Rīgas Satiksme - 3.trolejbuss

vai tiešām pēdējā laikā 3.trolejbuss no Sarkandaugavas uz centru kursēs tikai reizi pusstundā??? pēc tik ilgas gaidīšanas ir nokavēta skola, mazais trolejbuss (šajā maršrutā nekad nav braucis lielais) atbrauc piebāzts un iespraukties viņā ļoti reti kad ir iespējams, nākas gaidīt vēl vienu, kurš pēc pusstundas atkal atnāk piebāzts!!! Kāpēc no mājas ir jāiziet stundu iepriekš, lai pēc tam vēl stundu gaidītu transportu? Priekš kam Rīgas Satiksme ir izstrādājusi tos kustību maršrutus, ja viņu darbinieki tos nemaz neievēro???

L

Komentāri (3)

B Beril 30.04.2009

par 3. tr. piekriitu.. citreiz pietura dabuu gaidiit looti ilgi... ilgakais man ir bijis 40 min... un tad pietura arii bija pilna... visi tik luur sarakstaa un neko nesaprot!

K Krotow 28.05.2009

Un grūti bija pierakstīt laiku, cikos tas notika? No rīta un vakarā sastrēgumu laikā labi ja vispār trolejbuss parādās. Un pie tā nav vainojams sabiedriskais transports, bet tie, kuri par visu varu ap 17-18 grib izspiesties cauri centram ar saviem auto un Ziemeļu tuneļa, kas reāli atslogotu centru no transporta, idejas noracēji.

V Vecāķu iedzīvotājs 25.06.2015

Brauc ar 11.autobusu! Garie un šausmīgi tukši!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes