www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme banditi-kontrolieri

Rīgas Satiksme - banditi-kontrolieri

Man kāds nenormālais no "kontrolieru" bandas iedeva pa žokli vairākkart, nirgājās, žnaudza, sabojāja vertīgo mantu.Es ne viņu, ne viņa "kolēģus" nesitu un nekadā citā veidā neaizskaru.Pec tam kopā ar parējiem bandītiem meģinaja izspiest no manis 15 Ls un galu galā apmierinājās ar 3 Ls, pretī neko neizrakstot.Tas notika 24.12.2009, ap 07.15, 4. tramvajs, Uzvaras parka rajonā.Ja ir aculiecinieki vai citi cilveki, kas cietuši no ša "kontroliera" rīcībām lūdzu rakstiet e-pastā.Pazīmes: vidēja vecuma vīrietis, šatens, augums pār 1.80, svars ap 80 kg, tipiska pamulķa sēja, elločkas -ljudoedkas vārdu krājums, patīk pazemot cilvēkus un telot psihu, kā rī sit vājus gadījumā, ja spēku pārsvars desmittreizējais viņā labā.Sūtiet ar iespējamo noziedznieku foto, kā arī citu noderīgo info.Paldies

B

Komentāri (12)

B Baņkieris 30.12.2009

Ņehuj braukt bez biļetes !Vot dēļ tādiem kā Tu Rīgas satiksme ceļ cenas!
KOtrolieri pareiZI dara, jo jūs citu valodu, kā tikai fizisku iespaidošanu nesaprotat!
Rīgas domei vajadzētu no Hitlera pamācīties. Viņš 5 minūtēs atrisināja bezbiļetnieku problēmu Berlīnes sabiedriskajā transportā 1939.gadā. Pirmos desmit bezbiļetniekus, vienkārši izveda no tramvaja un publiski nošāva! No tā laika problēma bija atrisināta un mūsu Rīgā vajadzētu tieši tāpat, jo mūsu cilvēki cilvēcīgu valodu nesaprot, ka par visu ir jāmaksā!

R Raitis 30.12.2009

Es kkā neticu šim stāstam, zinu, ka normāls cilvēks par kontrolieri neietu strādāt, taču šis te ir kkas neticams.

X xxx 30.12.2009

Lai nu bez biļetes nedrīkst braukt, taču arī kontroles rīcība ir ierobežota, viņi nedrīst fiziski aizskart pārkāpēju, nav arī aizturēšanas tiesību, takā šajā gadījumā tas ir likumpārkāpums, pat smagāks, kā minētais brauciens bez biļetes.

D Dīī 31.12.2009

Cilvēku, kurš godprātīgi samaksā par braucienu, kontrolieri neaiztiek! Rakstītājs, cik saprotu brauca bez biļetes, ja jau samaksāja sodu. Vienkārši NEDODIET IESPĒJU sliktajiem kontrolieriem ar "типичное лицо придурка", kā autors rakstīja sūdzībā krievu valodā, Jūs apvainot- vienkārši savlaicīgi samaksājiet par braucienu!

D Dace 01.01.2010

Да пошел ты на х.й Dii!Мы вообще все должны ездить бесплатно в электричках и общественном транспорте, т.к.государство нас обокрало до нитки.А ты про билеты, козел!
А вам Борис сочувствую.Надо ездить с долбанным etalonom наготове.Как увидели шакалов с образованием в 3 класса, так и зафиксировали.
Удачи Вам найти свидетелей на этих пи...сов!

D Dīī 04.01.2010

Ar rupjībām jau gudrāks, cilvēk, nekļūsi! Diemžēl. Lai Jums veicas! :)

S Sawka 05.01.2010

Да пошел ты на...
Да пошёл ты сам. Если у меня украли кошелёк - значит мне надо пойти и тоже украсть? Если тебя "обидело" государство, значит тебе надо пойти и обидеть кого-от? При чём тут водитель трамвая с 3 детьми, которому из-зи таких придурков зарплату понижают? При чём тут честные люди, которым из-за таких придурков цены на билет повышают? И чем ты лучше этого правительства, если их ругаешь, а сам делаешь так же???
------------
Надо ездить с долбанным etalonom наготове.
-----------
А для таких "умников" валидаторы на время облавы блокируются.

A abece 12.01.2010

klients, kads tu klients. par ko 70sant. maksat? par to, ka pieturas slidens bet citas sniega lidz dibenam, tad zabaki sabojati ar sali, jo taks jakapj transportaa, kurs kavejas un ne fakts, ka nakamajs atnaks laika. Izveido sistemu, ka nevares braukt bez biletes, tad ari brauks ar bileti!
bet kamer, stulbais kontrolieris, kurs runa lamuvardiem un uzskata, ka vinju paaugstinaja no konduktoriem, shut up, vai pa seju!!!

S studios 25.01.2010

посмотри тут, может он тоже есть
http://foto.delfi.lv/ru/album/43874/?page=1

и на будущее
http://antireklama.lv/ru/rigas-satiksme/comments/topic-9160/3.html

M megija 03.05.2010

Tiešu tādu cilvēku dēļ, mums nākas ciest, jo nesamaksājot par biļetīti, jūs apkrāpjat valsti, kura nesaņem nodokļus un tad krīt parādos un seko krīze, kādēļ daudzos sektoros paaugstina cenas, agrāk mēs maksājām 20sant. par biļetīti, tagad jāmaksā 70sant., kas ir tikai un vienīgi mūsu nopelns. Tā kā padomājiet, vai gudrāk nav iztērēt tos 70 vai 50sant nekā pēc tam ciest un maksāt dubultā.
Un par kontroli runājot, viņi normāli izturas pret cilvēkiem, kas pret viņiem normāli izturas. Pieļauju, ka jūs esat no tiem tipiem, kas kaut ko runā pretī, ceļ apsūdzību un neatzīst savu vainu. Kas notiktu ar cenām, ja neviens kā jūs nemaksātu par biļetēm?

R rojs2 03.05.2010

Pret cilvēkiem, kuri godprā'tigi maksā par braucienu, kontrolieri izturas tā, it kā cilvēks nebūtu samaksājis par braucienu. Un, kad viņi secina, ka ir samaksājis, tad ar tādām dusmām... nu ja, nevarēs izsist soda naudu.

E elvis 11.12.2010

laikam vainiga ir rigas satiksme ka algas mazas maksa ka kontrolieri sit ara naudu no cilvekiem nevis piedzen likumiga cela vairak tadus jalaiz vala lai neiedomatos no sevis kontrolieris ir domats lai parbauditu biletes nevis naudu spiet ara no cilvekiem lai ar sodiem pasvaldibas policija nemas

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes