Ruicēna Leila - sadiste

Vēlos vērst Jūsu uzmanību NEKAD neapmeklēt šo dakterīti. Vienkārši drausmas! Ielaiž anestēziju, pati aiziet papļāpāt ar kolēģēm no otrā stāva, kad pēc 40 minūtēm atnāk, tad anestēzija, protams, izgājusi. Tad sāk bērnam raut zobu! Protams, ka piecēlāmies un aizgājām - SADISTE!

Komentāri (22)

A alisebrinumzeeme 19.06.2015

NU DOBELEE VISPAARIIBAA VISSI AARSTI TAA DARA (CIK PIEREDZEETS)
SEVISKI ZOBAARSTI, BEET JOIIPASI-KIRURGI!
A KIRURGI VEEL OPEREE SASHMIGOJUSIES. TAADDAA LUUK IR DOBELEE ARSTU "" KULTUURA"
VIENA ""ZOBAARSTE""MAN VIENREIZ IZURBA ZOBAA CAURUMU, UN PALAIDA. JO VINA ZINAAJA LABAAK, VAI MAN SAAP /NESAAP (ATTIECIGI LAIST ANESTEEZY JEB NEE).

K KlientsKamJauZB 01.07.2023

Dobelē ir laba Mhitarjana. Kvalitātes augums servisā ļoti manāms pārejot no kaut vai pašas ruicēnas. Radi un ģimene padsmit reižu jau bijuši un nekādu sūdzību. pie ruicēnas vienu reizi biju un tādas ziepes man ar zobu savārīja ka rīgā/jelgavā institūti bij šokā kā to varēja pieļaut

E ELLIO 20.06.2015

Nevajag muldēt to kā nav. Anestēzija darbojas vismaz divas stundas, nav tādas anestēzijas uz 40 minūtēm.
Otrkārt, ja tiek rauts piena zobs, tad vairumā gadījumu anestēzija nav vajadzīga, . jo tas kustās un knapi turas smaganā.

P putnsss 20.06.2015

JA ?PASAM/PASAI NEVAJAG MULDEET UN MEGINAAT SAKARINAAT MAKARONUS.KAARTEEJOS.
IERUNAAJAS "DAKTERE"" NO DOBELES, KURA ""LABAAK ZINAS"?

JA JAU ESI tu TIK GUDRA TAD PASAKI, KPC RIIGAS DAKTERIEM NAV SADU PROBLEEMU?

KAADA STARPIBA- 2 H VAI 40 MIN-IR RUNA PAR REZULTAATU!!!
DEBILAA GOVS.

R Romija 20.06.2015

Nu, apsaukāties mēs visi protam un tekstu ar lielajiem burtiem rakstīt arī. Ja jau visi ir tik gudri zobārstniecībā, tad raujiet un labojiet zobus paši. Nu, gluži kā Bīns.:)
Nebūs nekādu problēmu un "debīlās govis" varēs atpūsties no pārgudrajiem.

E ELLIO 21.06.2015

Putnam prasās uz Tvaika ielu, ne zobus labot:))

H harijspoters10101010 25.06.2015

Romija. tiesi tapeec jau arii pie taadiem "speciaalistiem" kaa pie jums klientu nav
varat ubagot taalaak sedeet sava dobeelee un churas eest
ja jau tu butu taads specialists vai tie kurus tu taa apdirsdamies aizstaavi tad tak vai ta sedeetu bomziigaa mazpilseetaa?
un tgd atbildi uz veel vienu prieks tevim grutu noteikti jaut.
vai riigaa strada tikpat debili aarsti ?
nu pateiksu priekssaa-laikam ka nee. un par viniem klienti ari nesuudzas. kpc? jo vini tiesam ir aarsti nevis bomzi un alkaani

R Romija 25.06.2015

harijspoters10101010, es nu galīgi neesmu no Dobeles, bet gan no pieRīgas un pacientu pieraksts ir pusgadu uz priekšu, bet debīlu pacientu mums arī ir pa pilnam kas nejēdz, ka pie bērnu caurajiem zobiem ir vainīgi tikai vecāki. Ir tik daudz informācijas un reklāmu par mutes dobuma higiēnu, bet vai tad vecākiem pielec? Atved 5 gadīgus bērnus pirmo reizi pie zobārsta ar sāpošiem zobiem! Jūs domājat, ka mums sirds nesāp skatoties uz tiem enģelīšiem, kuru zobus vecāki ir nolaiduši un vēl uzstājas stāstot par to, cik viņu dzimtā visiem ir slikti zobi! Nav sliktu zobu ir slikta higiēna! Bērni kuri jau no 2 gadu vecuma apmeklē, reizi gadā higiēnistu un 2x gadā nāk pie zobārsta uz pārbaudi nemaz neraud, bet smaida. Un, ja arī kāds caurumiņš izveidojies tad ļauj to mierīgi salabot. Tā lūk! Un nav ko vainot ārstus pie tā kur paši esat vainīgi.

E ELLIO 25.06.2015

Nu Iveta... pēc Tava nika man nākas secināt, ka Tev tomēr ir mentālas problēmas.:D

Harijspoters

Tici man, klientu netrūkst, bet gadās pa kādam debīlam pacientam, kuru labrātāk redzu ejam nekā nākam:D

Rupjības runāt visi gudri.
Par to bomzismu un alkānismu laikam pēc sevis spried, vai ne?

L Lepnā Lavīze 25.06.2015

Iveta esmu es (monopoltiesības :) Persona - trollis ar niku ibetairkuceaita a ļa pārējie, ko var atpazīt pēc necenzētas leksikas, tiešām ir mentālas problēmas. Persona ir no Dobeles rajona, jau te slavena ar savu verbālo caureju. Kādā citā interneta vietnē viņu izskaitļoja pēc tam, kad tāpat apsaukāja kādu puisi par to, ka viņš savai meitenei jaku nenopirka par dubultu cenu (lauku salašņa gribēja puisi šantažēt, ka netradicionālas orientācijas, lai izspiestu divreiz vairāk naudas, bet nekas nesanāca, tāpēc sēdēja zemāka par zāli). Visas viņas verbālās caurejas administrācija dzēsa. Ja nenomierināsies, publicēšu pilnu vārdu un uzvārdu ar saitēm uz profilu soc tīklos.

M Maarels21 29.06.2015

Hghh

P Paciente. 12.07.2016

Leila Ruicēna ir labs zobārsts! Man vismaz nekad nav bijušas ar viņu problēmas..
Man agrāk bija paniskas bailes no zobarstniecībām un zobu labošanām, pateicoties šai dakterei esmu atguvusi uzticību zobārstiem.

V Vēsma Baķe 20.05.2022

Eju tikai pie Leilas! Ļoti laba daktere!

K KlientsKamJauZB 01.07.2023

Ar ruicēnu ir lieta tāda. Viss liekas ļoti labi, līdz pēc dažiem mēnešiem atklājas, ka nav labi salabots.
Laikam daktere mēdz steigšus labot, kas noved līdz paviršam darbam.
Te ir labi komentāri, kā arī negatīvi. NERISKĒJIET. Rīgā esot ļoti solīdi institūti.
Es pēc tam gāju pārlabot viņas "sataisīto" zobu jelgavā, institūtā, un viņi bija šokā. Plikam nervam pa virsu uzlikusi plombi, turklat nelielu šķirbu atstajusi kuru vajadzeja aizplombēt, un nervs tagad bija līdz kaulam iekaisis. Liela nauda un sāpes lai salabotu ačgārnu labojumu. ietaupīsiet naudu, laiku, sāpes, nervus un prieku kaut vai ar kājām uz rīgu aizejot lai vienā reizē dabūtu kārtīgu pakalpojumu.

M Madara72 13.10.2023

Pilnīgi piekrītu.

M Madara72 13.10.2023

Pati laboju zobus pie Leilas, daudz naudu atstāju. Attieksme ir ok. Bet kvalitāte briesmīga, neviena plombe ilgāk pa 6 mēnešiem neturas, vai izkrīt, vai kā manā gadījumā sāk sāpēt, un cita vieta tie zobi ko itka nesen salaboja ir jaizrauj, jo apakšā strutas un viss slikti.

M Madara72 13.10.2023

Kur Jelgava gājāt par labot? , pašlaik arī vajag 2 par labot, izkrita plombe abiem.

K KlientsKamJauZB 22.03.2024

Piedo, laicīgi neapskatījos komentāru. Es gāju uz smile delux jelgavā. Man smuki moderni noskenēja zobus uz vietas, un uzreiz redzēja robu kas jāparlabo. Tad arī atklājās nervu kanāla iekaisums. pārsteidzīgi nesāpīgi to iztīrīja un aiztaisīja. Galvenais riktīgi tuksā dūšā iet pirms sāpīgām procedūrām, lai potes 100% iedarbīgas. Cena droši vien būs 3x lielāka nekā pie Fujcēnas bet sūdzībām nevajadzētu būt.

A alute 26.02.2024

leila runcane dakterei pienakas Goda zime

A alute 26.02.2024

un ludzu nerakstiet mulkibas.eseju pie Leilas jau 5 gadi cepri nost

K KlientsKamJauZB 22.03.2024

Labs mēģinājums, Leila, tu mani neapmāni.

A alute 26.02.2024

un vispar ZOBI jalabo laicigi

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes