Komentāri (4)

C Capiks 22.02.2007

Bet kāpēc sestdienās ir jātraucē notārs? Visiem normāliem cilvēkiem ir paredzētas divas brīvas dienas. Un ja ir daži klienti-muļķi, kuriem nav nekādas sajēgas, kurā laikā ir pieklājīgi traucēt ar savām problēmām, tad tā viņiem arī vajaga. Labi vēl, ka trijos naktī, neprasa kādu pilnvaru. Ha-ha

S sursurs 11.05.2008

Pilnīgi piekrītu!

kaut vai pāris kopijas apstiprināt ši nevar - redz vienu papīru var, otru nevar, te atkal attiecīgajā dienā rēķinu nevar izrakstīt, lai nākot ar skaidru naudu..

citiem notāriem gan nebija problēmu ne ar attiecīgajām kopijām, ne rēķiniem...

I Indra 19.03.2009

Es arī kādreiz strādāju pie notāra (cita). Vienreiz divos naktī uz darba mob. tel. kāds uzstājīgi centās atsūtīt faksu!!! Tādu es arī "noliktu savā vietā". Protams, arī notāri ir tizli, bet dažreiz klienti galīgi nesaprot neko ne no notāra darba, ne no pieklājības

I Indra 19.03.2009

Agrāk pret ārstiem un notāriem bija cieņa. Tagad daži domā, ka notārs strādā jebkurā diennakts laikā. Ģimenes un citu darīšanu notāram arī nav, tikai tizlu, neapdomīgu cilvēku problēmas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes