RSU stomatoloģijas institūts - Zobārsts

Mani pārsteidza profesionāla, kā man likās, zobārsta rīcība. Šodien biju pildīt zobam kanālus, kuram pirms diviem mēnešiem uzlika zāles un pagaidu plombi. Zobārste Ševeļova noņem pagaidu plombi un saka man, ka tas neesot viņas darbs, ka viņa tā nestrādā un, vai es neesot bijusi pie cita zobārsta (!) Es viņai atbildu, ka protams neesmu. Gaidīju savu pierakstu. Uz ko viņa atkal noliedzoši atbild, ka tas nav viņas darbs! Izrādās, viņa bija atstājusi vati zobā, kad likusi pagaidu plombi! Vienkārši neticami, un viņa man grib iestāstīt, ka es biju pie cita zobārsta, jo nespēj atzīt savu vainu! Neadekvāta, neprofesionāla, pavirša rīcība!!! Es par zobu kopsummā samaksāju 280 euro!

J

Komentāri (4)

L lēdija77 12.02.2015

Tur vieni lohi strādā, bomžu ārsti..

E ELLIO 13.02.2015

Un kur lai es tagad sūtu pacientus, kam 30 eiro esot dārgi par kanālu ārstēšanu? Vismaz bij mācība, ka 30 eiro ir lēti, jo tur paprasa 300 eiro...

M Mary67 24.06.2015

Man ļoti labi un profesionāli izrāva ļoti problemātiski 6 apakšējo zobu. Paldies!

M Mary67 24.06.2015

Man ļoti veiksmīgi izrāva problemātisku 6 apakšējo zobu. Paldies!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes