www.sudzibas.lv Salāti ''Saules'' Briesmīgi salāti

Salāti ''Saules'' - Briesmīgi salāti

Supernetto pārdod salātus ar nosaukumu ''Saules'', 0.92 centi. Dārzeņu rosols. Termiņš vēl bija labs, sastāvā neko aizdomīgu nemanīju. Bet cik man no viņiem palika slikti pēc tam, to izstāstīt nevar. Vēderam tādas sajūtas itkā tur operāciju taisītu, šausmīgas. Es tos salātus vairs nekad neēdīšu, jeibogu. Ja kādreiz gribēsies asas izjūtas, pietiks tikai atcerēties šodienu, kad kratīja drebuļi un man vairs rosolu nekārosies. Pretīga pašsajūta. Fui. Vienreiz arī pēc "Melnā prinča'' kūkas bija sajūta, ka burtiski var atstiept kājas. Kāpēc vispār pārdod tādu ēdienu, no kura cilvēks pamazām noindējas? Lēts, bet izmīcīts garšvielās. Nebaudāms. Negaršīgāk ir bijis tikai ēdot centrāltirgus puravu salātus, kas garšoja kā apbērti ar sāli.

Komentāri (3)

Ausainītis 31.01.2015

Nosaukums Supernetto izsaka visu!

ilmaars 06.03.2015

Ausaini - kas tev ir bijis iepērkoties Supernetto?

Ausainītis 06.03.2015

Tur taču valda viena antisanitārija! Sajūta tāda, ka atgriezušies pagājušā gs 70 gadi.Un vispār šis veikals ir domāts priekš sabiedrības padibenēm. Man pietika ar pāris reižu apmeklējumu, lai tur savu kāju vairs nespertu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes