www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme atlaides studentiem

Rīgas Satiksme - atlaides studentiem

Sveiki!
Šogad iestājos Stradiņā universitātē un kā studentei man pienākas 50% atlaide brakšanas biļētēm, jo no 1.08 rs atņēma atlaides tiem, kas beidza 12. klasi. gudrīši...atbraucot 5. septembrī uz rs apkalpošanas punktu-rinta 60 metru garumā, nākošās divas dienas tas pats. tas ir kaut kāds murgs, rs zināja taču, ka būs MILZĪGS studentu pieplūdums, kāpēc bija nesagatavoties atbilstoši, lai nebūtu šādas epopejas? vai nebūtu vieglāk savāk studentiem tos talonus un pagarināt kolektīvi, ja jau cilvēks ir students?!

kārtējo reizi saprotu, ka rs ir pastulbu cilvēku vadīts uzņēmums

S

Komentāri (5)

N nomalas 08.09.2011

Piekrītu. Piemēram LU RMK pat izziņas ned''elas laikā nevar nodrukāt, jābrauc ar pilnas maksas biļetēm!!!

K Kristīne 08.09.2011

RSU nekas nekad nenotiek nenotika un nenotiks ātri. Tur tikai daudz prasa no studentiem, pārējie darbinieki neko nedara. Pasniedzēji mētājas ar tekstiņiem: es te ar Jums neķēpāšos :D

L Līga 09.09.2011

nu pirmā kursa studentiem ir diezgan pašvaki tajās rindās stāvēt.. BET RS izbrauc uz skolām/universitātēm un pagarina e-talonus arī kolektīvi. Tas gan, manuprāt, ir izdevīgi tikai NE pirmajam kursam, jo pagājušā gada studentiem atlaide ir līdz 15.10. Viņi var nesteigties un gaidīt, kad atbrauks RS.

M magone 09.09.2011

mes perkam vienreizejo talonu un kapjot ara to pielimejam pie e talonu nolasama aparata . tas iedegas sarkans un rada ka talons ir registrets. tu iekap un panem un brauc talak. piebiedrojaties mums . jo vairak mes busim jo letak brauksim. tapat to talonu izmestu. kapec kadam nepalidzet? mes esam stipri mes esam vareni. vaira vike freiberga. paradisim rigas satiksmei kur vezi ziemo.

L Līga 09.09.2011

Jā, saskāros ar tieši šo pašu situāciju, vienīgi visu nokārtoju jau augusta sākumā... Nebija nekādu rindu. Rīgas Satiksme tiešām nav vainīga, ka cilvēki tikai tagad pamodās :/ Tāpēc tiešām nevajadzētu ar tik skarbiem vārdiem vērsties pret viņiem, vismaz, kad es tur biju, personāls bija patiesi patīkams(biju tajā nodaļā netālu no VEF).

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes