www.sudzibas.lv Vidzemes Slimnīca Neko neviens nesaprot un cilvēks mirst.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Vidzemes slimnīca" - Neko neviens nesaprot un cilvēks mirst.

Sveiki.

Lieta tāda ,ka no šīs slimnīcas turaties pa gabalu.....

Viss sākās ar to ka cilvēkam paliek slikti ,izsauc ātros tie samēŗā ātri atbrauc no Taurenes (tiešām aptaurēti) , savāc pacientu ,bet izstāsta somptonus ,kas ar cilvēku atgadījās ,1,3 h viņi cīnās ,lai stabizētu sāvokli ,tas labi ,bet viņi tā arī nesaprata ,kas pacientam par vainu(vēl zvana kādam ārstam konsultēties ,bet tas tikpat DUMJŠ) ,ko darīt utt. Tad viņi transportē pacientu uz Vidzemes slimnīcu ,tur tādi pāsi pamuļķi nezin ,kas vainas un protams pēc 2h tur pavadītām pacients paliek zils un diemžēl mirst. Ārsti paziņo trombs un viss.. Sekcijas slēdzienā Akūta sirds mazsspēja ,Miokarda infarkts , tad man var kads izskaidrot cik Debīlam ir 'jābūt ,lai neredzētu monotoros infarktu ????Cik debīlam ir jābūt ja nejēdz atpazīt simptomus?????
Pakonsoltējos ar citu ārstu teicu pirmos simptomus, ka pacients saļimst un spiediens krīt uzreiz pateica infarkts , bet te kopā 4,3 h ārstu uzraudzībā un nespēj neko redzēt? Ja nav mediķu tad nav ,ja neko nesaprot ,tad nestrādājiet ,cilvēks nav mašīna šodien nerūc rīt rūks.

T

Komentāri (20)

T Truth 03.05.2012

Lūdzu komentēt tiem, kas kko sajēdz no tās lietas, elektrokardiogramma redz Miokardas infarktu digrammas izmaiņās, ja ir tik truli, ka nespēj neko pateikt tad nevajag te runāt, SKAIDRI UZRAKSTĪJU KONSULTĒJOS AR CITU ĀRSTU TAS UZREIZ PATEICA, KAS UN KĀ BET TE GAIDA KKO UN SAPŅO ???? NEVAJAG TE STUMT KKO ... !!! MĀCĪTIES VAJAG NEVIS PA NAUDAS RAUŠANU TIK SAPŅOT!!!

Lai vairāk neredzētu uzdrošināšanos te muldēt bez tolkā!!!

Tas pierāda ka Jums nav sajēgas --Kaut kā pārāk aizdomīgs Tavs stāsts! Ātrie nogādā pacientu slimnīcā, nevis 1.3h ceļmalā ar ārstēšanu nodarbojas! Cilvēkam stabilizēja stāvokli, lai transportētu, bet iet runa ka nesaprot kas vainas, tai pašā laikā citi var pateikt ..

Lūdzu nekomentēt tiem, kas nejēdz nevajag uzvilkt vēl vairāk ...

T Truth 03.05.2012

EW TEV IR 3 GADI? TU VISPAR SAPROTI KO LASI ????? UN RAKSTI????? AIZ BADA UN KRIZES PEDEJAS PRATA ATLEIKAS ZUDUSAS !!! JA NESPEJ SAPRAST UZRAKSTITO NEPIERADI VEL KA ESI NESPEJIGA DOMAT...

SAVUS KOMPLEKSUS IZGAZ CITA SADALA...

T Truth 04.05.2012

Nu es saprotu nav uz tadiem ko apvainoties, cilveks ar zemu pasnovertejumu, kas ieslicis depresija, izglitojies vbut tad depresija paries, vairak lasi izglitojosas gramatas un izvelc svarigako, jo Tev ir loti lielas problemas, ar saprasanu ko izlasa, un tapec kamer to neizdari neruna un tiesam neapkauno sevi ...

Nav jau sliktu vai labu cilveku ir tikai tadi kada vide augusi, taka lidz tu tiksi nakosaja prata limeni tad uzraksti lidz tam vnk pakluse ...

Ausainītis 04.05.2012

Pilnīgi piekrītu Sauliitei! Ja tas rakstītājs ir tik gudrs, kāpēc vispār sauca "ātros", bet neārstēja pats?

J Jautājums 05.05.2012

Mans draugs, kas ilgstoši slimoja ar diabētu, smagā stāvoklī tika ievietots Vidzemes slimnīcā. Analīzes uzrādīja, ka ir augsts cukura līmenis asinīs. Mediķi viņam kā pirmo palīdzību uzņemšanas nodaļā deva šokolādi - pretēji tam, kas būtu jādara. Par ko tas liecina? Viņš nomira. Par kādu profesionalitāti te vispār var būr runa? Neņemiet vērā Sauliites un viņas čomu komentārus, jo viņai uz visiem jautājumiem ir gatavas atbildes. Visu viņa zina.

M Medy5 07.05.2012

Un gan jau nevis dakteris bet gan kaada 80 gadus veca felchere iedeva to shokoladi.
Man Valmieras slimnicaa ir daudz paziistamie un skaidri zinu ka vinji visi ir labi speciaalisti.
Aizbrauc kaut vai uz to sapnju zemi Angliju un paaskaties kaadi tur ir aarsti. Nedeelja paies kameer diagnosticees ka tev kaaja nozaagjeeta.

J Jautājums 09.05.2012

Viņam bija divas slimības - epilepsija un diabēts. Zinātnisko nosaukumu, piedod, pārgudrā Saullit, nezinu. Tas bija reāli pirms 3 gadiem. Ja cilvēks ļoti slikti jūtas, tad kā viņš var kontrolēt, stulbene, ko viņam dod? Ja cilvēks ir aizvest bez piederīgajiem, kas varētu šo lietu kontrolēt? Ideote, lai Tev nomirst kāds no piederīgajiem, tad redzēsim, ko teiksi! Cilvēks guļ kapos, viņa - izdomājums. Satiktu - slapja vieta paliktu, goda vārds.Varbūt laiki ir mainījušies, arī situācija - ārstēšana - šajā slimnīcā ir uzlabojusies, bet godīgi varu apgalvot, ka pirms 3 gadiem nu nebija tā labākā.

L Lāčplēsis 09.05.2012

Jautājums, iemacies rakstit un lasit! Dura! tev ir kadi pieradijumi ka pilnigi visi arsti kas atradas taja bridi slimnica deva to sokoladi? Vai varbut ari bez gramatikas neparzinasanas, lasitneprasmes, tu ari nejedz vienu cilveku no vairakiem atskirt? Varu tev drosi apgalvot ka tas cilveks ir laimigs ka nomira, jo vinam vairs nav tavs nodraztais purns jaredz! Gan jau ka vispar nevis arsts sokoladi iedeva, bet vins pats apzinati to apeda, lai tu vairs ar savu izlurkato caurumu vinam neuzbaztos!Toc aita!

J Jautājums 10.05.2012

Lāčplēsi, Tavs izglītības līmenis ir zem nulles. Protams, ir viegli cilvēku apsaukāt ar rupjiem vārdiem. Galvenais, ka par to taču nav jāatbild, vai ne? Īpaši Sudzibas.lv, vai ne? Izvēlies sev citu niku, jo bez fiziskā spēka Lāčplēsim piemita arī garīgais spēks, kurš diemžēl Tev nepiemīt.Šaubos, vai kādu grāmatu savā dzīvē esi izlasījis. Starp citu - nevis Lāčplēsis, bet auna galva ar ļerpatu starp kājām. Palaizi Sauliitei, varbūt paldies pateiks!!!

L Lāčplēsis 10.05.2012

Aita, tu pati nejedz izlasit uzrakstito, par pareizrakstibu un apsaukasanos vispar paklusesu, draudi citiem ar fizisku izrekinasanos, un tagad blej kaut ko par manu izglitibu!

atkartosu visu ipasi stulbajiem - respektivi tev!!! Sauliite noradija to, ka viena arsta del nevar visu slimnicu vainot neprofesionalitate, ko tu tagad dari! neviena bridi netika noliegta kada konkreta arsta vaina! paludz lai kads sito izskaidro tev - slimnica ir liela eka, nereti sastav no daudziem korpusiem pat, kura arste vienlaicigi daudzus slimniekus, arstesanu veic skaitliski liels arstu un masinu skaits (nevis ka tu esi izfantazejusi - viens arsts, kurs visus arste, un pec kura gajieniem var izdarit secinajumus par visu slimnicu!)!!!

es tiesam saprotu, ka tavs caurums ir izlukats (3l burkas lieluma) un mirusais sokolades edajs bija vienigais kurs speja roku lidz plecam taja tev iebazt, lai kaut nedaudz ko sajustu tur, tapec ari tagad dusmojies uz visu pasauli, jo apzinies ka tavs caurums tagad ir nolemts muzigam caurvejam!vari jau ari vinu izrakt un turpinat bazt sevi ieksa vina loceklus, nu apmeri vinam jau bus sarukusi, bet gan jua baltie tarpini to kompenses!

Ausainītis 10.05.2012

Ļoti interesanta lasāmviela! Laikam tomēr Lāčplēsim būs taisnība, jo parasti patiesība visvairāk ķeroties pie sirds!

Ausainītis 10.05.2012

Varbūt dakteris bija nēģeris, un uzcienāja ar šokolādes "čiekuru"?

Ausainītis 10.05.2012

Droši vien čiekurs bija saulē pārkarsis un mīksts, tāpēc tik liela brēka!

Ausainītis 10.05.2012

Tu esi pārliecināta, ka tie tārpiņi būs balti? Bet ja nu dzelteni, vai pat lillā?

Ausainītis 10.05.2012

Vissmukāki tārpiņi ir tad, kad tie ir nobarojušies labi resni!

V Vivija 10.05.2012

Miokarda infarktam var but vairāki varianti, pat bez bezsimptomu veids. Dažreiz infarktu nevar redzēt pēc kardiogrammas, ir jāveic specifisku asins analīzi - tropanīns.

Ja brigāde sniedza palīdzību tik ilgu laiku, tad stāvoklis noteikti bija nopietns, nestabīlus slimniekus neved uz slimnīcu, vispirms stabilizē stāvokli. Sazinoties pa telefonu ar otru ārstu notiktu pacienta intresēs, lai nogādātu pacientu speciālistu rokās. Brigādes darbinieki diagnozi nosaka no simptomiem un viņiem pieejamā aprīkojuma, nav jau tādas iepējas kā slimnīcās, kur ir laboratorijas, rentgeni, kompjuteri utt.

kādi simptomi - pacients saļimst un spiediens krīt var būt arī no asiņošanas. Katrs cilvēks ir unikāla un vienreizēja būtne un simptomi nevar būt kā rakstīti grāmatā, lai var pateikt vai tas ir infarkts vai cita saslimšana.

Kas tur ieminējās par šokolādes došanu slimnīcā, ja godīgi brīnos cik bagāta slimnīca, lai dotu šokolādi. Drīzāk noticētu ka iedeva cukurūdeni.

E ESS18 11.05.2012

Jā, gudri gan te cilvēki salasījušies, ka tik citam citu aizvainot... Apbrīnojami!

J Jautājums 14.05.2012

Tā man nabaga nelaiķis, lai viņam vieglas smiltis, teica, kad bija atguvies. Man nav pamats tam neticēt. Pati blakus nestāvēju un arī Jūs, pārgudrie spriedelētāji, blakus nebijāt! Lai nu vai kā, bet cilvēka vairs nav, un sava daļa vainas jāuzņemas mediķiem, lūk, tā - pārgudro Sauliit un... Jautājums jau mieru atradīs, bet vai Tu un Tava kompānija atradīs! Tik zinoši visās jomās... Un nogribējušies...īpaši tie Meenestinni!!!

Ausainītis 14.05.2012

Jautājums-tu man gribi piedāvāt savus pakalpojumus? Davai, sarunājam!

T Truth 15.06.2012

Ko cepas aizstavedami to neprofesionalu slimnicu? 1 nedelu velak aizveda tur kaiminu un uzminiet nu kads rezultats bija ??? hmmm diemzel nomira... TAK JEFINU BARS, KAA NAUDU RIKLE NEGRUZ TA NEVIENS NESKATAS PAT VIRSU TEV .

IEVIETOJA TUR VIENU VIRIETI, KAS BIJA CIETIS UN APRAKTS MALOS, AIZVED UZ VALMIERAS SLIMNICU VESELS, TINIES MAJAS, IZRADAS LAUZTAS 2 RIBAS BIJA UN VIENA JAU PLAUSA, TAS AIZ SAPEM MOKAS, TIEM VISS VIENS, AIZVEDA UZ RIGU, , ... IEDOMAJOS KO RIGAS ARSTI DABU PARCIEST KA LAUKU DEBILIE ARSTI SALAIZ VISU DELI... IR ARI RIGA KLUDAS, BET NU JAA, NAUDAS NAV VESELIBAS NAV... UN SAULIT AIZRIJIES REIZ, VISAPR NEKO NESAJEDZ, NE NO DZIVES NE NO RAKSTITA ... NERUNA, UN NEPIERADI KA ESI ATPALIKUSI...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes