www.sudzibas.lv Rīgas Logi Nekvalitātīvi logi un serviss

Rīgas logi - Nekvalitātīvi logi un serviss

Neiesaku nevienam pirkt no Rīgas Logiem (SIA Aleoks) logus. Lētāki tie logi ir, bet ļoti nekvalitatīvi. Viņu Gealan profils pastāvot saulē momentāli izlocās un vairs nav atverams. Furnitūra visu laiku dauzās pa logu malām. Vienkārši esmu ne pa jokam ieberzies. Serviss arī ir slikts, jo meistariem pēc naudas saņemšanas vairs nekas neinteresē. Noregulēt neprot vai arī nevar? Ar logu ielikšanu arī bija problēmas, ar draudēšanu panācu, ka logus ielika tikai pēc mēneša, lai gan visās reklāmās un līgumā bija teikts, ka būs 5-7 dienās. Vispār riktīgi čakarē sī firma. Labāk piemest pāris simtus un izvēlēties citu firmu un citus logus. Kādreiz liku KBE logus un nekad nav bijusi šāda problēma. Arī darbā ir lielizmēra KBE un nekādu prolēmu. Man liekas ka tie viņu GEALAN ir kaut kādi poļu pakaļdarinājumi, jo ir salīdzinoši mīksti.
Pat nezinu, ko tagad darīt ar tiem logiem? VArbūt kāds var ko ieteikt?

S

Komentāri (1)

A Aeloks 01.10.2014

SIA Aleoks kantoris patiesam zem jebkadas kritikas robezas. Velaties atgut savu iemaksato naudu vai logus caur Policiju, laipni lugti saja servisa un uzkausit Olgas Visnakovas saldas pasakas, kas pec naudas iemaksas izvairisies no jebkadas komunikacijas!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes