www.sudzibas.lv RIMI Neiesaku strādāt Rimi veikalu tīklā!

Rimi - Neiesaku strādāt Rimi veikalu tīklā!

Nekad nevienam neiesaku strādāt Rimi veikalu tīklā! Lai kādi apstākļi dzīvē būtu! Tā ir atklāta ņirgāšanās par cilvēku - strādāt 12 stundas trīs četras dienas pēc kārtas stāvot, kā cietumā pēc laikiem iet ēst, un par katru minūti, un par to saņemt 0.70Ls stundā - sliktāk par pabalstu, bet darbs ir kā verdzībā. Par veikala vadītāju atieksmi nerunāsim - būtu gatava no tagadējās algas atdot 150Ls, lai dzirdētu kādu labu un PATIESU vārdu no Alfa Rimi vdītājas Māras Špicbergas nevis aprunāšanu un visādas citādas negācijas. UN vēl solījumi par karjeru - ha ha ha ha ha ha. piedodiet, bet šis čūsku midzenis ir vienkārši ārprāts. Sen neesmu tur iepirkusies... Un nebrīnāties veikala vadība, kas sēž Deglava ielas birojā, ka jūsu darbinieki nesmaida - NAV par ko!!!!

I

Komentāri (82)

L Laura 02.03.2006

Es arī strādāju pirms diviem gadiem kādā no rimi veikaliem, bet ne rīgā. Darbs nav viegls un stundas ir daudz, bet cilvēkiem ir vajadzīga naudiņa un viņi ir gatavi strādāt arī par zemāku (es aizgāju, jo uzskatīju, ka esmu pārāk labs darbinieks un to tur nenovērtēja) samaksu, ka tik kāds santīms maciņā. Tas ir viens. Un otrs - jebkurā veikalā ieejot var redzēt kādas algas (aptuveni, protams) tiek maksātas. Es uzskatu, ka jo vairāk iegulda darbiniekā un cilvēcīgi pret viņu izturas, jo labāka būs apkalpošana un serviss. Domāju to ir viegli novērot ikdienā...

S Sarma 08.01.2007

Alfas vadītāja ir Gita, idiote!

G gita 16.01.2007

Jaa pilniigi piekriitu kaa vinji pret cilveekiem izturaas vienkaar6i arpraats!!!

N Nille 24.01.2007

Nu un kam patīk tas strādā, kam nepatīk tas stājas bezdarbniekos.

J Jānis 26.01.2007

Varbūt arī, ka virtuves puse ir briesmīga..tādā gadījumā, paldies tiem cilvēkiem, kuri tur strādā, jo attieksme ir normāla..un nav tāda negatīvisma, kāds ir visādās maksimās un tamlīdzīgos pūžņos..(diez, vai tur ir kas labaks darbiniekiem..šaubos vai..tur pat darbavietas (kases u.tml. citur tizlākas) - rimi ir kaut norobežojošās sienas aiz kases, ..

X x 27.04.2007

Ir tada lieta, ka citos Hypermarket-os iet suuri, bet Rimi Hypermarket Valdemars nav neka tamlidziga!Protams par stundam ta ir taisniba, bet es Rimi tikla stradaju jau 2,5 gadus un stunda pelnu 1.35 LsMenesi sanak 170 LsPirmo menesi protams ka sanemsi 0.70 stunda jo tevi ir jaapmaca un darba ir jastrada nevis jastav ka cietumniecei - KO TU DOMA ROZU LAUKAA NOKLUVUSI!? HALAVU GRIBEEJI JA? Visu dienu seedeet un kafiuju dzert un sanemt par to naudu?Nenoliedzu ka citos Rimi ir grutak ka Valdemara, bet kaa straadasi taa arii sanemsi naudu!Un par izauksmi - acimredzot nav bijis motivacijas jo es 2 gadu laika esmu vaditajs! :P

S Sarma 27.04.2007

Pilnīgi piekrītu iepriekšējam viedoklim!!! Sveicieni no Alfas!!!Es arī strādāju 2,5 gadus, vadītāja gan neesmu, bet kopā ar bonusiem saņemu pieklājīgi-priekš pārdevējas!!! Jaunie atnāk un domā-nupat bez darba debessmanna kritīs!!! Cits vispār nesaprot kur viņš atrodas un kāpēc jāstrādā??!!! Visu taču var izdarīt "vecie",gan savu ,gan viņu darbu-bēdīgi...

K Kristīne 17.09.2007

Es arī neieteiktu strādāt Rimi veikalos,it ipaši ja sieviete ir stāvokli!Pati pieteicos strādāt Rimi,pieņemt mani pieņēma bet kad uzzināja ka esmu stāvoklī atlaida,žēl ka toreiz nezināju ka ir likums ka grūtnieces atlaist nedrīkst!

S Sarma 30.09.2007

Būtu gan interesanti uzzināt,kas tevi atlaida???Sviests kaut kāds!!!

J Jelena 25.11.2007

Tas ka tu nezinaaji taadu likumu liecina par to ka tu pati neesi super gudra meitene, un laikam jau ka pati vainiiga...

I Inese 13.01.2008

Es nezinu, kā jums tur ir tām algām, kad es aizgāju strādāt uz rimi, man momentā alga bija 1.40 stundā + vēl ikmēneša prēmija ap 30ls! un manā rimītī strādā vismaz 5 grūtnieces, un viņām visām ir grafiks pēc viņu vēlmēm! varbūt man vnk ir paveicies ar veikala vadītu, un tas arī viss.

S Sanita 19.01.2008

Strādāju RIMI jau labu laiciņu, pilnīgas muļķības ir nosauktā likme 0,70Ls stundā. Arī par grūtniecēm. Pati nesen biju viena no viņām. Arī šobrīd veikalā tādas ir 3. Neviena nesūdzās, ka darba apstākļi neatbilstu, vai būtu par smagu. Par attieksmi no vadītāju puses, var būt dažādi, mūsu veikalā viss ir OK, bet zinu, ka citur ir problēmas. Pa karjeras kāpnēm esmu pakāpusies arī jau līdz pārdošanas vadītājam. Vajag tikai strādāt, nevis gaidīt kad kāds cits izdarīs tavā vietā. Protams ja skatīsies un kasīsies nekur tālu netiksi.

M Mima 23.01.2008

Es nostrādāju Rimi 5 gadus kā vadītāja. Jāsaka, ka labu darbinieku atrast ir ļoti grūti, tāpēc tāda kadru mainība. Pirms nod.vadītājas biju pārdevēja. Darbs ir ārkārtīgi smags (zivju nodaļa), nervozs un saspringts - ofisnieki sabrauc un katrs kaut kādu stulbumu izdomā, lai rādītu, ka arī kaut ko strādā. Ja jums ir vēlēšanās iegūt kaudzi hronisku slimību no darba - dodaties pa taisno uz kādu no lielveikalu tīklu. Man tagad no pārslodzes ir gan diabēts, astma, muguras trūce u.t.t. Un tas viss ir no nerviem un pārslodzes... Labi, ka aizgāju. Ir jau veikali, kuros ir normāla vadība, tad vēl nekas, bet tas stulbais aitu bars no ofisa ien ko maksā....

I inese 26.01.2008

Вa beidziet te slaveet to rimi,es nostraadaaju 4 gadus, un ziniet, nju taad chuusku bedre ka labaak protams ir tagad kur straadaaju buuvmateriaalu veikalaa!!! Alga ir super un attieksme vnk ideaala!!!

Tapeec nevajag staastiit pasakas, ka rimi ir taa laimiigaa zeme un jaa, tur bija jaastraadaa kaa nezveeram, bet attieksme tur ir kaa pret sunjiem, taa kaa nevajag te spreegaat un lekties, nekaa laba tur nau, kursh tad var izdziivot ar tiem 1.40 stundaa??? Sorry, kursh var lai piesakaas!!

Nju tas kuram nau gjimenes un beernu noteikti jaa, bet ja ir gjimene un beerni, plusaa veel pa dziivokli un krediitu jaamaksaa, tad sorry, rimi toch ar savu attieksmi un algu politiku nerullee!!! Mazaak vajag sapnot, pa tiem 4 gadiem ko nostraadaaju nekas nemainiijaas, tagad arii nemainiisies, esiet tachu reaalisti!!!

M mmm 26.02.2008

Kādi darbinieki, tāda vadība. Ja cilvēks māk strādāt, tad nav grūti un algas nav nemaz tik sliktas!Mazāk sūdzēties vajag, tad viss būs o.k.

U Unabomberz 29.02.2008

Cik alga, 1,40 LVL stundā???? Jopt. 2000.gadā pirmajā kursā man lielāka alga bija....

Ja nav noslēpums kā ar tādu naudu var izdzīvot?
Es ar 5 Ls/h uz rokas knapi galus velku kopā....

K kristine 29.02.2008

Es esmu ari stradajusi RIMI pus gadu atpakal. Tada stingras uzraudzibas kolonija nav vel nekur piedzivota, kaut gan domaju, ka ari maxima ir tadi pasi apstakli. Es stradaju par kasieri. kad gribejas čurat , man bija japrasa atlauja galvenai kasei(jazvana tur) , kur man atlavas pateikt, kā es iedomajos iet čurat, ja veikala ir tadas rindas. Algas ir smiekligi mazas, bet prasa nezeligi daudz. ja no pusdienam nokaveju pieca minutes , blava ta itka butu pasaules gals, kaut gan tev taja busstunda bija jaaiziet lidz virtuvei, kur edienu dod briesmigu, tad tu konstate ka tadu drazu nav iespejams est, tu izstavi rindu , lai panemtu kaut ko edamu, tad tu izstavi rindu pie kases. reali paest paliek minutes 7. Visas, kas pipeja, gaja katru pusstundu pipiet. taka es nepipeju, tualete man bija liegta. Tur var iet stradat tikai tad ja tiesam piedzivo badu, sevi necieni, jo pretevi tur kajas slauka un pazemo.

K kristine 29.02.2008

Ta vieta ir paredzeta tikai tadiem,k as atbraukusi no laukiem darba meklejamos, Rīga dzīvojosiem tā vieta nav atbilstosa!!! Viniem ir cita sapratne par to, kas ir labs.

I Ilze 11.03.2008

Es ari sagribeju paraudat un izkratit sirdi! lasu komentarus un nevaru saprast kuram gan cilvekam var pietikt ar algu 1.40. vai tad ta vispar ir alga 2008. gada? man ari alga ir 1.40 un man menesi sanak labi ka 150 ls! jasamaksa par dzives vietu, par kreditu un tad vel jaizdoma ka paest par atlikusajiem 20 ls, nerunajot par to, ka vajaga ari apgjerbties, par draugu dzimenem jau sen ka aizmirsts, tikai tadelj, ka naudas neatliek, lai nopirktu davanas un ari tadel, ka mainjas ir pa 12 stundam, vienkarshi netieku... ta varetu turpinat un turpinat.... nerunajot jau par to pashu veikala vadibu, ta vien katru dienu tevi izlama par to ka tu nesveicinies, nesmaidi. par ko man butu jasmaida???? nu tad vel protams, tas, ka paprasies uz tualeti, bet atbilde ir tada: tagad nevar jo ir parak garas rindas uzgaidi mazliet. un uzgaidisana notiek pusstundas, stundas garuma. nu ? vai tad tas ir normali? pati direktore staiga dibenu grozidama un makonjus stumdidama, bet mes tik vergojam. mani vienkarsi tracina tur viss, pilnigi viss. un te dazi runa, ka vajaga tikai gribet un tad jau pacelsies amata un liela alga bus. jus man, dargie, varetu pateikt cik ilgi vel javergo, lai man butu normala alga???? secinot pec ta, ka man gada laikaa pacelas alga tikai par 30 santiimiem (un ari njemot vera, ka esmu viena no labakajam un atrakajam kasierem). aaaa vienu reizi man iedeva davanu karti 5 ls.:) jus varbut domajat, tad kamdel es vel tur stradaju? gribu pabeigt studijas un tad parvaksos citur un bus ardievu RIMI.palika tikai pieciest dazhus meneshus....jeee:))

Un galu gala piekritu Lauras rakstitajam: "jebkurā veikalā ieejot var redzēt kādas algas (aptuveni, protams) tiek maksātas. Es uzskatu, ka jo vairāk iegulda darbiniekā un cilvēcīgi pret viņu izturas, jo labāka būs apkalpošana un serviss." un vel no musu rimi labi ka divas kasieres ir apmierinatas ar savu darbu. hmmm. spriezhat pashi!:)

K kisa 26.03.2008

Tads čusku midzenis ir arī Cēsu Super Neto veikalā kas atrodas tirdzniecības centrā Globuss.Tur veikala vadītāja patur darbā tikai tos darbiniekus kas viņai pienes tenkas un prot citus aprunāt.Normāli cilvēki šini veikalā nevar strādāt, jo tiek izēsti.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes