Saloniņš "Diāna" - Manikīrs/kuponi

Parasti šādas sūdzības nerakstu, taču negribu, lai arī citas meitenes - kā es, kas nopirka kuponu, taču īpaši neko daudz nezināja par salonu - nekļūdās.
Pirmkārt, salons tiešām skaists, gaumīgi iekārtots un mājīgi, taču kāda netīrība!! Iegāju tualetē un tur viss bija tiiiik netīrs - sākot ar ļoti netīru podu un beidzot ar izlietni pilnu ar kaut kādiem nogrieztiem matiem...
Otrkārt, par pašu manikīru - uztaisīts ļoti, ļoti, ļoti nerūpīgi - manikīrs tomēr ir jātaisa rūpīgi un kārtīgi! Kā arī instrumentiem netika veikta nekāda dezinfekcija!! Atteicos no manikīra veikšanas, jo bija bailes saķert vēl kādu slimību! Beigās uzlika gelish nagu laku 15minūtēs un es ātrāk devos prom!

Meitenes, tiešām neiesaku - tomēr manikīru veicot ļoti svarīga ir tīrība un dezinfekcija, lai nesaķertu kaut kādas slimības, taču šo salon par tīru noteikti diemžēl nevar nosaukt...

Z

Komentāri (7)

M mis_id 29.03.2013

Es šajā pašā salonā pirms kāda laika biju uz skropstu pieaudzēšanu. Arī nopirku kuponu. Un NEKAD, NEKAD uz turieni vairs neiešu. Skropstas tika pielīmētas ~40minūšu laikā un adekvāti tam arī nokrita ~1 nedēļas laikā. Jau pēc pāris dienām bija kauns iet uz ielas. Skropstas pielīmētas šķībi un greizi, līme pa pus seju, salīmētas pa 3 skropstām kopā. Pēc tam ilgi cīnījos, kamēr tiku no tām šausmām vaļā.
Pēc kāda laika uzzināju, ka draudzene ir bijusi turpat uz to pašu procedūru un rezultāts identisks.
Ā, meistarei arī nebija kosmētikas noņēmēja. Nācās kaut kā mazgāt tušu nost ar ūdeni. Ņemot vērā, ka gāju pēc darba, tad nebija variantu iet bez kosmētikas.
Nevienai neiesaku šo iestādi.

N neuro 31.03.2013

Nu par to dezinfekciju teikšu tā - instrumentu dezinfekcija notiek tikai pēc klienta apkalpošanas, jo tie ir arī jāizmazgā pirms tam. Pati parasti visu noliku malā un pēc klienta pavadīšanas iztīru darba vietu un veicu dezinfekciju instrumentiem. Ja šaubāties par dezlīdzekļa esamību un pielietošanu, uzprasiet meitaru kur stāv trauks ar dezinfektoru, kāds tam ir nosaukums un kad tika mainīts pēdējo reizi (jābūt ne ilgāk par 3-4 dienām). Pēc šadiem jautājumiem variet būt droši, ka instrumēnti dezinficējas pienācīgā kārtībā.

1 123r56 21.05.2013

Добрый день всем! очень не рекомендую это заведение. Меня попросту не обслужили. Естественно я попалась на акцию купи купон - и будет тебе маникюр+педикюр. Я записалась примерно за неделю, и т.к. моя запись была на утро на 10.00 - специально взяла выходной. когда я зашла, и сказала что я по записи на 10, то девка из администрации - скрочила рожу, и ответила, что меня нет по записи и про меня они слышать не слышали, стала звонить кому-то - и узнавать, оказалась, что я записана на другой день! и она предложила мне прийти завтра. когда я отказалась и пыталась сказать что мне надо сегодня, она тупо сказала - что приходите завтра. и эта идиотка даже не извинилась.
так же они обманывают фирму у которой они поставили свою акцию с купоном. Потому что мне намекнули, что купон покупать не надо, и что можно на месте заплатить купонную цену. В принципе я сейчас даже рада, что так сложилось. ( прочитав предыдущие комментарии )

O oksanabond 12.06.2014

Добрый день! ОБХОДИТЕ ДЕСЯТОЙ ДОРОГОЙ ЭТОТ САЛОН И НЕ ПОКУПАЙТЕСЬ НА ИХ АКЦИИ. В предложении написано одно, а при распечатке купона половина услуг уже не указана. Обслуживание хамское. Купила купон на педикюр с покрытием гелиш. Сослались на то, что в шапке предложения гелиш не указан и вынудили заплатить полную стоимость процедуры. Мол вина портала, что ошибка в рекламном предложении. С порталом должен разбираться салон, а не потребитель. Не было бы покрытия лаком, не купила бы такой купон вовсе за такие деньги. На встречу клиенту не идут, перекошенные злобой лица, время процедуры много меньше, нежели указано в купоне. Выкуплено немало купонов, очень интересно, как они будут разбираться с другими клиентами. Им очень повезло, как человек хорошо воспитанный, я заплатила, но осталась оооооочень недовольна. Может, другие будут менее покладистыми и проучат плохих работников низкосортного салончика.

O Ok))) 17.10.2014

Добрый день! Была в этом салоне не однократно. По купону, маникюр- педикюр. Супер!! Очень милый персонал и качественная работа.

K katalog55 04.08.2015

Staigāju uz šo salonu jau 4 gadu nav nekādu sūdzību.Taisīju gan manikīru, pedikīru un visu ko var veikt skaistumkopšanas salonā viss personāls ir ļoti laipns .Nekad ar laika procedūrām nebija nekādu neskaidrību viss tika veikts laicīgi.Esmu ļoti apnmierināta gan ar kvalitati un laikiem un visiem iesaku šo salonu.VIENKĀRŠI SUPER>>!!!

U ulalla 03.03.2016

Es eju uz šo salonu arī regulāri. Protmas, apkalpošana nav kā luksus salonā, bet pilnīgi apmierinoša! Labas meistaris, visu kvalitatīvi uzkrāsoun ilgi turās. Ļoti laipnas darbinieces. Vienīgais, varētu būt plašāka krāsu izvēle gelish lakām. Bet tā viss lieliski! :)))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes