www.sudzibas.lv Rīgas Mikroautobusu Satiksme katastrofāli samazināts reisu skaits

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - katastrofāli samazināts reisu skaits

Esmu šokā par jauno 200. un 224. mikroautobusu reisu skaitu. Vienkārši katastrofāli samazināts šo mikroautobusu skaits: 200tie no plkst. 16-19 NEVIENA, 224. no 7.30 (!!!!) līdz 15.40 un no 18.44 NEVIENA. Ko tas nozīmē? Ar, ko lai braucu uz darbu? Ar ko mājās? apvienot šos 2 maršrutus neesat aizdomājušies! Kam šie mikroautobusi ir paredzēti, lai jūs naudiņu atmazgātu? Vai, lai cilvēki nokļūtu, kur nepiecciešams.

B

Komentāri (6)

1 1cilveks 24.10.2014

bbb

1 1cilveks 24.10.2014

Par ko jābrīnās?!? Paši cilvēki, kuri brauc šajā maršrutā, šādu scenāriju ir izvēlējušies, NEŅEMOT BIĻETES! Nu kā gan Rīgas Satiksme var nodrošināt daudzus reisus, ja pēc pārdotajām biļetēm neuzrādās pietiekoši liels braucēju skaits... Cik reizes ir bijis tā, ka es teju vienīgā prasu šoferim biļeti, kamēr pārējiem pasažieriem ir vienalga - laimīgi tiek mājās daudz ātrāk kā ar autobusu + šoferim tiek naudiņa, viņiem par to biļeti vienalga. Man nav žēl, ka šoferim tiek papildus naudiņa, ja vien tas nenotiek uz reisu samazināšaas rēķina! Un šajā maršrutā braucu bieži, biļešu neizsniegšana 200. un 224. ir ikdiena, PRASIET BIĻETES!!!

B Balta_Puma 24.10.2014

Par pasažieru trūkumu šī maršruta minibuss nevar sūdzēties. Cik esmu braukusi VISI ņem biļetes. Tai pat laikā 200tā mikroautobusa reisi ir tikai nedaudz samazināti! Tā ka te pasaciņa par biļetes neņemšanu būs nevietā!

1 1cilveks 24.10.2014

Vai tiešām? Tas, ka lielākā daļa pasažieru biļetes neņem, ir mans novērojums, nevis pasaciņa. Varbūt manos braucienos tā gadās, bet Jūsu braucienos visi ir apzinīgi - visādi var būt! :)

Latviešu tautas 24.10.2014

Господа! А чему вы удивляетесь: Латвия идёт в Европу семимильными шагами! В Европе автобусами пользуются малоимущие-льготники. А вот на работу принято ездить на личном автомобиле! Выбрали в Сейм воров - радуйтесь. С Нового года на 30% вырастут не только тарифы на электроэнергии, но и НА ВСЁ. И радуйтесь что только на 30%... Судя по тому что министрам поднимут жалование эта цифра будет больше 50%. Так что готовьте не 60-70 центов за билет, а 1-1, 5 евро!

B bimbo 24.11.2014

Man kā pasažierim nav sava diena jābojā ieslīgstot diskusijās ar šoferi par biļetes izsniegšanu. Man NAV jākontrolē Rīgas mikroautobusu satiksmes darbinieki. Ņemot vērā, kādas šim kantorim protekcijas, būtu jādomā, ka naudas kā spaļi, lai dara paši savu darbu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes