www.sudzibas.lv SALONFRIZĒTAVA Bomžu frizētava

SALONFRIZĒTAVA - Bomžu frizētava

Nekad neejiet uz šo frizētavu. Gājam ar sievu pēc pieraksta. Atradam internetā. Pirmkārt, šī frizētava atrodas bomžu mājā, pagalmā, dziļi pagrabā, es gandriz nokrītu no trepēm. Tur ļoti slikta gaisma, tāpēc, ja jūms kaut ko ne to izdarīs, jūs nepamanīsiet. Čeku "salons" neizsīt. Cenas friziete iepriekš nesaka. Tāpēc ir iespēja ka jūs atstāsiet to summu, kuru tuvu neplanojāt. Friziere ir divaina, teica itkā viņai ir daudz visādu sertifikātu, toties viņa man uztaisīja ne to matu griezumu ko vajadzēja, staigāju tagad ka puisis no 90tiem, sievai sabojāja matus un apgrieza ļoti ļoti īsus, mati ļoti dzelteni tagad, ka cālis staigā. Salonā neredzējam šo problēmu jo tur tāda pustumsa. Mājās kad saskatījam bija šausmas. Salons atteicās izmaksāt samaksato naudu, teica ka esam paši vainīgi un ka mēs nepieradīsim ka bijam pie viņiem, jo mums nav čeka.

A

Komentāri (5)

A atvars 19.02.2015

Salonfrizētāva "SOFIJA"

G ggggggggg 20.02.2015

Tik drausmīgi tumšas telpas, ka nevari saskatīt cik īsi mati nogiesti?:D Laikam pilnīga tumsa bija:D Saprastu, ka tonis var atšķirties dažādā apgaismojumā, bet garums... :D

A atvars 20.02.2015

Garumu uzreiz pamanījam, sieva baigi sāka stresot, bet matu krāsu pamanījām tikai mājās. Tur pustumsa, ļoti ļoti vāja gaisma. Rekur, bija jāiet iekšā šajos bomžīgos smirdīgajos "vārtos"

G ggggggggg 20.02.2015

Mans rezumējums ikai viens, ja ir kaut kas aizdomīgs ( vienalga vai frizētavā, vai pie zobārsta utt. ) jādodas ir ātri prom, nevis jāpagaida kamēr sačakarēs visu līdz beigām. Ja tiešām ir tik traki tad jau vel varat priecāties, ka vispār nepalikāt ar plikiem pakaušiem:D

A atvars 27.02.2015

Nu ja, vienkārši brīdinu citus. Mums bija piraksts un maz laika, tāpēc arī gājām tur.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes