www.sudzibas.lv Romulas Vamvurī apzagšana, demolēšana

Romulas Vamvurī - apzagšana, demolēšana

Moldāvietis, vecums 38 gadi, bijis arastēts. Viņš nozaga naudu un lielu daļu iekārtas no Struteles muižas. R. Vamvurī dzīvoja Jaunpils pagastā “Isvintes”, Tukuma raj. Iespējams šobrīd uzturas Jelgavā. Telefona numurs, uz kuru viņš bija sazvanāms ir 22126978. Viņa atpazīšanās zīme ir tetovējums uz viņa kakla.
Esiet uzmanīgi, jo R. Vamvurī ir ļoti bieži demolējis mašīnas, izsitot loga rūtis ar akmeņiem.
R. Vamvurī brauc ar Volvo un tajā pašā laikā viņam ir arī sarkana Honda.
Neļaujiet viņam izīrēt vai palikt Jūsu mājās vai dzīvoklī kā viņš dzīvoja ar mums kā cūka, atstājot aiz sevis lielu nekārtību (vairāk kā jūs to varat iztēloties).
Nepieņemiet viņu darbā. Viņš melo un zog visu, ko vien iespējams nozagt; viņš sabojā visas jūsu iekārtas.
R. Vamvurī apgalvo, ka dzīvo pie ezera Struteles mājā, kas pieder Jēkabsonu ģimenei, kuru jūs iespējams pazīstat kā sociāli problemātisku ģimeni – Āris ir liels dzērājs un Aro ir liels noziedznieks.
Jebkura informācija, kas nonākusi Jūsu ziņā par šo personu, palīdzēs mums un tiks atalgota.
Ievērojiet šīs personas. Viņiem ir krimināla sodāmība par Struteles muižas apzagšanu:

Komentāri (6)

B Belle 13.11.2011

aga...LV viesstraadnieki:)
Saveejos aiztriec-un laizj ieksaa valstii sitos noziedziniekus!

O ola 13.11.2011

izskatās godīgs cilvēks. he he

X xxx 15.11.2011

Sava laika ir bijusi darisana ar Romualdu :D

A Alexa 15.11.2011

Varbut atversim jauno portalu kriminalsudzibas.lv?

Vamvuri 01.06.2013

Ko jūs te gvelžat! Tas Džons Evanss pats ir pēdējais mēsls! Pieņem darbā cilvēkus, sasola labu dzīvi, pēc tam sāk nemaksāt (solītos 100 Ls mēnesī !!!), pieprasa nereāli strādāt (apstrādāt laukus, kopējā platība ap 1000 ha) un dzīvot uz vietas bez ūdens (pakaļ ūdenim jāiet uz avotu, 400 m no objekta), antisanitāros apstākļos (mitrums telpās, pelējošas sienas, aizdambējusies kanalizācija). Līdz tuvākajam veikalam ir 7 km, līdz tuvākai sabiedriskā tranporta kustībai 11 km. Visus tuvumā dzīvojošos iedzīvotājus viņš terorizē ar visādām sīkumainām sūdzībām un apsaukā par dzērājiem un bandītiem. Tukuma policiju viņš ir vienkārši nobombardējis ar iesniegumiem. Tos, kas ir strādājuši pie viņa un aizgājuši, viņš apsūdz visādās zādzībās, kaut gan zagt tur nav ko. Viņš izdomā to, ko viņam it kā ir nozaguši. Visi, kas ir saskārušies ar to kretīnu, apstiprinās manus vārdus. Es pats 100% atbildu par šeit uzrakstīto.

R Romualds Vamvuri 18.04.2014

Lūk, šis te ir John Victor Evans. Gribu tautu brīdināt - NEKĀDĀ GADIJUMĀ NEIELAIDIETIES DARĪŠANĀS AR ŠO VECO MĒRGLI, VIŅŠ APMELO CILVĒKUS, IR SKOPS, AR SEKSUĀLĀM NOSLIECĒM UZ "JAUNIŅĀM SEKRETĀRĒM". Braukā ar lielu melnu Mersedes Benz limuzīnu vai arī ar melnu Land Rover džipu. Dzīvo Imantā, Slokas iela 134-103, LV-1069 (Rīga). Runā tikai angliski, latviski vai krieviski nesaprot ne vārda. 2013. gadā izjuka viņa fiktīvā laulība ar Latvijas pilsoni (viņas vārds ir zināms, bet ētisku iemeslu dēļ šoreiz neatklāšu). 2014. gadā tika izlikts pārdošanā viņa "lepnais" projeks Tukuma rajonā. Šīs objekts diemžēl ir arī Latvijas lepnums, jo tur dzima Latvju Dainu tēvs Kr. Barons, un tagad to var nopirkt jebkurš, kurš var sagrabināt 300000€. Es vienīgi ceru, ka šo notikumu gaismā J.Evans drīz pazudīs no Latvijas... varbūt viņš JAU ir pazudis, un tas būtu ĻOTI jauki.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes