www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme Nezin valsts valodu

Rīgas Satiksme - Nezin valsts valodu

Vēlējos uzzizāt, vai tas ir tiesiski pieļaujams, ka darbiniekiem nav zināma valsts valoda. Piemēram Rīgas Satiksmē strādājošas personals, jo īpaši dažādi mehāniķi un tehniskās daļas vadītāji nevar komunicēt Latviešu valodā un pat atsakās to darīt sakot, ka " nevies viņus nepiespiedīšot runāt latviešu valodā". Vai tiešām šāda situācija var izveidoties? Un vispāt kauns, ka šādi cilvēki dzīvo mūsu valstī un nevar cienīt valsts valodu!

A

Komentāri (3)

Latviešu tautas 04.05.2015

А накой? Железо нации не имеет. И ваш поганый язык достоин только одного - вымереть в Латышских Вимирантах.
Мальчики и девочки! Учите китайский и арабский: в дальнейшей жизни ОЧЕНЬ пригодиться. Открою тайну: правительство Китайской Народной Республики при выезде на постоянное место жительства вне Китая выплачивает 10 тысяч долларов США на одного выезжающего. Семья из 5-7 человек по приезде в Латвию покупает дом в бывших Цесисском, Елгавском или Бауском районах. Скуплено уже несколько десятков домов. В бывшем Цесисском районе уже есть китайская община...

Ausainītis 04.05.2015

Vladlat

Latviešu tautas 04.05.2015

Nezin valsts valodu

Ай-я-яй! Потеряли Латвию! Элерте об этом предупреждала, прямо убивалась, а вы не верили!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes