www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme 21.autobusa konduktora Romāna Epeļbauma rupjā attieksme pret pasažieriem...

Rīgas Satiksme - 21.autobusa konduktora Romāna Epeļbauma rupjā attieksme pret pasažieriem...

Sodien braucu no kino ar 21.autobusu, iekapu autobusa un mekleju naudu maka, diemzel, man nebij pa 10 vai 20 santimiem, bet bija mazak naudas, pa 5 santimiem un pa 2, kopa skaitiju naudinas, bet konduktors man pienak klat un sak skaitit naudu mana maka un izteikt rupjas piezimes.Pie tam, es esmu pa pusei nedzirdiga, un kad griezos uz rinki un teicu, ka nedzirdu, ko vins man saka sis konduktors man rupji atbildeja, ka slikti, ka esmu kurla, un vel pajautaja rupji vai es esot pie baznicas stavejusi, atbildeju, ka ne, bet vins man rupja teksta atpakal atbild, ka izskatas, ka esmu gan pie baznicas stavejusi, ja godigi neiebraucu kapec tada attieksme pret mani.

I

Komentāri (3)

A anna 20.08.2008

dumi kaut kā..:(

M Maiga 21.08.2008

ieteiktu vērsties RS un informēt par šādu attieksmi, un pieprasīt atvainošanas, nauda ir nauda, kaut vai 1 santima monetās

B bookers 30.08.2014

da pec personigas pieredzes varu teikt ka pilniga nagljaka vajag vienkarsi dot tadu naudu kada ir un ja kas nepatik lai iet ieskrieties!nu kadu naudu valsts ir izdomajusi un tadu ari dodu man ta kas!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes