www.sudzibas.lv RIMI veci produkti!

Rimi - veci produkti!

Jau 3 mēnešus, gandrīz katru dienu iepērkos šajā Rimi veikalā.
Salātu vitrīnā nekad neesmu redzējusi svaigus salātiņus, nekad! Un vai tie ir svaigi, to var saprast ne tikai tos nogaršojot, bet paskatoties vien.. piemēram, siera salāti, katru dienu sakaltuši dzelteni, pretīgi! Katru reizi pētu un pētu līdz pēdējam, lai saprastu vai ir kaut cik svaigi. Ok, nopirku svaigu kāpostu salātiņus eļļā + vārīti apcepti kartupeļi un vistas broilerītis. Kāposti bija drausmgi rūgti, salāti kopumā bija saskābuši, pat nemāku izskaidrot to garšu! Nerunāsim par vistu.. sākums labs, garda, svaiga. Beigās sapratu, ka pat pārāk svaiga, jo jau kādā otrajā kodienā atklāju, ka viņa ir jēla un pat asinis vēl nolija ! Tas bija ļoti pretīgi!
Katru reizi visu ko esmu paņēmusi, tas viss ir bijis vecs, salāti nevienu dienu nav bijuši pirmā svaiguma, laikam jau viņi maisa vecos kopā ar jaunajiem.. jo tiešām nekad viņi nav bijuši svaigi! Es zinu kā izskatās svaigi salāti!
Šodien arī paņēmu burkānu- ziedkāpostu salātus, garša bija kā sapelējuša kompota smaka, pilnībā veci!
Jautāsiet kāpēc iepērkos tur visu laiku, ja jaj viss ir vecs, tas tāpēc, ka šeit blakus nav kur citur paēst normāli, un ja nav paņemts līdz no mājām, tad nu eju misijā uz Rimi un vienmē ieberžos..
Rakstu šeit pirmo reizi, jo ir apriebies, ka cilvēkiem pārdot vecu pārtiku. Varbūt tā ir arī citos Rimi veikalos, bet šitik traki, ka tas viss ir KATRU dienu, man liekas, ka ir tikai te!

B

Komentāri (4)

BondsBonds 14.07.2014

Ha ha. Nezinu vai ticēt vai nē, es uz Rimi neeju, nekad nav pa ceļam. Parasti Prizma vai Maxima.

L Lelle Bez Matiem 14.07.2014

Diemžēl, kamēr vien cilvēki pirks tos vecos salātus, tikmēr veikalam nebūs nekāda iemesla kaut ko mainīt...

B bigijs 14.07.2014

Visur jau kādreiz ir gadījies, kas vecs, par to nav jābrīnas, bet konkrēti šajā Deglavas ielas 110 Rimi, ir kā ir.. piemirsu pierakstīt, ka vienreiz darbiniece mani pabrīdināja par krējuma mērci ar zaļumiem, ka neesot laba. Aiz pateicības par brīdinājumu, piemirsu pajautāt, kāpēc tā vēl atrodas piedāvājumā?! Pati arī pirms 4. gadiem strādāju rimi par kasieri, protams, citā Rimi.. un arī tur kad devos pusdienu pārtraukumā, man darbinieces pačukstēja, kas šodien labs un ko labāk neņemt.. un ja es nebūtu viņu kolēģe, bet vienkārš pircējs?! Tad uzreiz viss ir svaigs un gards, tikai pērciet, peeerciet ! :)

donna b 14.07.2014

Rimi tiesam ir drausmiga kulinarija, bet kur ta ir laba? Stockmanii varbut un sis tas Sky, bet tas pat videja ienakuma cilvekam nav biezi pa kabatai. Sad tad ieperkos citos Rimi hypermarketos, un neesmu biezi redzejusi, ka uz kulinariju rinda stav, bet drosi vien ir populara, jo daudz kas pedejo 3 gadu laika ne piedavajumaa, ne kvalitatee nav mainijies...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes