www.sudzibas.lv RIMI Rimi klientu apzagshana

Rimi - Rimi klientu apzagshana

Rimi nozog naudu no klienta bankas kartes...

Es 11 februarii neesmu bijis Rimi veikalaa, pljavniekos [AZUR t/c] un skatos internetbankaa, nonjem no mana konta 2Ls - 11 februarii...

Sakiet ludzu, vai rimi kasierem ir pieejami banku karshu cipari pec klienta vizites veikalaa? 10 februari esmu bijis shaja lielveikalaa - kur attiecigi nonjema naudu par pirkumu, bet 11 februari man neiepirkoties taja veikala nonjem naudu bez iemesla...

veel es gribeju teikt sliktus vardus par rimi apsargiem, kas vienmer uzbrukoshi reage uz katru klientu kustibam...

E

Komentāri (8)

D DreamLV 12.02.2010

tehnoloģija attīstās!!! ko var gribēt ka pat acis no pieres nenozog.

A Ansis 12.02.2010

naudu no konta vienmēr noņem nākamajā dienā un ja esi pircis piektdienas vakarā, tad vispār noņem labi ja pirmdien ! Tā kā neviens tev neko nav zadzis.

R Raitis 12.02.2010

Tieši tā un internetbankā tas ir ļoti labi redzams, tev vnk šie 2ls ir bijuši norezervēti, ir rezervētā summa un pieejamais atlikums.

L laura 19.02.2010

Vai tad tur tik daudz apsargi strādā, ka reaģē uz katra klienta kustībām?...un vēl uzbrūkoši?
Vai tik tam nav bijis iemesls?Vai tik netika rīkota izskaidrošanās par tiem 2LS, kurus bez iepirkšanās kasieres noņēma?
Ja jau kasierēm būtu pieejami banku karšu cipari, tad viņas būtu miljonāru sarakstos!
Domājiet, ko jautājiet!

D DreamLV 20.02.2010

cilvēcīgi ir kļūdīties un ja ir ar kādu lietu darīšana pirmo reiz un neziņa kamēr to neizbauda uz savas ādas

S SL 01.03.2010

man piemeeram Parex, ja iepeerkoties lietoju karti, naudu pat nedeelju peec pirkuma tikai nonjem no konta, taa, kaa nevajag strebt karstu, bet pārliecinaaties, citaadaak, pats nonaac mulkja lomaa!

L Laura 01.05.2010

ja cilveekam nav bijusi pastaaviiga darboshana ar internetbanku, tad nevajag uzreiz vainot RIMI!!! pats vnk paveero, ka naudu par pirkumiem tieshaam no konta novelk tuvaakajaas dineaas, nevis uzreiz!!! LOL

S Sanita 14.07.2010

tu pats vispar zini par ko tew nonjema naudu, ibanka esi skatiijies!? pati stradaaju kasee bet nu shaubos vai pardeveja uzreiz iegaumet visus ciparus kas uz kartes rakstiiti + vel aizmugurejie cipari un var vardu un uzvardu! bet no konta naudu nevar nonjemt ar siem parametriem, vienig var apmaksat rekinus kur ir rakstits ka var maksat ar karti! varbut tew pasham piem vareja nonjemt par karti nost naudu!!! labak paskatiec citiigak ibanka vai ari aizej uz banku un paprasi izrakstu! karoch ta nevar but ka no kartes atskaita vairak! vnk neiespejami vieniig skaidras naudas zinjaa var kludiities, bet ar kartem nju nee!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes