Rimi - AKCIJAS

Gribēju padalīties domās kā es gāju uz tudiš pīp lūkoties
Par cik dzīvoju 50 m no Juglas Rimi centra, tad ieskrienu ik pāris dienu lai kādu sīkumu nopirkt, mēnesī kādi pāris simti EURO tur tiek atstāti.
Ar patstāvīgu regularitāti pie kases notiek izskaidrošanās, vecākās kasieres izsaukšana, naudas atgriešana, rindas kavēšana, jo iemesls ir viens, cena neatbilst paņemtai preci. Nu, lohs kas lohs, katru dienu kļūdos ...
Iespējams, savos 40 jau esmu pieskaitāms pie tās paaudzes, kas mūždien vaid un raud, ka viņus regulāri apkrāpj valsts, ārsti un tt.
Bet „tudiš pīp” ir pielicis punktu šī slavenā zīmolveikala apmeklēšanai, kas mani pēdējās dienas ir vilinājis ar saukļiem „lieliem pirkumiem mazas cenas” vai „maksā mazāk, dzīvo labāk „
Pirms pāris dienām iegriežoties Juglas Rimi pēc kārtējā sīkuma zāles vidū ieraudzīju akciju Ariel veļas pulverim - pus cena no sākotnējās. Pulveris vajadzīgs, paķēru un kopā ar pirkumiem pie kases un te atkal sākās manas nedienas, jo atkal cena neatbilst gribētajam. Nu, bet ko darīsi, cilvēku rindā daudz, jāpērk vien ir, gribēju iztērēt 5 euro, iztērēju 13 euro, sīkums, bet patīkami jo atcerējos saukli „lieliem pirkumiem mazas cenas”.
Intereses vadīts iegāju atpakaļ veikalā paskatīties kur tad tas lētais Ariel ir !? Izrādās, ka zāles vidū kur viņš tiek reklamēts viņa nav, viņš ir plauktos kur stāv visas pārējās ne akcijas saimniecības preces. Lohs, kas lohs, kodus vajag skatīties !
Nākamās dienas vakarā pēc darba ieskrienu atkal „draudzīgajā” Rimi kādu sīkumu vakariņām nopirkt.
Skatos, zāles vidū izlikta akcija Fairy mazgāšanas līdzekļiem, izvēle kā labākajos Londonas veikalos, kādu smaržu gribi tādu ņem, paķēru un pie kases, bet te tev nu bija, atkal cena neatbilst. Ko darīt, rinda kā vienmēr paliela, kasieru maz, pērkam nost pa pilnu cenu un atceramies saukli „maksā mazāk, dzīvo labāk”.
Ieejot atpakaļ veikalā un papētot labāk, izrādās, ka zāles vidū izlikti visi Fairy varianti, bet akcija attiecas tikai uz vienu ... Nu, lohs kas lohs, kodus vajag skatīties !
Saprotot, ka tādā pilsētas nomales veikalā mani regulāri māna, šodien pa ceļam uz darbu iebraucu Alfas
Rimi superveikalā. Tuvojas brīvdienas, jūra, peldes, akcija uz peldlietām - 40%, bērnam būs prieki par peldriņķi.
Jā, atrodu stendu, izvēle liela ,noskatu vajadzīgo, uz kastes viena vienīga cena 4 euro, paskatos cenu izkārtnē cik maksās ar atlaidi un jožu uz kasi, bet te tev nu atkal bija ! Cena kā bija 4 euro tā arī tiek noskanēts 4 euro, bet uzrādot ka maksājis 8 euro. Šoreiz manai pacietībai pienāca gals, jo šitādu nekaunīgu pircēju mānīšanu nebiju redzējis. Skaidrošanas info centrā, kopīga iešana un zāli, pārdevējas meklēšana un te nu būs:
1.Tātad, akcijas cena neattiecas uz jau akcijas preci. Viss loģiski, pat maziem burtiem uz stenda uzrakstīts.
2.Uz kastes ir tikai viena cena 4 euro, bet kā es varu zināt vai tā jau ir akcijas cena vai ne akcijas cena, ja tas viss stāv vienā kopējā stendā ar izkārtni – 40% ?
3.Un te mīlīši Jūs visi esat tādi paši lohi kā es ,jo redz, Rimi instrukcijā ir rakstīts: ar zaļo uzlīmi cena jau ar akciju(ko nopirku es ), bet ar balto uzlīmi bez akcijas un attiecas atlaide -40%.
4.Jūs to zinājāt ? Kur ir izlikta instrukcija visiem muļķiem? Atbildes nebija, jo viņu nav !

SECINĀJUMS : pirms ejiet uz Rimi, mēģiniet sadabūt viņu iekšējo vai ārējo instrukciju, jo Jūs nevienā brīdī nezināsiet kāda cena attiecas uz Jums, skatieties uz katras sīkākās preces svītrkodu, jo, ja virs preces ir rakstīts AKCIJA, tas nenozīmē, ka zem viņas ir atbilstošā prece, iespējams, ka viņa atrodas veikala citā pusē vai varbūt vispār nav !?

Esmu vīlies un principiāli šo veikalu vairāk neapmeklēšu, jo esmu pilnībā izbaudījis šā superveikala akcijas, personāla iejūtību un pretimnākšanu.
Sūdu jūs no manis kaut centu dabūsiet ! Kretīni, aizrijaties ar tiem dažiem EURO , nabagāks es nepalikšu ... Tikai piektdienu sabojājāt ..

Komentāri (7)

A aramiss 11.07.2014

Pipsik, es par Tevi biju sliktākās domās, bet izskatās, ka Tev vismaz viena smadzeņu rieva tomēr ir, ja jau spēj izsekot un ievērot kā arī izskaidrot lohiem tādas lietas:)) Paldies Tev!

BondsBonds 11.07.2014

Uz vietas, personālam tur ne čiku, ne grabu, viņi arī ir ķīlnieki. Tev vajag doties vai rakstīt uz ofisu. Jo galvenāks, jo labāk. Šāda mēroga aktivitātes JEBKURĀ UZŅĒMUMĀ veido austa līmeņa vadītāji.

H hhheeehhh 12.07.2014

vienīgais gadījums, kad jūs tiešām varētu saprast ir pēdējais, par peldrinķi ar 40% atlaidi, bet pārējos gadījumos Jūs taču pats ne reizi vien rakstījāt, ka ir jāskatās kods, to taču nav tik grūti izdarīt vaine? tgd iepērkoties regulāri salīdzinu kodus un nekādas problēmas kasē ar cenām vairs nerodās

R Rika 12.07.2014

O jā tā mums visos veikalos kaut ko smērē!Un tas vēl sīkums pat bez akcijām cik bieži cenas nesakrīt!

L Livva 13.07.2014

Tas jau sen zināms, ka šajā veikala tīklā notiek ne gluži godīga un patērētājiem saprotama cenu norāde, ļoti bieži akcijas cena izvietota pie preces, kurai akcijas nav. Jāpēta kodi. Tāpat gada sākumā, kad mainījās eiro/lati, latu cenas lieliem cipariem, eiro mazas-mazītiņas, īpaši akcijas precēm.
Bet tas uz mani vairs neattiecas, pēc viena starpgadījuma iepirkšanos šajā veikalā esmu pārtaukusi. Vienīgi pusdienas tur šad tad ēdu, jo tās tomēr lētas un izdevīgi.
Nopirku ekomoniskās spuldzītes, kuras dažu mēnešu laikā visas izdega. Tā kā ir dzirdēts, ka šīm 2 gadu garantija, gāju mainīt. Meitene veikala info centrā neko prātīgu atbildēt nemācēja, ir kā nemainot. Zvanīju uz info telefonu, arī īsti nezināja atbildi, tomēr, tā kā izvērsās diezgan asa diskusija, kuras noslēgumā paziņoju, ka turpmāk iztikšu bez šī veikala pakalpojumiem, man pēc laika tika atzvanīts un pateikts, lai nesu uz veikalu mainīt, esot ar veikalu sarunāts, ka apmainīšot, ja spuldzes vēl būs pieejamas, Aizeju uz veikalu, tur neviens neko nav dzirdējis, meitene tik acis plikšķina. Rakstu iesniegumu, uz kuru man tā arī neviens līdz šim laikam nav atzvanījis un atbildējis. Ja zināja, ka tāpat nemainīs, tad kāda mārrutka pēc man lika vilkties uz to veikalu?

I Indulis7 18.07.2014

Apbrīnoju Jūs, panikotājus! Tāpēc jau svītrkodi, lai tos skatītu! Preces, lielākoties ( īpaši ap akcijas precēm) paši pircēji pārvieto. Bieži esmu to manījis un strīdējies ar uzpūtīgām dāmītēm, kuras nospļaujoties par pārējiem, izmētā preces, satrp 20 vienādām, meklējot skaistāko!

S smaidigiss 24.07.2014

Viena liela mācība, turpmāk visu pārbaudīt vairakārt un tikai tad domāt par apmaksu. Tagad jau ka zaķim uz visām pusēm reizē jāskata, ja nu no krūmiem vilks taisās uzbrukt un izkrāpt naudiņu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes