Komentāri (19)

H hopa 09.09.2014

Problēmas ir ļoti, ļoti daudz... ilgi gaidīju, kamēr iestādes no svešas valsts ieņēmumu dienesta sāka mani pašas meklēt...sekoja manis personīga ilga sarakste ar attiecīgās valsts ieņēmumu dienestu, kamēr naudu beigās saņēmu. Pa vidu gāju uz RT tax iesniegt nākamo deklarāciju. Sieviete Tērbatas ielas ofisā fiksi iegājusi blakus istabā, sazvanījās ar savas kompānijas atbildīgo darbinieci. Ak vai- manas vēstules esot nonākušas spamā, tāpēc neesot atbildējusi.
Jauno deklarāciju viņi gatavot nevarot, esot par sarežģītu, jo vēlējos iesniegt arī attaisnotos izdevumus. Deklarācijā viņi aizpilda tikai tās 4- 5 rindiņas, kas gada pēdējā darba mēneša apakšā jau ir uzrakstīta!!!
Tālākais seko...pēc kāda laika saņemu aizvainojošu vēstuli, ka naudu sen jau esot saņēmusi, atbildēju, ka jā un tikai nesen. Pāris dienu vēlāk- visai agresīvs zvans agrā rīta stundā, ka man jāmaksā procenti, ... saku rakstiet uz e-pastu. Atnāca vēstule, kurā pat formāla pieklājība ir svešvārds... vairāk uz draudu vēstules pusi, Rēķins pierastā formā nav pat sastādīts... summa un Tavs pienākums.. Viela pārdomām, it īpaši tiem, kas strādājuši ārzemēs, kuru valsts valoda pasveša un kas vēlas izvairīties no draudīgiem cilvēkiem.

S Smalkā 15.04.2015

Man gan ar Rt Tax nekādu problēmu nebija. Iesniedzu dokumentus un pēc apm. 4 mēnešiem saņēmu nodokļu naudu uz savu kontu. Komisijas maksa jau bija noņemta un pašai nekas nebija papildus jādara, tīri tik cik sākumā dokumenti jāsavāc un jāizpilda prasītā informācija.

S Sniegs23 10.07.2015

Ja jau nodokļu birojs sāk meklēt tad jau pašai kkas nav bijis kārtībā ar nodokļiem. Iesniedzu ar caur RT TAX, ne mani nodokļu birojs meklēja, ne pašam kkas bij jādara. Nekādu problēmu, iesniedz un sagaidi naudu kontā. Cilvēkiem parasti ir aizspriedumi pret nodokļu birojiem.

K Kas par 14.10.2017

Gaidu jau nodokļus vairak ka pusgadu, ik palaikam pazvanu a tur atbild, viss procesaa, māsa pazvanija, tai vel pateica,ka citi gadu gaidot savu apdrošinasanu un parmaksatos nodokļus, diez kapec tad teikts kad max 6meneshi ilgs atgriešanas process? tapec , RTTAX , bad company, labak kartot caur valsti kuraa esi stradajis.

L [email protected] 19.03.2018

Rttax ir lohatrons, iesniedzu nodokļu atmaksu 2017 gada Marta menesi, tagad jau 2018 gads marts, neko neesmu sanemis, tikai atbild uz zvaniem ka viss procesaa un lai tik gaidot! Uz e-pastu vispaar neatbild, ta kaa ja tev ir paaris gadu ko gaidiit tad griezies pie rttax, lai veicas

M Matiss Bullitis 14.05.2019

Iesniedzu RTTAX par 2017 gadu lai saņemtu naudu no Vācijas
kalkulatorā kas ir viņu mājaslapā uzradās atgūstamā summa 1800 eiro,iesniedzu dokomentu beigas pasaka kad varu atgūt tikkai 260 eiro!
pagājis ir gads nav pat tie 260 eiro un no vācijas atnāca vestule kad atlikums par nodokļiem ir 0 kas pirms tam uzradījās 1300 eiro..uz telefona zvaniem vispār neatbild
secinājums-mana nauda vissticamāk ir viņu kabatās.
Šī kompanija mani ir legāli apzaguši neiesaku iesaistīties ar so krāpšanas kantori!

U Ueba 14.07.2020

Vienada situācija, man kalkulators parādīt 430 eiro uz nodokļi Nīderlandes, bet viņi parādīt 230 eiro, un pēc 2 mēnesi es skatiet savā profilā rttax, un 31 eiro man izmaksā? No 1500 eiro 31 eiro, kas par?

Z Zane VIT 22.07.2020

Vai kāds no Jums vispār ir padomājis, ka ne jau starpnieku kompānija ko esat izvēlejušies, lai visu darbu izdara jūsu vietā, izmaksā naudu, bet gan attiecīgās valsts nodokļu birojs! Kur šitādi kā jūs rodās.

M Mishurow 28.06.2019

NEIESAKU nevienam atgriezt nodokļus no šīs kompānijas.! Tā izskatās, ka katrs 3. cilvēks nevar atgriezt nodokļus.
Man 3 paziņas atgrieza nodokļus 5 mēnešu laikā, bet es jau atgriežu nodokļus 8 mēnešus. Nekas neiet uz priekšu, neviens dokuments neder! Mani nodokļi viņiem kabatā ! :)

č Čubis 24.07.2019

Mans gadījumā VISS KĀRTĪBĀ, Paši kaut ko putrojat, iesniedz un gaidi bez stresa. kopa iesniedzu 2x. vienreiz bija ilgak, otreiz atrak. Ja nabadziņs izdzīvo no centa uz centu katru mēnesi, loģiski, ka psihot sāc pat neidziļinoties procesā, kāpēc vispār kaut kas jāgaida.

P pateretajuaizsardziba 03.11.2019

Izklausās ka tev vienkārši paveicās, vai arī esi personīgi saistīts ar šo blēžu kantori par kuru ir daudz vairāk sūdzību nekā jebkuru citu alternatīvu nodokļu atgriešanas firmu... Kapēc vispār kaut kas jāgaida, vēl prasi? Pats saproti cik stūlbi tas izklausās? :DDDD

č Čubis 31.12.2019

Tu vispar kaut kur mana teksta redzi jautajuma zimi? Vards “Kapec” saja gadijuma ievada paligteikumu, tas nav jautajuma teikums, bet gan apgalvojuma, daah.
Skaidri redzams, ka esi nejega, jo neiedzilinies uzrakstitaja. Ja cilveks nesaprot, ka vina process ir atkarigs no konkretas valsts nodoklu biroja nevis Pakalpojuma kantora, nu ko es tur varu pateikt... Vnk dumjš zabaks. Ipasi nemot vera, ka pats visu var sakarot, ja ir smadzenes, bet, ja nav vinu, tad nem un gaidi, nevis diic, ka kads tavu krajkasiiti bez maz nospeeris.

P pateretajuaizsardziba 03.11.2019

Paldies par atsauksmēm, izlēmu tomēr neizmantot šo iestādi! Viņiem pat dokumentos pilns ar gramatiskām kļūdām!

I Ivars 666 24.12.2019

Rtaxx, nevienam neiesaku tik tiesam kkads murgs un nekartiba taja firma.ir interneta var elektroniski visu sakartot pasam.nevienam neiesaku tiesam rtaxx!

J Janis Smitis 15.03.2023

Pēdējās aitas. Liek viena uz otru vainu. NEVIENAM NEIESAKU

E Egons Magone 18.07.2023

Sveiki! Par ko konkrēti liek vainu viena uz otru? Gribētos zināt,vienkārši es arī gaidu jau 8.mēnesi,interesanti,kas mani sagaida?

E Egons Magone 18.07.2023

Sveiki! Es arī gaidu jau 8.menesi,gribetos zinat,kas mani sagaida... Vai varat sīkāk pastāstīt,par ko tieši iet runa?

D Dace Jerfane 05.09.2023

Pagājis gads, bet kā naudas nav tā nav, strādāju Vācijā, atbild ka viņi neesot tiesīgi jautāt, kad būs samaksa, patiešām tik izvairīgas atbildes, jādomā ka tur kāds iebāž naudu kabatā, kad jautāju cik būs viņiem jāmaksā, arī neatbild, tad jau redzēšot, jocīga atbilde!

J Juris Jurītis 24.10.2023

Gaidu jau no 22 gada maija. Atbildes nekādas, zvanīju uz Toeslagen, noskaidrojās ka nauda sen jau pārskaitīta uz finansistu konta.. Rttax rausta plecus un bābas kas sēž pie telefoniem izvairās no sarunas, drīzumā braukšu uz Rīgu uz kantori skaidroties. Nevienam neiesaku.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes