www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme Brauc kad grib un kā grib!

Rīgas Satiksme - Brauc kad grib un kā grib!

Sveiki mīļie lasītāji, šoreiz esmu līdz pēdējam dusmīga par Rīgas sabiedriskajiem transportiem, runa iet par 49 autobusu ( MANN - TESS - RUMBULA ) katru rītu ap pulksten 8;37 es viņu nesagaidīšu laikā, man darbā jābūt 9;00 un es nekad laikā neesmu, jo diemžēl šis autobuss atnāk 10 - 15 min vēlāk. Vai vispār kad braucu agrāk 7;45 viņš neatnāca, tā nu sanāca braukt ar 23 līdz mēbeļu namam un pēc tam braukt ar citu. Man nav izdevīgi braukt ar citu transportu, bet šis 49 nekad nebūs laikā, žēl.
Bet šis nav vienīgais gadījums, takā sestdienās un svētdienās 49 nekursē man jābrauc ar 16 trolejbusu (Pļavnieki-šmerlis) jau kuro dienu viņš brauc kā grib, un cikos grib. Es gaidīju šo trolejbusu 10 min pirms viņam jābūt, nostāvēju vēl 20min un sapratu kad viņš jau ir bijis, tikai krietni ātrāk. Un citu dienu vispār es stāvēju pieturā un viņš mierīgi pabrauc garām. Dēļ viņiem daudzi netika uz darbu laikā, tas laikam tagad tā normāli! Skumji ka strādā tādi nelaipni un nepunktuāli cilvēki.

B

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes