pārtaisīt uz citu salonu.

100000000000000 reizes padomājiet pirms iet pie šīs "manikīres". Es vairs nekad uz turieni neiešu. Kvalitāte ir uz 3Ls nevis 23Ls

S

Komentāri (7)

E Evelīna 08.02.2011

Bet kur tad bildes? Un kur ieskenēta kvīts kopija? Tā jau mēs visus varam nolikt!!! Bet kā ar pieradījumiem? Pagaidām izskatās pēc vienkāršas apmelošanas.

A Anonims 08.02.2011

Ja Tev ir līki pirksti, tad visparastākais franču manikīrs izskatīsies briesmīgi. Tas ir fakts!

L leina 08.02.2011

nu piemeeram es savus nagus taisu maajaas pati-ar visparastaakajaaam nagu standzinjaam un viiliiti, peec vajadziiibas vai arii patikas nolakoju...par briivu un vienmeer esmu apmierinaata!
taakaa...ja pate esi neviizza tad nu nevajadzeety citus par to vainot...

A Anna 08.02.2011

Pati esmu bijusi šajā salonā. Arī nagi tiek norīvēti tā ka pēc tam asiņo. Man arī tika veikts nekvalitatīvs pakalpojums.

O Olga 08.02.2011

Jā...manikīre gan šajā salonā ir briesmīga. Tur nu jāpiekrīt.

S Santa 31.07.2011

Arī es esmu pie viņas gājusi. Šausmas!!! Piekrītu, kvalitāte uz 3Ls, bet prasa viņi 25Ls par sūdu. Labi, ka taisīju parasto franci. Citu neko viņa nemāk

M MargrietaXXX 31.03.2015

Gāju "Līze" salonā veikt manikīru + lai nolako ar gēla laku. Tas bija briesmīgi. Pie manikīra procesa es sēdēju un raustījos, jo bija bail, ka nepalieku bez nagiem un kur nu vēl tā iekniebšana gaļā! Pretīgi! Biju laimīga, kad izgāju no salona ārā! Gēla laku uzklāja pavirši, lai arī cik ilgi muļātos ap nagiem. Apskatot kārtīgi gaismā es sapratu, ka otreiz uz šo iestādi neiešu! Fuj!
Un starp citu - man ļoti liek apšaubīt tas vai manikīram piederošie instrumenti tiek kārtīgi sterilizēti. Vīles nolietotas gan stipri jo stipri!
Piedodiet, bet "Arte Studio" vai "Studija Pluss" - tā ir kvalitātes apkalpošana!!!
Un neesmu rasiste, bet es tur biju kliente un man nav ideāli ar krievu valodu, bet šai kantorī apkalpo tikai krievu valodā, latviski necenšas runāt!
Esošos klientus, kas aiziet no frizētavas pēc frizēšanās procesa aprunā un apsmej!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes