Rīgas Pilsētas Plavnieku ģimnāzija - skolēnu pazemošana

RPPĢ strādā skolotāja Iluta Dalbiņa kura izceļas ar īpašu prasmi pazemot un apsmiet skolēnus!Viņa sadala tos -baltos un melnos.Un melnajiem dzīves nav!Kāpēc manam bērnam viņas stundās jājūtas kā apsmiekla objektam?Vai šāda pedagoga rīcība ir pieļaujama?Un ja nedara kā viņa grib, tad sākas karš- un bērnam nav vēlēšanās iet uz skolu- būs kā tiem kas šajā skolā jau aizgājuši aizsaulē!Vai būs beigas tādai attieksmei?

M

Komentāri (13)

L Laila 05.10.2010

Nezinu, ko jums jūsu bērns ir sastāstījis, bet tā visnotaļ nav. Viņai tik tiešām pastāv baltie un melnie bērnu tipi un gadās, ka kādu balto izvelk, bet melno nē. Bet viņa nekad nevienu nav pazemojusi!

L Laila 05.10.2010

Nepieminiet šeit, aizsaulē aizgājušos, viņiem ar šo nav nekāda sakara, tāpēc par lietām, ko jūs nezinat, labāk nerunājiet.

I ivo 15.10.2010

pati esmu bijusī šīs skolas skolniece-par latviešu valodas skolotājām-nacionālistēm neko labu nevaru teikt, izņemot skolotāju M.Rozefeldi-lieliska, jauka, sakarīga skolotāja.

U una 19.10.2010

mja:0laba, jo iedzer kopā ar skolēniem tā Rozenfelde!

Z Zinātāja 15.11.2010

Man pašai bija tas prieks mācīties pie I. Dalbiņas un no sirds varu teikt, ka viņa ir fantastiska pasniedzēja!!!

Piezīme... Ko gan tas liecina par Jūsu līmeni, ja ar savu sūdzību vēršaties nevis pie pasniedzējas, bet nomelnojat fiziskas personas vārdu publiskajā telpā? Vai Jūs zināt, ka šāda rīcība ir vērtējama kā prettiesiska un pēc iesnieguma policijā Jūsu IP ir atklājams?
Padomājiet, pirms rakstiet muļķības. It īpaši gramatiski nekorektas muļķības.

Z Zz 03.01.2011

Vis forshaka attistiba skolotajam -- Cukkarpas skola ( Garry Poter ), pa galvu, pa kaklu, pa dibenu, ta ir vislabaka audzinashana :)

O oglite 25.01.2011

man nāk smiekli par šiem komentāriem!!! visur vainojam skolu. lieta tāda, ka sabiedrība ir slima un skola izplata vīrusius, sākusies gripas epidēmija. saturieties!

D Deivids Koperfilds 18.03.2011

Apmēram 7 gadus atpakaļ arī es izbaudīju šis pasniedzējas attieksmi, un man protamns negribētos novelt vainu tikai uz Dalbiņas kundzi bet arī uz pubertātes nešpetnībām, kas plosījās. Bet zinu to, ka noteikti nekādā gadījumā savus bērnus nelaidīšu šīs šķietami izglītotās sievites tuvumā, un neieteiktu to darīt citiem, manas atvases vēl ir mazas, bet ceru, ka līdz laikam kad tie ies skolā šī sieviete būs pensijā.
Viss ko varu vēl piebilst- ļoti žēl šādu cilvēku, un ceru, ka kādu dienu viņi iemantos mieru un vairs nenovedīs skolēnus līdz pašnāvības mēģinājumiem.

A andra 02.03.2012

Paldies, par atsauksmēm. Sanāca tā, ka šobrīd meklēju labu vidusskolu savam bērnam. Necilvēcīgi skolotāji gadās visur, un man godīgi sakot, 'tagadējā skolā jau apnicis cīnīties lai bērnu nepataisa par muļķi, kas nedrīkst pierādīt savu taisnību. Pļavniekiem jauka mājaslapa. Labi ka ieskatījos šeit, tagad kopaina tāda reālāka rodas. Es domāju katrs, kas raksta, apzinās iepējamo atbildību, un nevajag par to cilvēkus vainot. Dūmi bez uguns nepastāv. Vēlreiz- paldies.

I Ieva333 28.03.2012

Es piekrītu tam, ka ir skolotājas, kurām patīk pazemot bērnus. Pati esmu ar to saskārusies. Esam skolotājas dēļ mainījuši otrajā klasē skolu, un to nenožēlojam. Šobrīd bērns mācās 8. klasē. Uzskatu, ka skolotājām periodiski būtu jāiet oficiāla pārbaude ar slēdzienu pie psihologa, vai skolotājs var strādāt ar bērniem.

S skolēns 15.04.2012

Skatos, ka visi iepriekš minētie komentāri ir tik negatīvi un pilnīgi nepatiesi. Pats darbojos Rīgas Skolēnu Domē un varu pilnīgi noteikti pateikt, ka Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzija ir viena no labākajām skolām, ticiet man, man ir diezgan liela pieredze, sadarbojoties ar dažādām skolām un pedagogiem. RPPĢ strādā visdraudzīgākais, pretimnākošākais skolotāju kolektīvs. Runājot par skolotāju Ilutu Dalbiņu, tā ir skolotāja, kura vienmēr spēja un spēj uzturēt skolā draudzīgu, jauku noskaņu un atmosfēru gan skolēnu vidū, gan skolotāju vidū. Diemžēl daudziem mūsu sabiedrības pārstāvjiem ir tieksme runāt un pamanīt tikai negatīvo, tas liecina tikai par cilvēku intelektuālo nabadzību vai skaudību.

Iluta Dalbiņa ir skolotāja, kas kontrolē mācību procesu šajā skolā, kas vienmēr palīdz un atbalsta pasākumu organizēšanā, iesaistās skolēnu dzīvē, izmanto dažādas mācību metodes, pielāgojoties skolēniem, spēj ieinteresēt, pārliecināt un motivēt skolēnus, I.Dalbiņa ir grāmatas autore; atbild par daudzām lietām šajā skolā, iestudē lugas un teātra izrādes, lieliska klases audzinātāja to apliecina viņas audzināmā klase, skolotāja, kas vienmēr ir pretīm nākoša, izpalīdzīga, draudzīga, smaidīga, kompetenta, aktīva, ar atbildības sajūtu...

Aicinu katru cilvēku pārdomāt par to, ko esat publicējuši un vai Jums katram nav kauns par nepatiesas informācijas izplatīšanu. Nav jāskatās pagātnē, ir jādzīvo šodienai un jāskatās nākotnē.

S Skolenskastic 12.11.2013

Gribu teikt tikai to, ka I. Dalbiņa ir ļoti laba skolotāja. Viņai patiešām interesē, vai noliksi eksāmenu vai nē. Gada garumā viņa iet cauri visiem eksāmena punktiem, beigās tos apkopojot. Viņa prot pajokot ja kāds izdara kādu mulķību, kā arī viņa prot iedrošināt. Viņas stundas ir oriģinālas, un nekad nav garlaicīgas. Nezinu, kurš jums šo visu ir sastāstījis, bet ticu, ka RPPG skolotājiem ar aizsaulē aizgājušajiem nav nekāda sakara, jo viņi tikai grib palīdzēt, un neesmu satikusi skolotāju, kura interesēs nebūtu tev iemācīt visu ko var.
Jūs nezināt par ko domāja šie cilvēki, varbūt vainīgi bija vienaudži, bet varbūt - internets?
"Don't judge, before you know whole story."
-Nespried, pirms nezini visu stāstu.-
Un to tu arī neuzzināsi, jo nav no kā.

Nav brinums. "Mocijos" pie sis skolotajas kops gimnazija dibinata - jeb 16 gadus atpakal - tas pats stasts. Tada sajuta ka sim cilvekam nav nekada sakara ar pedagogiju, latvisu valodas zinasanas - ja ir, pasniegt to mak ari, bet pedagogijas nav. Sobrid kad pati esmu 31, varu drosi pateikt ka paraleli latvieshu valodas pasniegsanai spele savu savdabigo speli ar cilvekiem. Uzsakata ka no vinjas atkariga skolenu liktenis - pati dzirdeju kad to teica manam klasesbiedram - "Tu nekur netiksi- es tev absolu" (pec skolas - universitate vai koledza) . Valsts eksamena visi sarunajam izmantot vienadas pildspalvas lai vinja varetu tos pielabot ja kas - dazi no mums vietam nelika komatus un garumzimes lai vinjai ta labosana butu ertaka. Man jau bija labi ari bez tas labosanas dabuju savu 7, bet nu "speccilvekiem" gan bija svaki - labosanas nebija vispar - redzejam darbus pec eksamena (bija sakari daziem no mums).

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes