www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme 208. mikroautobusa šoferi

Rīgas Satiksme - 208. mikroautobusa šoferi

Labvakar!

Rakstu par problēmu, kas jau skar diezgan ilgu laiku. Regulāri braucu ar 208. mikroautobusu no Pļavniekiem uz Centru un nekad šoferis nedod biļeti par braucienu. Ja paprasu biļeti, man atbild krievu valodā: "что хочешь?". Regulāri, kad prasu biļeti, nelaipni un psihojot iedod. Vai tas ir normāli? Un šodien atkal viens un tas pats. Iekāpu 208. mikroautobusā plkst. 18:56, 208. mikroautobusa numurs ET 2999 šoferim iedodu naudu un gaidu biļeti, reakcija nekāda, kad paprasīju biļeti, tad dusmīgs skatās uz mani. Prasu vēlreiz biļeti. Tad dusmīgi iedod biļeti.
Uz biļetes ir rakstīts biļetes Nr.11, drošības kods: 4916; Sistēmas ID: (1BUM---41095---01; Fiskāla Nr. AC2003C7. Vai tiešām es esmu tikai 11 pēc kārtas, kura brauc ar šo mikroautobusu plkst.18:56???
Man ir radies vēl viens jautājums, vai tiešām mikroautobusos nav jādod cilvēkiem biļetes???? Kāpēc mikroautobusu šoferus neviens nekontrolē??? Braucot no Pļavniekiem nevienam cilvēkam netika iedota biļete. Ja mikroautobusā brauc 12 cilvēki un es vienīgā paprasu biļeti, vai šo maršrutu drīz neslēgs, jo biļetes netiek izsistas un līdz ar to uzrādās, ka pasažieru ar šo mikroautobusu nav braukuši.
Ļoti gaidīšu atbildi uz šiem jautājumiem no "Rīgas Satiksmes"

V

Komentāri (3)

Z Zvezda! 21.06.2014

Kakoj uzhas!

M morgots 01.08.2014

kapec tev to bileti vajag?

M morgots 01.08.2014

Nafiga tebya bileti glawno ehat at punkta A v punktu B, koneshno esli nado tam at4et dawat tagda drugaya dela...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes