RSU stomatoloģijas institūts - "bezmaksas" ārstēšana

Gribu pievērst jūsu uzmanību Stomatoloģijas institūta iespējai pie ārzemju studentiem bezmaksas ārstēt zobus.
Man zobārsts nosūtīja mani pie endodonta. Gāju pierakstīties, reģistratūra pateica, ka pieejamais laiks tikai ēc 2 nedēļām. Atstāju savu telefona numuru, sarunājot, ka ja atbrīvosies vieta agrāk, lai man piezvana.
Tikai izgāju no ēkas, ka man zvana no reģistratūras un saka, ka ārzemju studentiem pašlaik ir endodontijas nodarbības un viņi bezmaksas var mani pieņemt. (iepriekš reģistratūrā rādīju izziņu no ārsta, t.p. domāju, ka viņai ir skaidrs, kāda man ir problēma). Bija jāpagaida stunda, bet toreiz man salīdzinājumā ar divām nedēļām likās ļoti pieejami.
Satiekot sav "ārstu-studentu", es cik man atļauj angļu valodas prasmes paskaidroju, kas ir par vainu. Viņš teica ka: Viss ok, viņš to jau ir darījis iepriekš. Pirms procedūras vēlreiz atkārtoju, ka "zobs tika ārstēts iepriekš, 2 kanāli iztīrīti, bet 3šajam viņa nevarēja ieziet cauri*. Atbilde bija tāda pati: Esmu darījis to iepriekš.
Gribu pieminēt, ka pa to "diagnozes uzstādīšanas laiku un kamēr jauni dakteri sāka darboties" pasniedzēja pat nepiegāja un nepakonsultēja. Tikai kad viņi izurbīja man zobu, ielīda tajā kanālā un saprata, ka kaut kas neiet pienāca pasniedzēja. Kurai es ar pilnu muti visādām ierīcēm vēlreiz paskaidroju situāciju, tad viņa paziņoja, ka jāiet pie speciālista. Studenti to nedara. Neko nevar palīdzēt.
Iztērējot pietiekami daudz laika es izgāju no institūta bez jebkāda rezultāta.
Tāpēc, lūdzu, esiet uzmanīgi ar tiem "bezmaksas" ārstēšanas iespējām, jo tas prasīs jūsu laiku un nervus un varbūt nebūs rezultatīva.

Q

Komentāri (2)

M marissa 04.04.2013

А что вы хотели, бесплатно же. Скупой платит дважды )

F FlashForward 14.04.2013

Да что за материализм кругом! Скупой не платит дважды, а очень часто выгадывает, а всякие снобы только и платят деньги сверх нормы, пропагандирую, что за услуги надо платить ооочень дорого...
Это не так, безплатно или платно - качество не должно менятса!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes