www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme neadekvāts autobusa šoferis

Rīgas Satiksme - neadekvāts autobusa šoferis

15.04.2014 braucu uz darbu ar 21 autobusu (# 75761). kā jau vienmēr pierms 8:00 autobusā ir ļoti daudz cilvēku, kuri steidzas uz savu darbavietu. šoferis sāka aizrādīt,ka pie viņa tuvu lai nestāv cilvēki, lai iet tālāk uz salonu. labi visi saspiedās vēl ciešāk (tā gij pietura Eduarda Smiļģa iela). Nu protams ar katru pieturu cilvēku skaits kļuva lielāks , nācās stāvēt arī pie vadītāja un ko vadītājs teica, ka viņam te traucējot lai ejot tālāk, bet ieiet tālāk nebija vienkārši iespējams (autobuss bija mazais), vadītājs teica;labi tad mēs nekur nebrauksim un nebrauca, stāvēja vienkārši. Labi es saprotu vadītāja piesardzību, bet tad jau jāliek garais autobuss lai visi ieiet iekšā un arī vienkārši stāvēt un nebraukt tas arī neētiski ir, jo visi steidzas. Nu kautkā sākām braukt un pieturās vadītajs vienkārši vairs nevēra durvis vaļā, cilvēki klauvējie pie durvīm, bet tas nevēra vaļā kamēr salonā nesākās balsis par to, ka šāda izturēšanās ir nekorekta. Ar to viss nebeidzās vadītājs sāka braukt nenormāla tempā un bremzēt tā, ka visi krita viens uz otru, vadītājs arī apstājās pie zaļās gaismas un signalēja. Tas izskatījās reāli neadekvāti. Ar šo autobusu braucu katru dienu, tā šim vadītājam nav pirmā reize! Tiešām man šķiet, ka šādi neadekvāti vadītaji nevar strādāt par sabiedriskā transporta vadītāju. Ir jāārstējas.

J

Komentāri (1)

M marii1234 23.12.2014

biezak jaregistre braucieni, tad ari bus pik stundas lielie autobusi...savadak pec bilesu registracijas datiem sanak, ka autobusa brauc ap 15-20 cilvekiem, bet patiesiba tas ir stavgrudam pilns...ta ka sakiet paldies "zakiem"

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes