www.sudzibas.lv Ryanair Mani izmet no lidmasiinas tualetes, jo kapteinim vajag pacuraat..

Ryanair - Mani izmet no lidmasiinas tualetes, jo kapteinim vajag pacuraat..

bija man reiz sekojoss gadiijums - lidoju kaut kur ar 'Ryanair', noskanojums diezgan drankjiigs, jo naacaas biski paniikt kaut kaadaa lidostaa un kaa jau saados gadiijumos pienemts lielaakaas vai mazaakaas devaas tiek pateereets alkohols, plus veel pie check-in darbiniece pieseejaas pie rokas bagaazas svara - bija 11.75 kg atlauto 10 kg vietaa, taapeec peec nesekmiigas apeleesanas pie vinjas logiskaas domaasanas un veselaa sapraata, biju spiesta stuukeet kabataas laptopa un mobilaa telefona laadeetaajus, lai somas svaru samazinaatu par siem 1.75 kilogramiem.
iekaapjot lidmasiinaa stjuarti izraadiijaas siveriigaaki kaa parasti ar visaadiem debiiliem aizraadiijumiem, it iipasi izceelaas viens puiseens, kuram peec skata vareeja buut kaadi gadi 13, taads poruka baalaa zeena tipaazs, bet nu baigi neatlaidiigs savu pienaakumu izpildee, laikam jauns darbinieks un visu peec instrukcijas dariija...
pacelamies, viss normaali, paguvu pat mazliet nosnausties, te peeksni juutu - maate daba sauc un virzos un tualetes pusi lidmasinas prieksgalaa. tikko kaa uzlieku roku uz mazmaajinas durvju roktura, peeksni iedegas 'seatbelt' ziime, kas noziimee, ka visiem ir jaaapseezas un jaapiespraadzeejas. bet taa kaa es jau biju taa teikt moraali noskanojusies procesam un lidmasiinu nedz raustiija, nedz kratiija, tad tik drosi devos ieksaa mazmaajinaa, un ja nu kas - apseediisos tur, lol..veel neesmu paguvusi pagriezt klokiiti, kas wc statusu no 'vacant' paarveers 'occupied', atskan uzstaajiigs klauveejiens un durvis no aarpuses atver tas pats 13-gadiigais poruka baalais zeens un uzstaaj, lai es apseezos tuvaakajaa kreeslaa un piespraadzejos, jo ir iedegta 'seatbelt sign'. saku, ka nevaru, jo loti vajag uz tualeti..vins arii nevarot, jo taadi esot noteikumi. padiskuteeju tur ar vinju veel kaadu minuuti pusotru, bet saprotu, ka sis neatkaapsies, taapeec varen pikta apseezos priekseejaa seedeklii..peec briitinja no pilota kabiines iznaak kapteinis un ... aiziet uz tualeti, uz kuru tik loti vajag man!!! savukaart baalais zeens ieiet pilota kabiinee.. prasu garaam ejosajai stjuardessai vai sanaak taa, ka tas mazais tirlins tagad lidmasiinu vada (nu saprotams, ne jau vada, bet pieskata, jo lidot ta' vina lido autopilotaa) ...bet vienalga - tas puiselis taads gaisa oficiants vien ir un kas notiktu, ja pilotu peeksni sirds trieka kertu? man likaas, ka lidmasiinu parasti vada 2 cilveeki - kapteinis un pirmais officieris vai kaa vinju tur sauc...prasu visu sito tai meitenei, bet vinja tikai vainiigi dezuursmaida un taa arii neko neatbild...
kapteinis beidzot atbriivo wc, bet atpakal kabiinee neiet, grozaas tur kaut ko; mans pacietiibas meers ir pilns, es atspraadzeejos, piecelos, diezgan asi pajautaaju 'are you finished?' un ejot ieksaa ar durviim pastuumu vinju malaa...
peec tam seedeeju un iekseeji ienjirdzu par visu so situaaciju, bet dazas lietas tomeer likaas diivainas - tikai viena pilota esamiiba uz borta, kaa arii tik rupjaa apiesanaas ar klientu burtiski noraujot vinju no poda... :)

Komentāri (8)

J Jorens 24.08.2009

'are you finished?' Paldies par skaisto rīta cēlienu, labi pasmējos, varbūt, ja būtu gājusi.. uz aizmugures daļu, tad tur pilotu nebūtu sastapusi!

E Eseseseseseseseses 25.08.2009

taa kaa seedeeju lidmasiinas prieksgalaa, tad arii izmantoju prieksgaala tualeti...un parasti jau pilotus savos tripos uz wc nesatieku, man skiet, ka viniem loti atbildiigi un uzmaniigi ir jaavada lidaparaats, lai drosi un laikaa nogaadaatu mani un paarejos pasazierus noziimeetajaa galapunktaa, nevis jaavazaajas pa lidmasiinu ieziimeejot savu teritoriju, lol...:)

H haahh 25.08.2009

O kaa iezviedzu par "ieziimeejot savu teritoriju"!
tev ir laba sense of humour!

S Silva 14.10.2009

Apsmieties var! Tevi tur gadijuma pie nolaisanas nearesteja? Musdienas ar radosajam izpausmem lidmasinas un lidostas ir jabut loti uzmanigiem - amatpersonas ir zaudejusas jebkadu humora izjutu!

H hahaha 17.10.2009

Baigi smiekligi :))) Man gan ta nav gadijies >>

E Eseseseseseseseses 19.10.2009

Vajadzeja uzsaut pa muti!

E espats 15.12.2009

Visa problēma, ka iedegās seatbelt lampiņa, tāpēc bāllais zellis protestēja un izdzina. :)

F fyzzz 29.05.2013

Un tomer piloti vienmer ir 2 )) kapteinis+first officer. Tikai ar kadu vienu no viniem lidmasina nepacelsies gaisa un ta ir starptautiska norma. Apgalvoju to jo mans ligavainis ir Ryanair pilots. varbut Jus vienkarsi nesaredzejat otro kabine..
Man liekas ka esmu satikusi so mazo stjuartu ))) tiesam izskatas loti nopietns un seko visam noraditajam insktrukcijam. Ar laiku gan sapratis, ka var (un dazreiz ari vajag) atkapties no rakstita

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes