RSU stomatoloģijas institūts - cenas, cenas!!!!

Gribu padalīties ar informāciju par Stomatoloģijas institūtā gūto pieredzi.
Kādā jaukā svētdienā ar sāpošu zobu braucu uz SI, lai saņemtu palīdzību... rindā pavadīju 2 stundas, tas vēl būtu saprotams, ļoti daudz pacientu bija saskrējis arī daktere ir izbrīnīta..., bet neko svētdiena taču.
Tātad pirms veikt kādas darbības jāveic rentgens sestajam apakšējam zobam ,pēc RTG izņēma veco plombi, jo izveidojies iekaisums , tālāk bez narkozes centās ietikt kanālā, lai varētu izņemt nervu taču kanāliņš ir pārāk sīks un pēc neveiksmīgām 7-9 reizēm met mieru un paziņo jums jāiet pie Endodontijas speciālista...mēs atstāsim caurumu vaļā nākošajā dienā ieradīsieties atkārtoti, ja protams vajadzīgais speciālists būs pieejams.Ar to tad beidzas pieņemšana un tad tiek formēts rēķins 41 Lats??? paspēju no visām ierakstītajām pozīcijām izlasīt RTG -4.50Ls, vēl bija kādas trīs pozīcijas ar veiktajām manipulācijām un izcenojumu... Mans pārsteigums laikam bija tik liels, ka ārstējošā ārste sajutās tāda kā vainīga... un tad sekoja sekojoša frāze "varbūt maksāsiet 20Ls uz rokas un bez čeka?" un kā rīkotos jūs???
Izskatot SI mājas lapu NEKUR neparādās info par izcenojumiem pat aptuveni aprēķini, ne darba dienām, ne svētdienām, pat neviena sīka norāde cik par ko??? vai tas nav jocīgi?lai neteiktu, ka tas ir pretrunā ar pacientu tiesībām...
Tad nu rezumē: pēc šīs iestādes apmeklējuma mani nepamet sajūta, ka es kā pacients šeit vienkārši tiku maldināta par patiesajām cenām , jo izkontrolēt vismaz svētdien to nevar...un vēl es zinu, ka centīšos tur vairs neiet-lai arī cik labi speciālisti tiek solīti un reklamēti.

G

Komentāri (6)

Smile900 17.04.2013

Stomatoloģijas institūtam ir ļoti labas tehniskās iespējas. Pirms pāris gadiem vedu tur tuvinieku, kuram bija ļoti nepieciešamas ļoti sarežģītas manipulācijas. Visu paveica lieliski. Bet cenas... vnk nereālas. Viņi patiešām plēš cik vien ir iespējams.
Ja grib maksimāli lēti - rekomendēju zobārstniecību 6.stāvā, ieeja no Baznīcas ielas pie paša krustojuma ar Bruņinieku ielu. Kā sauc - nezinu. Tur ir manuprāt lētākais kantoris LV, tomēr ir kvalitātes jautājums... Materiāli - vislētākie, sajūta kā atgriežoties 90' gados. Meistari pieredzējuši bet gados vairs nav jauni un ir ne pārāk uzmanīgi. Tomer šis ir labāks variants par iespēju zobus nelabot un "nogalināt" pavisam.

Smile900 17.04.2013

Vēlējos piebilst - dodoties uz Baznīcas ielas zobārstniecību, tehniķiem ir jāskaidro vairākkārt ko tieši vēlaties, kā bērnam, pacietīgi un nestresojot. Kad viss gatavs, turpat ir spoguļi, apskatiet visu uzreiz, lai mājās neesat nepatīkami pārsteigti. Viņi visu pielabo un sakārto, tomēr jākontrolē pašam, kļūdas mēdz būt visdažādākās, pārsvarā - neuzmanības. Lai būtu skaidrs par ko runāju minēšu dažas: plombe ir asa, skrāpē mēli, sprauga starp zobiem ir par lielu vai trapecveidīga un ēdiens tur ķersies, vairs nebūs kā iepriekš, zobā ir robi, zoba krāsa ir nevienmērīga ar melniem punktiem. Ja kļūdas pamanītas - viņi visu izlabos. Ja naudas nav daudz - šis kantoris ir ok.

P Pingvins 07.08.2013

Daudzi zobārsti zina, kas jādara lai pēc laika atkal skrietu. Mana daktere salaboja zobu, pieplombēja malu un turās jau apm 5 gadus

E ELLIO 07.08.2013

Kātad, zobārsti ar to vien nodarbojas, kā liek plombes, kuras krīt laukā, lai pacients atgrieztos:DDD

A Anda Anda 31.08.2016

Nav nekāds brīnums, ka tieši tā arī notiek.

E ELLIO 21.11.2016

Jā jā un zobārsts ir ieinteresēts par velti pārlikt plombes vai ne? Jo ja izkrīt,tad jālabo vai jāpārtaisa par velti.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes