Saka Trans Sia - Nemaksā naudu

Labdien.Vēlējos informēt par diviem spekulantiem kuri paņem precei bet nemaksā par to, viena no viņu firmām figurē kā Saka Trans SIA, bet cik saprotu tur vēl ir vairākas firmas. Abu cilvēku mobīlie telefoni 25392585 un 28111036. Esiet uzmanīgi preci pēcapmaksā nedodied tikai 100 % priekšapmaksa. Nodarbojas ar visu, iepērk paletes, granulas, briketes, skaidas, kartupeļus cukuru un.tt. Piegādes adrese viņiem figurē Lubānas iela 82, Rīga. Tā kā esat uzmanīgi, pailsiet bez naudas un preces ātri.

B

Komentāri (6)

A androns 08.06.2015

Arī mūs šī firma ir apkrāpusi. Jau mēnesi sola izmaksāt naudu par saņemto preci, taču nekas nenotiek. Firmas īpašnieks Jānis Daukš apgalvo, ka firma ir finansiālās grūtībās. Zinot to, kā strādā tiesu sistēma Latvijā, kad runa ir par summām, kas nav mērāma tūkstošos, šķiet ka dabūsim vēl krietni pagaidīt. Nekādā gadījumā nesadarbojieties ar šo firmu SIA SAKA TRANS.

A antons.jurjevs 09.06.2015

Mums ari ir bijusi sadarbiba ar sia saka trans. Samaksu par preci sanemu, tikai dabuju gaidit ilgak neka bija rakstits liguma.

E eeeee 09.06.2015

Jā situācija diezgan bēdīga, neviens īsti nevarēs palīdzēt, ja nav konkrēta līguma un naz zināmas konkrētas personas, tā jau vajadzētu iet uz Policiju, lai gan viņi arī slikti strādā lēni un īsti neliekas ne ziņas

U usb2015 13.08.2015

Cik ilgi bija jāgaida nauda no saka trans sia?

S Saka Trans 18.08.2015

Labdien!
Sia Saka Trans nav pirkusi nekādu preci. Sia Saka Trans transporta kompanija. Kādus dokumentus Jums iesniedza, kā Stādījās priekšā??? Kā Jūs pārbaudījāt firmu?

P pakalns 30.08.2015

Re:
''Labdien!
Sia Saka Trans nav pirkusi nekādu preci. Sia Saka Trans transporta kompanija. Kādus dokumentus Jums iesniedza, kā Stādījās priekšā??? Kā Jūs pārbaudījāt firmu?"

Jūs gribat teikt ka kāds random čalis Lubānas ielas noliktavās ņem preces ar Jāņa Daukša parakstītiem un apzīmogotiem Pirkuma-Pārdevuma līgumiem, un paraksta preces saņemšanas pavadzīmes?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes