RSU stomatoloģijas institūts - Cenas, attieksme

Gandrīz nekad nevar sazvanīt. Cenas - saka vienu, maksāsi apmēram trīsreiz vairāk par kaut kādām mistiskām mahinācijām, materiāliem. Krāpšana. Nekad nedodaties uz šo iestādi. Attieksme reģistratūrā, kasē, pavirša. Zems apkalpošanas līmenis... Fuj.

D

Komentāri (5)

E ELLIO 29.08.2015

Rokas nost no institūta. Lai vismaz viena iestāde Latvijā, kur var sūtīt kašķīgus pacientus.

A Anda Anda 31.08.2016

Ellio atkal spridzina internetu ar savām stulbībām.

V vincha 07.09.2015

Vismaz viņi strādā visu dienaki, tas viņiem milzīgs pluss

E ELLIO 19.09.2015

Nestrādā gan visu diennakti, turklāt tas nav stomatoloģijas institūts, bet Valsts zobārstniecības centrs, kas atrodas tai pašā ēkā, tikai no sētas puses. Darba laiks no 8-24.
Diennakts ir tikai Denta.

V Vita Strautniece 02.08.2016

Tur tiešām ir 2 zobārstniecības iestādes vienā ēkā, es arī vientreiz brīnījos, ka esmu ne tajā piereģistrējusies uz procedūru, kurā gribēju. Bet par īsto RSU Stomatoloģijas institūtu- mana pieredze, ka nav viss tur tikai slikti - vismaz es esmu saskārusies tikai ar labo! Pirms vairākiem gadiem man tur ļoti saudzīgi un ar iejūtīgu attieksmi izrāva zobu. Bet šovasar vīramātei protezēšanas nodaļā veiksmīgi pieslīpēja apakšžokļa loka protēzi, ar ko viņa bija pacietīgi mocījusies 7 gadus, nesekmīgi izmēģinot visādus padomus, ko devuši citi protēzisti un zobārsti. Viņa ir ļoti pateicīga dakterei Nipartei gan par padarīto darbiņu, gan par draudzīgo un sirsnīgo attieksmi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes