Ryanair - Biļetes

Nopirku biļetes prom un atpakaļ no Rīgas uz Romu,kopējā cena tika uzrādīta latos-64,bet pārbaudot maksājumu kartes izdruku,samaksātā summa bija 72 lati.Izrādās,ka ,,lētā"aviokompānija cenu uzrāda pārdošanas valsts valūtā,bet pēc tam šo summu konvertē dolāros pēc sava,daudz augstāka kursa.Pat.aizs.centrā teica,ka šāds gadījums jau bijis,un Ryanair atbildējis,ka vajagot skatīt maksāšanas opcijas,bet es neko neatradu par valūtas izvēli.Vai kāds varētu pateikt,kā rīkoties un vai iespējams maksāt dolāros arī tad,ja tiek pieprasīta cita valūta? Jūtos piešmaukta.

I

Komentāri (2)

V Viens no Andriem 22.02.2012

Palasi šeit http://www.sudzibas.lv/complaints/ryanair-c13854.html komentārus. Tur ir vismaz viena iespēja, kā mazliet ietaupīt, lai tiktu vaļā no Ryanair super neizdevīgajiem valūtas maiņas kursiem. Lai nenotiktu konvertācijas no ryanair puses, tad manuprāt maksājumu kartes pamatvalūtai ir jābūt tādai, kādā rādās pirkuma cenas. Tiesa šis ir tikai minējums, jo tā kā pats maksāju ar Neteller karti, tad bez konvertācijas iztikt nevar, jo Neteller karti vai kontu (neatceros kuru no abiem) nepiedāvā latos.

L looneylv 01.08.2012

Ko tu te lej? Jarezervē no latvijas tad summa ir latvijas latos(LS), ja no anglijas tad summa ir Britu mārciņās(GPB) ja no Īrijas tad eiro(Eur) ja no francijas tad ir eiro(EUR) u.t.t.!

Attiecīgi tu maksā tādā valūtā kāda tanī valstī ir no kuras pasūti!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes