Saņukas I. zobārstniecības prakse - Nekvalitatīvs darbs

Nerekomendēju labot zobus pie I.Saņukas!!!! Uz jautājumiem, ko grasās darīt, kaut ko neskaidru nomurmināja. Tikai narkozei vājinoties, sapratu, ka salabots neīstais zobs (ne tas, kuru norādīju kā sāpošu). Tādu vagu zobā izurba...bet plombi tik mikroskopisku ielika, ka sakodiens mainījies. Pēc minūtēm 10 ienācu un izteicu šaubas. Atbilde bija šāda: "Tagad tur vairs neko šodien labot nevar." Par vizīti samaksāju pussimts eiro.

Komentāri (5)

R Romija 31.10.2014

Vai Jums, ir sajēga par to, kas ir narkoze? Vai bija sausā, ar dēli?

E ELLIO 31.10.2014

Kārtējais klients, kurš labāk zin, kuru zobu labot un kā labot.:DDD
Es dakteres vietā šādu apcientu ātri aizsūtītu uz institūtu, lai izbauda, ko nozīmē runāt pretī dakterim un izteikt savu viedokli jautājumā par kuru nav nekādas sajēgas.

xy-files 01.11.2014

Ellio is duraks! Pacients tik tieshaam labaak zin KURSH zobs vinam saap! Tu labaak ej rej pa kaadu citu suudziibu, pajolin!

E ELLIO 01.11.2014

Tieši pacients nevar zināt, kurš zobs pie vainas, ja vien nav redzams caurums, sakne vai satūcis vaigs.Citos gadījumos var sāpēt visa žokļa puse un nevar bez rtg pateikt kurš zobs pie vainas.

H hopa 04.12.2014

Nu plombi jau uzreiz varēja pieslīpēt, ja par augstu... un pacientam tomēr ir jāizskaidro kuru zobu labos un kāpēc... normāla arsta ētika

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes