www.sudzibas.lv Rīgas Modes Veikals Uzņēmuma un pārdevēju nelaipna attieksme

Rīgas Modes Veikals - Uzņēmuma un pārdevēju nelaipna attieksme

Sveiki visiem, kuri vēlas iegādāties kvalitatīvus mēteļus! Neapšaubāmi Rīgas Modes šuj ļoti skaistus, kvalitatīvus un modernus mēteļus, bet ir viens liels mīnuss šim uzņēmumam. Jau pagājušogad vēlējos iegādāties šeit mēteli, bet NEVIENĀ no Rīgas Modes veikaliem nebija atrodami ne 36, ne 38 (kuri ir populārākie izmēri) mēteļi. Jau tad sajutos kā nožēlojamā provincē, jo ne visai laipnas pārdevējas rupji paskaidroja, ko tad es iedomājos? skaidrs , ka mēteļu vairāk nav un nebūs. Sajutos vainīga, ka vēlējos nopirkt mēteli decembrī, kad acīmredzot ir pašsaprotams fakts, ka mēte''lus vairs neviens nepērk.
Šodien devos uz veikaliem Brīvības un Barona ielā ar naivu cerību atrast sev ziemas mēteli. Pārdevējas bija ļoti nelaipnas un noraidošas- bija tāda sajūta, ka esmu ielauzusies viņu mājās... Nu protams, ka mana izmēra mēteļi jau atkal nebija, neskatoties uz to, ka ir tikai oktobra sākums. Viena pārdevēja man par katru cenu gribēja iesmērēt šaubīga dizaina raibu mēteli ar kapuci un pūku, kaut gan sākumā laipni apvaicājos pēc klasiska piegriezuma pusgara ziemas mēteļa spilgti zilā, lillā vai fuksijas krāsā. Uz manu jautājumu, kad tiks atvests pievedums ziemas mēteļiem, nelaipnās pārdevējas bija izvairīgas, sakot ka neko nezinot, ka šūšanas uzņēmuma telefonu nezinot, un beigās vēl pateica, ka menedžeris vispār neļaujot sniegt klientiem nekādu informāciju! Murgs! Vai tad uzņēmums jau vasarā nezināja, ka uz rudeni un ziemu ir jāsašuj jauni mēteļi pārdošanai?
Un pašās beigās man "pieleca" kas par lietu. Jo pārdevēja teica-ja jūs vēlaties, tad piemaksājot 25 Ls var pasūtīt mēteli lai man uzšuj! Tad tāpēc veikalos nav normāla dizaina, krāsu un izmēru mēteļi, lai cilvēki papildus mēteļa summai vēl piemaksā 25 Ls????

O

Komentāri (4)

O Ola 04.10.2012

Piekritīšu par Rīgas Modes pārdevēju attieksmi pret veikalā ienākušu klientu. Man ienākot veikalā, es tieku bezkaunīgi nopētīta, un tad man tiek sekots pa pēdām, nebilstot nevienu vārdu. Parasti pajautā - kā varu līdzēt, tad man rastos iespēja pateikt - paldies, es pati! Bet klusējošs "šerloksholms"...nē, es izgāju ārā! Kaut gan ar, meklēju mēteli ziemai!

O Ola 04.10.2012

Aizmirsu - mana pieredze saistās ar Čaka ielas veikalu.

R ridzinieks 10.10.2012

taisniba

I innabella 28.04.2015

отношение продавцов (магазин K.Barona) просто возмутительное. Хотела купить себе пальто, померяла, но было необходимо перешивать пуговицы. Подумала, что покупку лучше совершить после того, как муж, а не продавец!!!, посмотрит со стороны. Так продавец грубо оскорбила: "Что вы здесь все ходите, это на музей, пришли- значит покупайте..." Я была просто шокирована таким отношением к покупателям. Больше в этот магазин я не пойду НИКОГДА

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes