www.sudzibas.lv Salons Loka Salaspilī Cik reizes gāju, tik reizes nožēloju

Salons Loka Salaspilī - Cik reizes gāju, tik reizes nožēloju

Gājienus pie Lokas ' meistariem' nožēloju varakkārt. Bērnam matus apgrieza ļoti slikti, divgadīgam bērnam nogrieza smukās lokas un uztaisīja grebeni, lai gan neko ekstrēmu lūdzu netaisīt. Man pašai krāsoja matus. Vienā vakarā friziere uzklāja četras (!!!) reizes krāsu, taču krāsa uz matiem tā arī neiedarbojās, bet naudu par visām četrām krāsām paņēma gan. Otro reizi pie citas frizieres atkal pierakstījos uz matu krāsošanu, pa telefonu piekodināju, ka tikai saknītes vajadzēs nokrāsot, viss oki. Norunātajā laikā pirms svarīga pasākuma dodos pie frizieres, kura mani sagaida ar jautājumu: " Vai jums krāsa ir līdzi" ? Protams, ka nekāda krāsa man līdzi nebija, un par to, ka frizierei nav krāsu, neviens nebrīdināja un nejautāja. Vēl citu reizi gāju taisīt gelish, - turējās 2 dienas virsū. Kā vēlāk sapratu, manikīre vienkārši neapstrādāja nagus, uzreiz uzlika gelu virsū. Biju pie kosmetologa, saņēmu apšaubāmas kvalitātes sejas masāžu un masku, un samaksāju 20 ls. Procedura ilga 40 minūtes, no kurām 25 es gulēju ar slapju lupatu uz sejas. Vairāk uz šo salonu es neiešu un nevienai draudzenei arī neiesaku. Žēl, ka Salaspilī nav neviena salona, kur var saņemt kvalitatīvus pakalpojumus.

B

Komentāri (4)

H Homeers 26.09.2012

Kaut ko nesaprotu? Tevi visu laiku čakarē, bet tu tik ej un maksā! Neesi nedaudz stulba?

1 123 14.06.2014

Labā ziņa tāda, ka šis ieraksts ir vecs, kad gan manikīrs, gan frizieris, gan kosmetologs bija vecie. Tagad tur tādu "nekvalitatīvu meistaru" nav.

Bet piekrītu iepriekšējam komentāram - nu kur prāts - tevi 10x piečakarē un tu paliec neapmierināts un vēl atļaujies pēc tam virtuālā pasaulē aprunāt un taisīt kaunu, bet tad, kad esi tur uz vietas, savu neapmierinātību pateikt nevari!

"Vienā vakarā friziere uzklāja četras (!!!) reizes krāsu, taču krāsa uz matiem tā arī neiedarbojās, bet naudu par visām četrām krāsām paņēma gan." --- šādi nu gan nevar būt un nekur nav redzēts. Jo lai nu kāds būtu frizieris, viņš nav tāds zābaks, lai darītu ko tādu. Ņemot vērā, ka tādā gadījumā, kā ir aprakstīts sūdzībā, klientam pie friziera kopumā būtu jāpavada 5-7 stundas. ;) Tā kā, melot arī ir jāprot.

T Trebo 01.09.2014

Laikam atgriežas vecie laiki. Tik drausmīgi veiktu manikīru ar gelish lakas pārklājumu nekad nebiju piedzīvojusi, kā salonā LOKA pie manikīres Maritas. Ja ar pirmo lakas kārtu "nolēja" visiem pirkstiem ādu, tad ar lakas pēdējo kārtu (finish) tikai vietām, kā rezultātā nagi izskatās pleķaini.

N niki 11.09.2014

Labdien!!! Vēlos pastāstīt par jauku meiteni no skaistupkopsanas salona LOKA, biju uz manikiiru un pedikiiru... Es vienkaarsi paliku neaizmistamaa sajuusmaa...pirmkaat -loti patiikama..smaidosa meisteriite Marita...otkaart relaksejos pa pilnu programmu...treskaart tik akkuratu darbu es sen nebiju redzeejusi uz saviem nadziniem!!! Perfekti...100 balles!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes